Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
Windows 8.1-nél miért csökken ~2000MB-t az AIDA memóriatesztek?
No Sana No Life
-
SkiDev
senior tag
válasz szabonagyur #55536 üzenetére
Megoldódott! Köszönöm a segítséget azért
Fifa 15 fórumban küldtek egy fórumot, ahol ezt a videót találtam: [link] Tehát akinek baja lenne még a NET keretrendszer fifa 15 esetén Win 8.1 alatt, ezzel lehet próbálkozniSiemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
CJ4567
nagyúr
Update 1-et hogy lehet biztonságosan, adat és programvesztés nélkül feltelepíteni?
No Sana No Life
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz szabonagyur #55559 üzenetére
Felrakok minden frissítést, és utána még kerestetek?
No Sana No Life
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz szabonagyur #55564 üzenetére
Telepítés után jutott eszembe hogy U1-et akartam
Értem, akkor holnap ezt meg is csinálom, köszi(#55565) zoltan6 Nem akartam semmit elveszíteni, mégha 8.1-ről frissítek U1-re is, az ördög nem alszik.
(#55567) szabonagyur Akkor megnyugodtam ezzel kapcsolatban, mert 7-ről 8.1-re már csak szinte friss installal lehet frissíteni, azért gondoltam hogy valamit törölhet.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
félisten
-
pontkor
csendes tag
A driverek a gyártók legutóbbi kiadásai, ennek ellenére semmi eredmény, viszont amire rávezettél az a canon 1133A pcl hiánya, erre nem gondoltam. Nos a ps driver-rel az eredmény ua. A hp 1022 szintén fapados, csak usb.
Az enyémek sem a pcl-t sem a hálózatot nem ismerik.
ez volt a 1133-on:
o13ap1en_w_gnr_pcl200_x32
ez lett:
o147men_w_ps2120_32_64
Ez sem megy, nincs kapcsolat.Az xp-re dugva továbbra is mennek, a routeren keresztül, csak az xp-t már el kellene távolítani.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
5 perc alatt haladt 0%-ot a Windows Update
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz szabonagyur #55573 üzenetére
Már telepíti ami U1 előtt van, ami meg KB29mittudoménmi de U1 azt kivettem, mert lehet összeakadna az U1-el.
No Sana No Life
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz szabonagyur #55575 üzenetére
36 frissítést rak fel most sima 8.1-hez, U1 után több lesz sokkal?
No Sana No Life
-
félisten
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz quailstorm #55579 üzenetére
11:53-kor kezdtem 8.1 alap frissítéseket amik kellenek Update 1-hez, 11:53-kor elkezdtem az U1-et, 12:30-kor már kerestethettem az U1-hez a frissítéseket, azok majd később felmennnek, így már használható a csempe meg tetszik is.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz quailstorm #55583 üzenetére
Tudom, ott volt de valamiért csak nem azt telepítettem
No Sana No Life
-
FoLey-v
addikt
Szerintetek érdemes lecserélnem Win 7 x64-et Win 8 x64-re ezen lévő hardver alá(adatlapomon konfig) és teljesítmény szempontjától sokat javult már 7-hez képest?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
tkesy
őstag
Ilyen jellegű IE11-es hibával találkozott már valaki? (nem csak ezen az oldalon csinálja, de itt a leglátványosabb valamint Chrome alatt semmi gond sincs) Esetleg vmi 5let, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert nagyon zavaró tud lenni... Thx...
(fentvan minden frissítés és a vga driver is ez elérhető legújabb)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
félisten
-
félisten
-
tkesy
őstag
válasz szabonagyur #55588 üzenetére
nem igazán... a hiba az lenne, hogy betölt az oldal, de nem jelenit minden képet, viszont ahogy elkezdem lefelé görgetni megjelennek, majd ha visszafelé görgetem, ismét eltünteti... itt még kibirom a képek hiányát, csak van ahol a bejelentkezéshez való szövegdobozzal / vagy az oldal menüjével játsza el ugyanezt...
szerk: semmi ilyesmit nem szoktam használni...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
félisten
-
aginor
veterán
Sziasztok!
A Win8 OEM verzó milyen hardvercserét tesz lehetővé, mielőtt tiltana a rendszer?
Korábban azt hiszem, hogy alaplap, processzor, vga triumvirátus volt.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
törölt tag
Sziasztok.Milyen vírusírtó programokat ajánlotok a redszerre?
Válaszokat előre is köszönöm. -
King Unique
titán
válasz #82471168 #55593 üzenetére
Vírusirtó topic - minden más jöhet, csak Defendert ne! Az max, akkor ér vmit, ha rezidens védelemként fel van mellé téve pl. egy MBAM is pluszba + böngészőbe integrált kiegészítők.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
A lemezkarbantartó természetes hogy ilyen sokáig törli az Update fájlokat?
No Sana No Life
-
King Unique
titán
Ha már lemezkarbantartó, az csak a Win update-ek után töröl, v Office szemétét is takarítja??
Illetve, törlés után is ugyanúgy el lehet távolítani 1-1 frissítést, ha épp problémát okozna? Mert korábban volt róla szó, h nem, de utólag azt pedzegették, h az csak SP-kre vonatkozik. -
törölt tag
válasz dokee78 #55599 üzenetére
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.