Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
Én a következőképpen csinálom:
Beállítások / Hangok és rezgések / Telefon csengőhangja
rábökök, megjelenik egy lista, alul jobbra egy + jel, rábökök, kiválasztom a fájlkezelőt, betallózom a fájlt, kiválasztom, OK.
És akkor megjelenik a lista tetején a kiválasztott szám.
Ennyi.
Ami különbözik nálam, hogy csak 1 sim-kártyám van. Egyáltalán van olyan funkciója ennek a telónak, hogy sim-kártyánként más csengőhang állítható be?[ Szerkesztve ]
-
Pakliman
tag
Telepítsd fel a Total Commandert.
Ez az egyetlen (nálam, egyelőre), ami képes megjeleníteni csengőhang kiválasztásánál az ÖSSZES, a telefonon lévő fájlt!Bár nem is igazán OFF, mert ez minősíti ezt a szuper Xiaomi csapatot:
ez a rendszer már a 8.5.8-as verziónál tart.
Hogy a búsba lehet olyan, hogy a rendszerben lévő fájlkezelő és zenelejátszó is kalap sz.r[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Én úgy jártam, hogy egyszer csak eltűnt a lányom csengőhangja, visszadobta az alapértelmezettre. Na, mondom, beállítom újra, és nem volt benne a listában. De átmozgattam őket a Ringtones mappából a MIUI/ringtone mappába, és most már megjelennek a offline - my ringtones szekcióban.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest