Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149457 üzenetére
úgy tudom, hogy nem az a bajuk az olaszoknak, hogy csinálnak ilyen "valamit" ananásszal, hanem hogy ezt pizzának merik nevezni ...svéd/norvég népeknél meg létezik banános verzió, az se lehet rossz... a ketchupra amúgy én is rohadtul mérges tudok lenni: volt hogy balaton környékén nem épp olcsó helyen rendeltem pizzát, amihez nem hoztak öntetet... kértem, mire hoztak egy nagy flakon ketchupot ...nem sznobizmus részemről, de valamire való helyen tanuljanak már meg szószt készíteni... szerintem bármelyik szakácspalánta egy félórás gyorstalpalón képes megtanulni és nagy mennyiségben gyártható, hűthető, eláll... olcsóbb is, mint a ketchup...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest