Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Szeretnék fix ip-t beállítani a laptopomon win 8.1 alatt, de ha ezt teszem, korlátozott kapcsolat lesz, nincs net. 5 éve használok fix ip-t, mindig így állítottam be, most nem tudom mi a gondja a dhcp-re panaszkodik, hogy nincsen engedélyezve, eddig nem tette ezt, működött a fix ip.
F1
-
LonGleY
veterán
válasz Hunork #38897 üzenetére
ez nem elfogadható, és nem az a megoldás (legalábbis nálam), hogy format c:, mert ezt még a régi szép időkben is (386DX40) csak a legutolsó megoldásként ajánlottuk
Na, hozzád biztos nem vittem volna gépet javíttatni...
Rossz hozzáállás. Minden új service pack-nál volt értelme az újratelepítésnek, és az XP is legtöbbször csak így volt helyrerakható, hosszabb távra (fél évre ) felkészítendő. Sokszor gyorsabb megoldás az újrakezdés, mint a driverekkel, hibákkal való további szívássorozat. Nem azt a pár órát kell sajnálni a géptől, hogy clean installt kapj, amit friss programokkal tömködhetsz. Ez továbbra sem Linux, ami esetleg hosszú éveket átél. Kell neki az újrainstall, kár ezen hüledezni. A 7-nél meg nincs semmi ilyesmi probléma, akkor nem kell erőltetni az újat...
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
No ugy volt ahogy mondtatok, kertek egy szamlat az alaplap csererol utana felhivtam egy vissza kuldott szamon. Majd kertek azta hosszu szamot, utana pedig ok adtak egy masikat es aktivalva lett.
Most upgrade 8.1re meg hasonlok jonnek.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
-
adobeph
újonc
Tapasztalataim röviden win 8-al. Hajkitépés felsőfokon, 8.1, ami jó volt a 8-nak driverek,a többsége nem jó a 8.1-nek. +Logikátlanságok garmada. Majd ha kijön a 8.1-hez javító csomag,akkor talán lesz egy normális használható win 8-unk. Addíg windows 7 vissza rakva,soha többé ezt a szart, mert egy használhatatlan hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz adobeph #38909 üzenetére
Komolyan ez miatt az barom hozzászólás miatt reggeltél be új néven?
szerk: Látom a másik neved épp fel van függesztve, akkor azért. Pedig már elhúzhatnál... Mindenki felfogta hogy neked nem jön be, meg hogy tartósan nem érzed magad jól, akkor miért piszkítasz még mindig ide?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Drenadar
veterán
néha ilyenkor lassabban reagál... illetve hangos a vinyó berregése...
most a legújabb, hogy megint megszakadt a wifi, és a tálcán a wifi gombot nyomkodva nem jött elő az a rész ahol csatlakozni lehetne... szuper... :|
egyre kevésbé tetszik ez a 8-as windows...
remélem költözés után egy olyan routernél ami nincs ennyire szétterhelve nem lesznek ilyen bajaim... remélem nem a laptoppal van a baj... (mert ez így használhatatlan bármire)Nincs valahol valami logfile ami leírja miért szakad meg a wifi? de most komolyan... hogy lehet egy olyan windowst kiadni ami nem hajlandó tájékoztatni a usert, hogy mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
de legalább kiadta magából....olykor hagyni kell ezt is
(#38913) bb.bocs! parancsolj: Szolgáltatások hozzáadása a Windows 8.1 Pro rendszerhez
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bb.bocs
őstag
kérdés media centert hogy varázsolhatok a 8.1 be? pro ba
-
TRob1
veterán
válasz bepken #38912 üzenetére
Oké hogy kiadta... na de tizennyolcadszorra is? Én se járok pl. az os x meg xp topikokba fikázni...
(#38913) bb.bocs:
A Windows Media Center beszerzése[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kecskebégető
aktív tag
-
pushalias
addikt
válasz kecskebégető #38915 üzenetére
Ezt próbáltad?
-
wwhy
veterán
A Skydrive-ot h a jó ..... lehet beállítani, hogy melyik mappákat szinkronizálja és melyeket ne? Amíg volt asztali kliens, könnyű volt, de most nem tudom
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
brd
nagyúr
válasz Drenadar #38911 üzenetére
Akkor gyorsnak kell lenni. A menüben meg is lehet állítani a monitorozást.
A WiFi gond pedig jó eséllyel drivergond, ezt lehet ugyan a Win8 számlájára írni, csak megoldani nem a picipuha fogja. Logot max. a driver, vagy a kártyához járó program készít, ha készít, vagy külön logot csinál, vagy az Eseménynaplóban tudod megnézni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Hunork
veterán
válasz LonGleY #38906 üzenetére
Ajjj
Újabb jeles példája a nagyzolásnak, és fennhordozásnak.
Nem értem, mi készet embereket arra, hogy másoknak ilyeneket beírjanak, én igyekszem az ilyen megoldásokat távol tartani magamtól. (tudod, melyik mondatra értem...)
Rengeteg ember hozta el a gépét, még senki nem reklamált, de ezen sem vitázok. Minden attól függött, ki, mire használja a gépet.
Mindegy.
A legtöbb esetben 1-2 évre alkalmas rendszer volt mindig is a célom, már ha a körülmények engedték. XP esetében valóban a felső határ az egy, másfél év volt, bár édesapán gépén a szervizcsomag frissítve került fel, és nem volt semmi komoly baja.
A mai helyzet azért kicsit más, kár XP-vel, Vista-val, vagy akár a W7-el példálózni (ott sem volt ennyi gond, legalábbis nálam). Egy teljesen más alapokon nyugvó rendszerről beszélünk.
De nem fogok már ezen vitázni, megcsinálom holnap, amit egyik kolléga tanácsolt pü-ben, és nem rinyálok, majd decemberben lesz tiszta install, addig azért nekem van egy halom más dolgom is. Ez bosszant nagyon, hogy kevés az idő, sok az utazás, család, munka, tanfolyam. De lesz szép tiszta W8, ez tuti. (8.1 semmiképp)
Béke!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
jbl
aktív tag
Szeretném megkérdezni, hogy win8.1-re kell vírusirtó program? Vagy elég a gyári beépített. Minden programom jogtiszta.
-
TRob1
veterán
Sokunknak elég, másoknak meg kevés. Ezt sajna nehéz meghatározni más számára.
(#38927) Hunork:
Ha már egyszer lesz majd tiszta telepítés, miért nem próbálod elsőnek ki a 8.1-et? Az a fél óra akkor már nem oszt nem szoroz. Hátha megkedveled/hibamentes lesz, és hosszabb távon mindenképp jobban jársz vele (meg rövidebben is )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
HAL-9000
tag
Hol lehet beállítani, hogy kérjen jelszót a képernyő kikapcsolását követően is ? Ha felfüggesztett állapotból jövök vissza kér, de ha csak a képernyőt kapcsolja ki 15 perc után akkor nem.
Kétféle Apple felhasználó létezik… Aki nem ért a számítógépekhez, és aki nem ért a telefonokhoz.
-
< CyberBob >
őstag
válasz pushalias #38925 üzenetére
Már a Win98/Win2000 -ben sem szerettem az egyszínű fejléceket ami nem mellesleg a Win8-ban még vastagabb, már-már bumfordi lett. A pasztellszínek csúnyák az alapszínek meg túl erősek. Az átlátszó fejléc amellett, hogy semleges hatású még praktikus is, mert látszik mi van mögötte. Számomra az átlátszó a letisztult felület.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
törölt tag
Nálam visszament az eredeti sima 8-as.
Tetszett a 8.1, de a sok apró kis hiba egyre jobban bosszantott. Grafikai hibák, főleg a böngészőkben, vinyópörgetés, net eldobálás, instabilitás... Többnyire klasszikus felületen vagyok, de van azért több METRO-s App, amit szerettem használni. Ezeknek több mint a fele nem működött 8.1-en. Indítás után kiléptek még a METRO felületről is.
Most, hogy visszatettem a sima 8 Core-t, leellenőriztem őket. Mind simán működik. Grafikai hiba sehol, minden stabil. Egyelőre ez marad. Ha esetleg idővel javul a 8.1, jobb drivertámogatás, hibajavítások, stb., akkor lehet, hogy felrakom, de most még nem. Nekem fontos, hogy a rendszer stabil, és hibamentes legyen. A sima 8-as most az. -
StLui
veterán
válasz < CyberBob > #38934 üzenetére
Komolyan meglepett mindíg, hogy tényleg van aki ilyeneket állítgat, de ez nem csak most, régen is, telefonoknál is, azt sem tudom mi milyen színű ezekből, pedig rengeteget ülök gép előtt.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
< CyberBob >
őstag
-
szilagyiv
senior tag
Éppen ma frissítettem, és (bocs ha már volt korábban) angol felületet kaptam a magyar helyett. A nyelvi beállításoknál azt írja, hogy nincs más elérhető nyelv. Na ilyenkor mi van?
Részletek:
- magyar Dell notival kaptam magyar Win 8-at.
- az áruházban láttam, hogy elérhető a frissítés, így rányomtam. Letöltötte, felrakta.
- a regisztrációs szervert futtató munkaszoftvereimet szétgányolta
- a felületet angol nyelvűre változtatta.
- néhány driverre kiírta, hogy frissítsem, mert nem fog működni...más ELŐNYÉT még nem tapasztaltam.
-
artiny
őstag
Winodws 8 -ra van valami tisztíto program ami jol mukodik (windows 7 en a temp file cleanert hasznaltam)?
cc cleanert nem akarok mert az mar tobbszor elrontotta a os-t.Olyan ashapoo fele system careout vagy ilyesmi is johet ami mar lelett probalva
-
sutyesz96
őstag
Hy
Mi okozhatja ezt a hibát?
Mikor az alkalmazás-áruházban a keresőbe valamit be akarok írni, egyből kidob, és amit eddig beírtam, beírja a jobb oldalról bejövő keresés opcióhoz.
Ezmiez?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
válasz #93794560 #38943 üzenetére
De állandóan az áruház vacakol
Egyébként tök jó lenne a rendszer, csak igazából maguk az újítások nem működnek rendesen.
Tehát van olyan app ami már rég fenn van áruházban, de nem működik. De olyannyira nem, hogy még meg sem nyílik.Azért na..
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
tomp
félisten
válasz #93794560 #38943 üzenetére
Nálam rendesen működik a 8.1-es Áruház.
Csak a Geforce Experience nem indul el, mert "Ismeretlen hibát észlelt ezért leáll".
Gondolom itt az a hiba, hogy a 8.1-es frissítés után nem lett újrarakva a Geforce driver így aztán hiányzik pár fájl neki, de grafikai hiba nincs.
Csak a Firefoxban esik szét olykor a kép, de szerintem ez nem emiatt van mert ha legörgetek és vissza akkor megjavul. -
törölt tag
Ha nálad jól működik az áruház, az azt is jelentheti, hogy nem használsz olyan szoftvereket, amik kilépnek 8.1 alatt. A Firefox hiba nálam is volt, én úgy oldottam meg, hogy leraktam a tálcára, majd vissza. Nekem csak egy sima Intel HD cucc volt. De a hiba a legújabb driverrel is megmaradt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Próbáld meg újratelepíteni! Nem tudom, hogy megjavul-e, mert ezt már nem vártam meg, visszamentem a sima 8-asra, és itt minden tökéletesen működik.
Az áruház keresője nálam olyanokat is csinált, hogy az első karakter begépelése után rögtön kiugrott az asztalra, még a METRO felületet is bezárta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs