Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #190827 üzenetére

    Elvileg komoly. Több mint egy hete megvan a kontakt, konkrét tárgyalásig is sikerült eljutni, a vezetőség is Londonba utazott. Mourinho személyesen beszélt Lukakuval és meggyőzte az átigazolásról, hajlandó a fizetéséből is lejjebb adni, mivel a Roma legfeljebb 8 milliót adna neki, ami egy 4 millió körüli vágást jelent.
    5 millió eurós kölcsön + vételi opciókon megy az egyezkedés.
    Én valószínűnek tartom, hogy amennyiben beválik lesz valami deal Tammy bevonásával.

    Tudom hogy nem hihetem el neki a mezcsókolgatást, irritálni is fog az a mozdulat, de azt kívánom legyen belőle sok. Amúgy pedig Mou fogja tudni használni és talán ez is egy olyan igazolás lenne ami a Rómának is jó jelen helyzetben és a játékosnak is.
    Tudom elásta magát az Internél és a Chelseanél is, de nem tud érdekelni ha nekünk segít, az pedig pozitívum hogy nem érdekelte az arab foci sőt hajlandó kevesebbért jönni és súlyproblémája sincs jelenleg. Meg amúgy is, aki felhúzza a mezt az addig sérthetetlen amíg nem játssza el a bizalmat és szeretetet.

    Azmoun közben megérkezett Rómába, jelenleg ugyan sérült de nem is a kezdőbe jött, hanem Dybalát hivatott néha tehermentesíteni, kölcsön plusz tizes körüli opció nem nagy ár érte, kreatív, Joséval kedvelik egymást, technikás, kreatív, jó mentalitású játékos.
    Szerencsére Belotti is egész jó formát mutat, így már nem is olyan vészes a keret minőség és mennyiség alapján sem, de szerintem hoznak még egy védőt.
    Mou pedig újabb ifit emelt fel, Pagano brutál jól nyomja 18 éves kora ellenére higgadt és nagyon jók a hosszú labdái bőven van benne potenciál, Paredeshez hasonló akinek szintén örülök hogy a tékozló fiú hazatért, jól is játszott, a kedvenc videóm amikor a J-nél volt egy játék hogy x idő x kérdés és a végén soroljon fel 5 olasz csapatot erre reflexből elsőre bemondta a Rómát :DDD .

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés