- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
válasz
Boonen007 #28132 üzenetére
Én már fentebb írtam, hogy ezt a hulladék edge-t ne használja senki, de csak le vagyok hurrogva. A többi beépített saját alkalmazását se használom, mert vannak erre saját appjaim, klite codec pack media playere filmekre, winamp zenére, saját skype alkalmazás, képekre acdsee, és reggelig sorolhatnám. A csempéket mind töröltem, és behúztam a startmenüig az ablakot, így a gyári hulladék csempék nem baszogatnak, a win 10 most így tökéletes, imádom.
-
vigyori78
őstag
válasz
Boonen007 #22447 üzenetére
Nem tudom honnan szedi de elvileg Gregory Michiels képe.
Ryan Grantnak is vannak hasonló képei.
-
válasz
Boonen007 #12925 üzenetére
Ha jól értem amit írsz akkor nem kell semmiféle "átalakított" kulcs. Ha a 8.1-et frissítetted 10-re és minden ok, aktivált a rendszer akkor a 10-et annyiszor telepíted most már tisztán ahányszor akarod, fel fogja ismerni a gépedet. A win 8.1 kulcsát kellene tudnod de csak akkor ha vissza akarod később rakni. (Egy hónapon belül visszarakhatod a frissítés során keletkezett windows old könyvtárból is)
-
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #8403 üzenetére
Erre vonatkozóan. [Nincs elég hely a Windows 10 frissítés letöltéséhez? De van!]
-
-
válasz
Boonen007 #8018 üzenetére
Ez alapján nem sok remény van rá...
-
azopi74
addikt
válasz
Boonen007 #7725 üzenetére
Canary ringben a szegényeknek az elejétől ilyen tempóban kellett tolni az update-eket
Csak jóval kevesebb ment át a validációjukon, és még annak is kis töredéke az OSG validációján. Remélem GA build után lassítanak kicsit, mert így kicseszés lesz az insider programban maradni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Búvárkodás
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest