Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ArsenalF
üzenetére
Én ma telepítettem fel a 10130-ast. sajnos el sem indult a Windows Update Service. Hasonló megoldásra jutottam, mint te:
Task Manager > Services > Open Services >
Itt megkerestem a Windows Update-t, manual-ra van téve alapon az indítása. Átkapcsoltam automatikusra, stop, start.
Eddig jó...szerk:
Már meg is kaptam az Error 0x80200056-om... grrr....
-
janos666
nagyúr
válasz
ArsenalF
üzenetére
Nemrég megpróbáltam úgy használni a spartan-t, mint ha elkötelezném magam, hogy "mától csak ezt használom". Az egyetlen ok, amiért feladtam és visszatértem a Cyberfox-hoz (ami egyáltalán nem tökéletes, de számomra ez a leghasználhatóbb), hogy sok weboldalon nem sikerült neki vagy elmenteni, vagy visszatölteni a belépési jelszavakat. Amúgy gyors és most már (10135) egész stabil is (nem fagy már le lépten-nyomon), hasonlóan simán lehet görgetni vele a weboldalakat, mint az Opera-val (ami valamiért rengeteget írt az SSD-mre, egy olcsóbb típust két év alatt elpörgetett volna a SMART-os haláláig), nem "riceg", mint a Fire/Cyberfox (aminek le kell tiltanom vagy rendszeresen kézzel űrítenem a disk cache-ét, mert különben "betömődik" és elkezd lépten-nyomon lefagyni, nagyon régi verziókat betölteni a weboldalakból, stb).
-
moonguru
őstag
válasz
ArsenalF
üzenetére
Szia!
CTRL + Alt + Delete, és a jobb alsó ikonon a Shut down!
Vagy egyszerűen, (röviden) nyomd meg a Power Gombot a gépeden!
De csinálhatsz egy ilyet is:
[szamitogep-gyors-kikapcsolasa]
Ui:
Mondjuk én kevesebb paramétert használok, hadd záródjanak maguktól be az alkalmazások!
De persze lehet egy "normál és egy "gyors" kikapcsolási parancsikont is csinálni!

-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
ArsenalF
üzenetére
Hát, gondolom máshogy nem tudják megoldani, minthogy a telefonod/PC-d szinkronizálja a felhőbe az értesítésítéseket.
Csak gondolkodom, valahogy úgy, mint pl. egy IMAP levelező. Ott sem kapod meg annyiszor új levélként, ahány gép elé leülsz, és ott sem csak azon az egy gépen van meg a leveled, ahol először letöltötted (ellentétben a POP3-al).
Ezt mondjuk például androidon a google naptára nem tudja. Telefonon kapok értesítést, hogy pl. értekezlet 1 óra múlva. És ezt megkapom a táblagépen is. A leveleezővel természetesen ez nem így van, mert ha valahol elolvastam egy levelet (akár pc-n levelezőprogiban, teljesen androidtól függetlenül), akkor a telefon pár másodperc után leveszi az új levél értesítőt az értesítősávból. De a naptár az megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy mégis a Win8 a jó? 

Az újabb ikonok már tényleg szebbek, bár a számítógép ikonja még mindig elég ronda szvsz, mint valami nagyon régi Linuxban. De legalább alakítanak rajta.
)