Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Boonen007 #37500 üzenetére
akkor egy kis türelem (illetve mit keresel akkor sima 8-as topikban? hess a 8.1-esbe )
vagy próbálj Store-ban rákeresni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
matyi19
őstag
Amúgy ez a win 8.1 frissítés lesz csak, vagy teljesen újra kell telepíteni a 8-at...?
-
veterán
Kicsit bajban vagyok ezzel a 8.1 frissítéssel. Laptopot használok Enduro-val. Ez ugye a legkényesebb rendszer, aminek az élete egy kés élén táncol. Most sikerült elég jól összelőni, de nem tudom, hogy megpróbáljam-e feltenni az update-et. A gyártóm még nem adott ki 8.1-es Enduro drivert, illetve az AMD-nek sincs még WHQL-e, bár gondolom amint elstartol az új OS kidobják...
Azt hiszem marad a 8 mert most legalább működik a rendszer.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
matyi19
őstag
ok
okÉs utána, ha frissítek megmarad minden adat?
-
flash-
veterán
srácok
mondjatok már pár jó okot hogy miért váltsak windows 7ről windows 8.1 re?
nem nem trollkodni akarok hanem tényleg kíváncsi vagyok,mert filózok hogy váltsak -e a jól belakott rendszerről..
(driverkkel nem lesz gond? tehát amihez van win8 driver az jó a win 8.1 hez is?)
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Holt tudok Win 8/8.1-et vásárolni?
-
t72killer
titán
válasz flash- #37513 üzenetére
Én párhuzamosan használok xp-t, 7est és 8ast, ma estétől 8.1-est is . Felhasználóként mindegyik rendszerrel ki vagyok békülve, általában tudom mihez hol kell nyúlni.
A 8ast eltartott egy darabig, míg megszoktam. Ami mellette szól:
1. Elvileg biztonságosabb a 7esnél
2. AMD procikon lényegesen jobban fut(ott?), mint a 7esAmi ellene szólhat:
1. szokatlan felület
2. Driverek régebbi eszközökhöz (hálistennek a TV-tunerem megy 8 alatt )Tudtommal a 8-as drivereknek menniük kell 8.1 alatt is.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
radírfej
senior tag
sziasztok,
szeretnék Vista-ról frissíteni, két eredeti verzióm is van, egy magyar 64 -bites és egy japán 32-es.
gondolom a japán 32-est nem lehet csak japán win 8-ra frissíteni, így ezzel nem is foglalkoznék.
magyar vista 64 verziót ápgrédelném win 8 64 bitesre.
szűz rendszerrel csinálnám, fájlmentés felhőben, szal nem szempont. kérdésem, hogy mi a legolcsóbb megoldás?
néztem ezt:
http://www.ipon.hu/webshop/product/microsoft_windows_8_pro_32_64bit_magyar_upgrade/330780
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
slice14
veterán
Sziasztok
Nem fogok problémába ütközni 8.1-e való frissítésnél? Úgy értem hogy be van lakva a 8-am, és nem szeretnék szívni.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Falcon C.
aktív tag
Nálam csak azután találta meg a Win8 a 8.1-et az Áruházban, hogy online fiókra váltottam. Valóban nem túl acélosan jön lefelé.
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Jó magam is szeretnék frissíteni 8.1-re ,de nálam ,ha belépek az áruházba semmi frissítés-re való jel sincs,miért van ez így?Üdv:Balázs
-
Воланд
titán
válasz Kezdő Balázs #37522 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
daveoff
veterán
válasz Kezdő Balázs #37525 üzenetére
Nálam most végzett a frissítés, az elején kicsit nyögvenyelős volt a letöltés, de aztán beindult. A telepítés már gyorsan ment.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Falcon C.
aktív tag
válasz radírfej #37527 üzenetére
Akkor azt, amelyik ahhoz a géphez kötődik, amelyiken frissíteni akarsz. De attól kezdve a VUP is kötődik ahhoz a géphez. Ha ezt nem szeretnéd, és jogilag betonbiztos megoldást szeretnél, venned kell egy nem VUP 8-ast (vagy 8.1-est). Én is így jártam.
-
-
Falcon C.
aktív tag
válasz Kezdő Balázs #37529 üzenetére
Nekem csak online (Microsoft) fiókkal dobta fel a frissítést, de akkor azonnal.
-
Falcon C.
aktív tag
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes windows 8 ra külső vírusírtót és tűzfalat telepíteni?Mert annyian mondogatják j az a beépített de én sosem csíptem a beépített dolgait.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Воланд
titán
válasz Kezdő Balázs #37537 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz Pityu. #37535 üzenetére
Attól függ h mire használod. Én látogatok olyan oldalakat amik rizikósak. Fél év alatt 6 olyan férget meg vírust kaptam be amitől majdnem újra kellett telepítenem az os-t. Felraktam az Eset-et meg a malwarebyte-ot és azóta egyet sem cumtam be. Szerintem nagyon kevés a defender védelme.
De mondom ez a felhasználástól is nagy mértékben függ.[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
netpeti98
addikt
A tavaly igényelt Media Center kulcsom újraaktiválható újratelepítés esetén?
Üdv netpeti98
-
Pityu.
nagyúr
válasz adamssss #37539 üzenetére
Hát rengeteg oldalt látogatok néha rizikósat is másik gépemen ugyan win 7 van de azon avast free vírusírtót használok meg comodo free firewallt használok és elégedett vagyok velük na meg Malwarebytes Anti-Malware írtót és hát szerintem sosem volt a windows ban a beépített vírusírtó/tűzfal kombó és most sem hiszem hogy annyit fejlődött volna.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
StLui
veterán
Telepítettem a 8.1-et, újraindult, kéri a fiókjelszót. Van egy pici trust bill amit használok, na most hiába írnám be a jelszót, van benne "m" betű, de nem találom, hiába váltom angolra vagy magyarra, az m helyén is nulla van, másik bill nincs itthon, de ha lenne sem biztos, hogy ebben az állapotban felismerné, mit tudok tenni? van egy szemecske ikon a jelszóbeírás mellett, de csak ha nyomva tartom az egérgombot akkor látszanak a beírt betűk, és most már valamiért ez is eltűnt, tehát vakon is maradtam.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Visszaolvastam pár oldalt, de pontos leírést nem találtam arra a "hibára", hogy win 8 telepítésnél kapok egy olyan üzenetet, hogy a "win nem telepíthető erre a lemezre a kijelölt lemez GPT particionálási stílus szerinti"
-USB-ről szeretném telepíteni
-SSD-re menne a windows 8
-Gigabyte H87M-D3H alaplapra kellene
Eddig win 7 volt rajta és az tökéletesen működött, és mintha GPT lett volna, de nem biztos
Még annyit csináltam, hogy telepítés előtt mindent leformáztam, mást nem csináltam az SSD-kel.Ötlet???
Üdv Robi
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
StLui
veterán
közben beugrott, hogy amióta ezt a billentyűzetet használom nem sikerült bejelentkezni csak a virtuális bill segítségével, és utána bekapcsoltam, hogy ne kérjen jelszót, pedig használat közben szerintem van m betű simán, szóval nem is értem, de majd kipróbálom ha sikerült ezen túllépni, de azóta nem merem lekapcsolni sem így telepítés közben
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
válasz Kezdő Balázs #37529 üzenetére
Már korábban linkelte valaki, hogy miért nem megy föl egyes gépekre a 8.1. Ha az a bizonyos KB2871839 frissítés nincs fent, akkor semmiképp nem jelenik meg a 8.1 update. Másik oka pedig a Windows 8.1 Pro rendszernek azok a változatai, amelyeket KMS szerver segítségével aktiválnak. Ilyen módon aktivált Virágbolt Edition-ök is előfordulnak a felhasználók között, hackelve. Aki ilyet használ, annál sem jelenik meg a 8.1.
Ha te nem ilyet használsz, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs