- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
máyköl #127960 üzenetére
Lehet, hogy meséltem már, sok-sok-sok-sok évvel ezelőtt (2004-ben vagy 2005-ben Tökölön játszottunk egy teremtornán. "Hazai" csapatként majdnem tisztességgel helytálltunk, 3-63-as gólkülönbséggel végeztünk a négy meccs alatt úgy, hogy a kapusunk volt kb. a torna legjobb játékosa.
De az első meccsünkön 0-16-nál csak betaláltam szöglet után, a büdös úristenit!!!
No azon a tornán két "top" játékos volt - már akit én is felismertem.
Az egyik egy bizonyos Hamar István, aki elképesztő módon emelkedett ki a mezőnyből, pedig nem gyenge csapatok verbuválódtak össze.A másikat fénykorában csak "Törő"-nek becézték...
Ez a bizonyos Törő akkor, közel ötvenévesen (szerintem midenki tudja, mi mindennel a háta mögött) szó szerint azt csinált a pályán, amit csak akart. Futni nem sokat futott (bár azt már Öcsi bácsi is megmondta, hogy fusson inkább a labda), de nem is volt rá szükség. Nem tudnám felidézni, hány kötényt kaptam tőle (nem lettem tőle jobb szakács) és hogy hányszor került meg (pedig akkortájt nem voltam egy lassú gyerek), de szerencsére kellőképpen megalázó esernyőcselben csak egyszer részesített
Viszont egy ízben nekem is sikerült felbőröznöm Őt, amit szerintem még az unokáimnak is büszkeséggel teli, könnyes szemmel fogok mesélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest