Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
Akit esetleg érdekel Miui 9 menória kezelése, készítettem egy rövid felvételt telefonról, több alkalmazás nyitva, váltás közöttük.
https://drive.google.com/file/d/0B4FApl7433hBVlFtcmltQWdzUTg/view
(megjegyzés: a valóságban nem "akad" ennyire a telefon, ez csak a képernyőfelvevő szoftver sajátossága)
-
Hajgi
csendes tag
válasz trebrona #12500 üzenetére
Szia
Nekem a gyáriban nincs ilyen beállítási lehetőség.
Viszont fél sikert már sikerült elérnem.
Találtam olyan zene appot, ami be tudja tenni a kívánt számot csengőhangnak, de csak akkor ha nem akarok SIM-enkénti külön csengőhangot kérni.
De ehhez is be kellett kapcsolnom a "Rendszerbeállítások módosítása" kapcsolót.
Nem is tudom hogy ez hol lehet, az App dobta fel, és én nem átkapcsoltam.
De még így se tudok a csengőhangoknál én egyedit kérni.Tamás
-
pprod94
aktív tag
Úgy tűnik a Faust kernelt nem fejlesztik tovább. Valamit tudtok helyette ajánlani? Revoltról írtak jókat, azt meglesem most. De hátha van jobb!
-
Hajgi
csendes tag
válasz borzosmorzi #12504 üzenetére
Szia
Én nem ragaszkodom a zenelejátszó használatához.
De nem enged ez az átok készülék egyedi csengőhangot betallózni.
Se a beállítások menüből, se a filekezelőből, se a gyári zene appból.
Sehonnan.
Nagy nehezen találtam egy "Pi music playert" ami képes volt betenni a csengőhangot, de csak központilag.
Ha már Sim-hez rendelten szeretném akkor az már ezzel a progival se működik.
Egyszerűen, amikor kiválasztom a kívánt egyedi számot, nem jelenik meg a listában.
Már mindent kipróbáltam, változtattam formátumot, méretet. stb...
De mintha le lenne tiltva a készülékben a funkció.
Hiba nincs, csak nem teszi be a talózás után a kért számot.Tamás
-
Gila2626
csendes tag
Hol találom az adatforgalmat? Korlátlan de még is kíváncsi lennék mennyit raktam már a telóba
-
vipviform
senior tag
Heuréka! Sikerült! Itt a fórumban kértem segítséget, hogy stabil 8.5.8.0-ról átállnék dev 7.9.1.5-re, BL nyitás megvolt, bár nem tudom, hogy ez fontos volt e. A frissítés menü /három pöttyös/ lehetőségnél hiába tallóztam be a letöltött romot, mindig kidobott, hol azért mert nem vagyok tagja a beta tesztelőknek, hol azért mert nem tekintette "official rom"- nak a betallózott fájlt. Ezután a Flash Boot módszerrel próbálkoztam és ez bejött, működik! Amire fontos figyelni, hogy érzékeny a kicsomagolt betallózandó fájl mappanevére, és amikor újraindítod Fast Bootban a telót akkor gyorsan fel kell dugni az USB kábelt, mert egyébként nem azonosítja. Nálam ezek így működtek, ha segíthettem vele valakinek akkor Ok.
Ui. utólag is köszönöm az eddigi segítségeket./Csak úgy utóiratként, egy felüdülés a stabil romhoz képest, iszonyú gyors, és rengeteg plusz van benne.../
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
borzosmorzi
tag
Én a következőképpen csinálom:
Beállítások / Hangok és rezgések / Telefon csengőhangja
rábökök, megjelenik egy lista, alul jobbra egy + jel, rábökök, kiválasztom a fájlkezelőt, betallózom a fájlt, kiválasztom, OK.
És akkor megjelenik a lista tetején a kiválasztott szám.
Ennyi.
Ami különbözik nálam, hogy csak 1 sim-kártyám van. Egyáltalán van olyan funkciója ennek a telónak, hogy sim-kártyánként más csengőhang állítható be?[ Szerkesztve ]
-
DJ Diablo
tag
-
borzosmorzi
tag
válasz vipviform #12507 üzenetére
Nálam a 7.9.8-as béta rommal játszotta el ugynezt, aztán csodák csodája, a 7.9.15-öt meg simán fel tudtam rakni a frissítő appból, nem kellett BL-t nyitni és flashelni. Gyanús, hogy ha időközben kiadnak egy frissebb bétát, az előzőt már nem engedi a frissítő felrakni (elbukik az ellenőrzésen). Amikor én a korábban letöltött 7.9.8-cal próbálkoztam, már javában folyt a 7.9.15 publikussá tétele. Most meg ugye leszedték a 7.9.15-öst a szerverről (de újabb sincs, csak valami régi vacak) .
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz borzosmorzi #12510 üzenetére
Hát ez nekem nagy szenvedés volt, valszeg össze vissza tiltották a frissítést, de ha túl lesznek az ünneplésen, újra jönnek majd a frissítések a sárgáktól.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
vipviform
senior tag
MIUI 7.9.15. ben hol találom az osztott képernyőt, valaki?
-
KamuMazsola
őstag
válasz borzosmorzi #12508 üzenetére
Igen ki lehet választani sikerkénti csörgést is, a "sima sim..." csúszkát el kell húzni. Ezen felül a tárcsázóban kontakthoz lehet egyedi hangot adni.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Pakliman
tag
Telepítsd fel a Total Commandert.
Ez az egyetlen (nálam, egyelőre), ami képes megjeleníteni csengőhang kiválasztásánál az ÖSSZES, a telefonon lévő fájlt!Bár nem is igazán OFF, mert ez minősíti ezt a szuper Xiaomi csapatot:
ez a rendszer már a 8.5.8-as verziónál tart.
Hogy a búsba lehet olyan, hogy a rendszerben lévő fájlkezelő és zenelejátszó is kalap sz.r[ Szerkesztve ]
-
sysati
csendes tag
Sziasztok!
Amióta áttértem a béta romra, nem találom azt hol tudok ütemezetten ki/be kapcsolni dolgokat. Előtte lehetett olyat csinálni, hogy éjszakára kikapcsolom a wifit, bluetooth-t, lenémítom a telefont meg ehhez hasonlókat.
Most nem találom ezt a lehetőséget. Kivették a bétából?Attila
-
borzosmorzi
tag
válasz Termi92 #12524 üzenetére
A Global beta romban nincs olyan menü, hogy Automatizált feladatok. De ha ugyanott felül a fogaskerékre (beállítások) bökünk, a megjelenő További beállítások alatt található az ütemezett ki- bekapcsolás. De ugyanide el lehet jutni Beállítóközpontból is az Akkumulátor és teljesítmény menüponton keresztül is.
[ Szerkesztve ]
-
sysati
csendes tag
válasz borzosmorzi #12527 üzenetére
Az készülék ki/be kapcsolására vonatkozik, én viszont csak bizonyos funkciókat szeretnék kapcsolgatni
Akkor várok a hátha a következő verzióban benne lesz
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
N4 Global-ban ill. N4 non-global-ban hol található a hall sensor?
Nem tudom eldönteni, hogy a rendelt okostok azért nem működik, mert az nem az N4 globalhoz való, vagy...A rendelt okostok ablakos fedlapjának belső-alsó részén, középtájékon van egy dudor, amit mágnesnek vélek, de semmit nem reagál a telefon a ki-becsukásra (igen, beállításokban engedélyeztem az okostok funkciót.)
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés, a telefonon hol találom melyik könyvtrába helyileg a felvett hangjegyzeteket? Amit híváskor rögzít, hol vannak, mert rádugom gépre a telót, és sehol nem találom egyik mappába sem, miközben vagy 15 felvétel van a telefonon. Köszönöm előre is!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
vargalex
félisten
Jó lenne, ha akinek problémája van, pontosan megírná, hogy milyen ROM-ot használ. Bár, ha jól emlékszem volt itt topictárs global stable-val (akkor még 8.5.4.0-val, de akkor nekünk is az volt), akinél gond volt.
Így feltételezve, hogy azonos ROM-ot használunk, szoftveresen nem lehet különbség (azonos kernel, firmware, stb.). Tehát akkor csak beállítás/alkalmazás szinten térhetünk el egymástól. Lehet, hogy pl. a bluetooth bekapcsolt állapota okozza (tudom, nem kellene). Nálam pl. nincs bekapcsolva a BT. Vagy valamelyik alkalmazás.... Ezt elég nehéz lesz kideríteni.Alex
-
wierra
senior tag
válasz Pakliman #12533 üzenetére
Köszi a hsz-t, de ezek szerint nem olvastad végig az irományomat: "(igen, beállításokban engedélyeztem az okostok funkciót.)" - szóval ezen már túl vagyok.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
crok
Topikgazda
válasz vargalex #12532 üzenetére
Nos, for the record:
Se a Stable 8.5.8.0-val sem az előző stable-kkel nem volt gondom, bár alapvetően 1 SIM-el használom, bluetooth nincs bekapcsolva mikor teszteltem a hotspotot, az ip_forward alapból 1 bármit csinálok nem kapcsol át 0-ra soha és csak phh rootolás van mint mókolás. Installált appok listája itt de semmi különleges nem lesz benne.. a SIM Telekomos, Debrecen belvárosában, tehát 4G alapvetően. Egyébként TWRP-ben csináltam egy full backup-ot, aztán feltettem egy AEX-et, root meg minden nélkül, csupaszon, root nélkül és ott is megy a hotspot hívás után is, ip_forward ott is 1 bármit csinálok. -
fene_vad
senior tag
válasz pprod94 #12503 üzenetére
én az RR-t egyből Electrablue kernellel tettem fel, nagyon stabil, 3 hét alatt nem volt restart eddig, 10 óra SOT a stabil MIUI 7-hez képest.
És itt van alapja az összehasonlításnak, mind MIUI mind RR alatt pontosan ugyanazok az appok voltak feltéve, ugyanaz az Apex launcher, és pontosan ugyanúgy használom a telót (munkába be sorozatot nézek, napközben zene 4 óra, este haza sorozat, kb 1 óra 4g 2 óra wifi netezés, kis offline sakk).
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
A legfrissebb Mi Globe ROM-ot használom (7.9.21 MIUI 9), és előjött az a gond, hogy a fülest kihúzva úgy érzékeli, hogy még be van dugva és híváskor nem hallok semmit. Egy jack dugó bedugás-kihúzás megoldja a problémát.
Ez hardveres vagy szoftveres gond? Létezik valami fix megoldás? Vagy használjak Bluetooth fülest?Üdv,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
vigyori78
őstag
-
micafighter
nagyúr
Dual bootot használ valaki a topikból?
-
Upo
addikt
Én úgy jártam, hogy egyszer csak eltűnt a lányom csengőhangja, visszadobta az alapértelmezettre. Na, mondom, beállítom újra, és nem volt benne a listában. De átmozgattam őket a Ringtones mappából a MIUI/ringtone mappába, és most már megjelennek a offline - my ringtones szekcióban.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vargalex
félisten
-
iff
senior tag
válasz vargalex #12549 üzenetére
Lehet, hogy ez az SD kártya gond (nem igazán támogatott), ez olyan mint az én nikon D5000-nél, hogy külön 2-3 típusút (márkát) jelölt meg a gyártó, pl.: SanDisk Ultra, amivel tesztelték és jól működött. A többire nem vállaltak "garanciát". SanDisk Ultrával azóta sincs gondom. Most egy Kingston 64GB SDXC I 10-el teljesen jól működik.
Az Open Cameránál csak fixen középre tud fókuszálni? Nem lehet kiválasztani, hogy máshol legyen a fókusz?
[ Szerkesztve ]
..........""..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest