Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Viszlát #131595 üzenetére
Digis összefoglalóban azt mondták, hogy megnézte a VAR is, és úgy is helyesnek ítélték a sárgát Fred-nek színészkedésért. Ez egy rohadt nagy vicc. Tiszta 11-es volt.
Bezzeg akik valóban minden kis lepkefing érintkezésre dobálják magukat, azokat nem büntetik. Röhej.
(#131594) DeathAdder: Gigamákos csapat? Mint pl. idén a Liverpool?
Rohadt jó a Pool ebben a szezonban (talán Európa, vagy a Világ legjobbja is), de 10-15 pontot simán úgy szereztek meg, hogy azt "normális" esetben nem kellett volna.
Gondolom, Viszlát sem egy ilyen idényre gondolt, amikor március közepén bajnokot avatnak. Szerintem matematikailag sem sok esélye van, hogy a szezon 70%-ánál két csapat álljon 25 ponttal mindenki előtt. De Te vagy a nagy számguru. Matekozd ki, légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest