Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatallerror
addikt
válasz stranger28 #12402 üzenetére
shut the fuck down xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
don't tell me what i can't do!
-
pzstm
titán
válasz bzoley #12404 üzenetére
igen, már csak annyiból, szűkítettem
akkor megnézem még egyszer 2013-as alól és elmegyek reggelizni...mert nekem nem nyílt meg ;(
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
Elszoktam már a telepítésektől. Azt sem tudom, hogy mit kéne feltelepítenem most az új rendszerre.
-
pzstm
titán
válasz bzoley #12408 üzenetére
ez már csak a 40megás.Elvileg nzkk csinálta ezt az eredeti 64megásomból...ha mondasz egy mailcímet megosztom veled az eredetit, hogy azt is meg tudod-e nyitni....
egy sheeten vannak adatok, a másik kettőn semmi nincs
behalok. Office 2013 most végre megnyitotta a 40megásverziót
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
TA68
őstag
-
polonic
félisten
válasz fatallerror #12409 üzenetére
Tudom. Így vagyok vele én is. Win7 sem volt teleszemetelve a másfél-két év alatt.
Csak nem tudom, hogy mi volt az a kevés program, ami rajta volt és használtam ritkán.
De majd az lesz, ahogy írod. Használom és ha kell valami, akkor közben felteszem.
-
stranger28
addikt
válasz fatallerror #12415 üzenetére
Én mappába összedem a telepítőket, aztán felrakom és többet nem is nagyon kell telepíteni.
-
TA68
őstag
válasz fatallerror #12412 üzenetére
Nem neked írtam, te kapcsold ahogy jólesik.
-
pzstm
titán
nem tudom hogy,de 2013-as preview 10 perc alatt megnyitotta az egészet.
volt még mögötte query és adatforrás, most nyomtam az egész fájlon egy unlink from data source-ot, hátha így nem szenved annyit. Most mentem
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltettem chrome böngészőt, és ha a metro felületről nyitom meg chrome, ill. amit a hagyomásos asztalról nyitok meg chrome, nem egyezik, egyikbe el vannak mentve könyvjelzők, másikba meg üres...nincsenek könyvjelzők (a metros az üres)
miért van ez? -
Ribi
nagyúr
válasz fatallerror #12419 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy win7 is úgy van beállítva alapból, hogy kikapcsra hibernált.
Itt is ez van, nem annyira meglepő. -
bzoley
veterán
válasz fatallerror #12401 üzenetére
"azt nem értem h miért téma ez a kikapcsolás is, miért olyan bonyolult megnyomni azon a nagy dobozon ugyanazt a gombot amivel bekapcsoltuk a gépet"
Pár napja még a modkerbe rohangáltál, mert az "újonc felhasználó" megpróbálta megvédeni magát a gyerekes kóstolgatásokkal szemben. Erre te is beállsz a sorba?
Miért fáj neked, ha mások másképp használnak dolgokat?
Amúgy csúnya lenne, ha minden alkalommal el kéne húznom a kanapét, hogy ki tudjam nyitni a szekrényt, hogy hozzáférjek a gombhoz. Amit a másik gépen pl. ki is kötöttem, nehogy valaki véletlenül kikapcsolja.
Mondjuk évek óta tevékenység alapú távirányítót használok, a másik gépet értelemszerűen tilos kikapcsolni,de ha szükség lenne rá, leggyorsabb megoldás az lenne, ami téged valamiért nagyon bánt. -
törölt tag
hogyan tudnék egy url-t a kezdőképernyőre tenni? pl youtube
-
< CyberBob >
őstag
válasz fatallerror #12401 üzenetére
Talán azért, mert a gép mélyen az asztal alatt van és csak portörléskor kell hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
TA68
őstag
Egyesek rögtön ráugranak az emberre, ha bármi nemű kritikát fogalmaz meg (vagy éppen valamit módosít) a kedvenc Windows 8 rendszerükkel szemben, hiszen tudjuk, hogy úgy tökéletes ahogy van!
-
polonic
félisten
Csinál azért hülyeségeket néhány metros app.
A messengernél, ha látom, hogy írt valaki, rákattintok, elkezdem írni az üzenet és kilép. Mail alkalmazás is, új levél van, katt rá, tölt és kilép.
-
vlevi
nagyúr
válasz AthlonXP #12434 üzenetére
Értem én, hogy táblagépen nem nagyon van rá szükség, szóval jól van az úgy, hogy nincs mindíg szem előtt, de megint ott vagyunk, hogy ami táblán jó, az PC-n nem.
Nekem is itt figyel a hibernálás gomb a taskbaron, de pl. sleep-et nem sikerült csinálni, mindíg hibernál. -
noxon
őstag
Másnál müködnek rendesen a csempék? Nálam egyik se!
Email: nem mutat semmit, mert helyi fiókot használok és, ha rá megyek feldobja, hogy jelentkezzek be microsoftal
fényképek: sehogy nem lehet belevarázsolni aképeket.
időjárás: nem mutat semmit csak ha bele megyek.
appsotre: semmit nem telepit belőle.Szóval pont a windows 8 lényege nem megy! Csak nálam ilyen szar?
We live in a simulated world...
-
Marci__
tag
RSS reader appok tűntek fel:
Live Reader
Readiculous (Google Reader)
Under Feed (Google Reader)Van egy fizetős óra, állítólag élő csempével: HT Clock.
Ha valaki kipróbálja, megoszthatná a tapasztalatait. Köszi előre is, nekem még nincs belőve a fizetés. -
AthlonXP
őstag
Nem is táblagépre gondoltam, mert olyan nincs is, hanem PC-re.
A legolcsóbb 1000ft-os Tesco-s billen is rajta van nagyrészt a "Sleep", "Wake", "Power" gomb hármasa, így eleve nincs szükség ezekre a Windowsos trükkökre.
Amúgy amíg lehetett használni a Gagdgeteket ( de hülye szó ez! ), addig volt egy olyan kis app, ami pont ezt a 3 gombot tartalmazta és ezt ki lehetett tenni az asztal szélére. Azután már csak egy kattintás volt az egész.
Még jó, hogy az RP-ben még működnek ezek az oldalalkalmazások, így legalább a valuta, meg a cpu figyelőt tudom használni egyelőre...(#12438) Marci__: Hátha kiváltható lenne valamelyikkel a Discourse, mert RTM-re majd jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Shuzen
csendes tag
Nálam érdekes módon minden csempe tökéletesen működik, egyik sem lép ki, mégcsak nem is omlik össze. Ha nem jelenik meg semmi, akkor a tűzfal beállításai nem megfelelők. Az pedig nem a rendszer hibája
Egyébként email-hez előbb microsoft fiókot kell megadni, utána lehet másikat is.
A képeket, videókat, zenéket úgy lehet megnézni, hogy előtte a felhasználói mappában lévő képek, zenék, videók mappákhoz hozzá kell adni az adott helyet. -
kmisi99
addikt
Szerintetek nagy a különbség a most kijött 90 napos rtm és a kb 2-3 hete kiszivárgott verió közt? Mert nekem az van és gyakorlatilag egyetlen ati driver se jó. Felraktam most a legújabbat és fel se települ
-
PapauZ
aktív tag
Nekem is itt figyel a hibernálás gomb a taskbaron, de pl. sleep-et nem sikerült csinálni, mindíg hibernál.
Ezek a parancsok kellenek a különböző leállítási metódusokhoz (alvást és hibernálást még nem próbáltam, passz, hogy mennek-e, többi működik):
- Alvó állapot: %systemroot%\System32\rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0
- Hibernálás: %systemroot%\System32\shutdown.exe -h -t 0
- Kijelentkezés: %systemroot%\System32\shutdown.exe -l
- Kikapcsolás: %systemroot%\System32\shutdown.exe -s -t 0
- Újraindítás: %systemroot%\System32\shutdown.exe -r -t 0
- Zárolás: %systemroot%\System32\Rundll32.exe User32.dll,LockWorkStation[ Szerkesztve ]
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
A boot sorrendet hol tudom átállítani, hogy a rendszer választáskor ne a Win8 legyen első helyen, hanem a Win7? Mert apámék gépére raktam fölt a 8-ast (az enyémen nem volt elég szabad hely) és nekik ez gondot fog okozni, hogy arra is figyelni kell, induláskor kiválasszák a Win 7-et. És ha apámnak gondja van miattam a géppel, akkor nekem is gondom lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest