Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz BeeNiTTo #12450 üzenetére
remélem nem fogják ilyenekkel teleszemetelni a store-t....értem én hogy kell a minél nagyobb darabszám indulásra, de ennyire?:S
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fatallerror
addikt
#12424) bzoley: igen mert eddig minden szar a metro így kezdődött ezért szóltam...
eddig 2 kattintással állítottad le a gépet most 3al kell és nekem ne mond h ez olyan bonyolult. neked akkor kerülni kell az ilyen dolgokat... fikázd azt ami tényleg szar de olyat kár fikázni ami csak szőrszálhasogatás[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
polonic
félisten
Miért van az, hogy néha átugrik angol billentyűzetre a bevitel, holott az angol bevitelt már töröltem a beviteli módok közül.
-
fatallerror
addikt
feleslegesen durcizol, nem mondtam h tökéletes os de ezen h 2 helyett 3 kattintással kell kikapcsolni nevetséges fikázás, és úgy írtad be mintha megoldás lenne a kikapcsolásra mert alapból nem lehet
#12450) BeeNiTTo: na lol kezdődnek az értelmetlen app-ok ideje, tudod ki akar sheldonnal játszani
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz fatallerror #12454 üzenetére
Ne ferdíts! Csak azért három, mert van, ahol nem lehet kattintani, de jó az négynek is
És melyik a kényelmesebb, kettő helyett egyett, vagy "négyet" kattintani?
Szóval miért is baj, ha valakinek jobban tetszik a kényelmesebb megoldás? -
fatallerror
addikt
válasz bzoley #12455 üzenetére
2 helyett 1et nyomni a legkényelmesebb nem hiszem el h annyira elvan dugva a gép nameg akkor h kapcsolod be
nem azt írtam h baj h egyéb megoldásokat is keresnek hanem az zavart h úgy állították be mintha ez lenne a legtragikusabb már-már kizáró ok a win8nál...
engem más zavar ami mást nem, mindenkinek másdon't tell me what i can't do!
-
polonic
félisten
Mi a fene lehet.
Más metro alkalmazás is cask kilépked randomra. Legutóbb most a pinball fx2 kétszer is egymás után. . .
-
AthlonXP
őstag
válasz fatallerror #12458 üzenetére
Itt senkinek nincs multis billzete?! Itt megy a kínlódás a kattintások, meg a sok parancssoros izé körül, holott a billen egy gombnyomás és máris azt csinálja a gép amit akarsz!
Azt se tudom, hol van a kikapcsolás a Winbe...
Nem értem... -
bzoley
veterán
válasz fatallerror #12458 üzenetére
Írtam, hogy távirányítót használok, mert így még kényelmesebb. Egy gombnyomásra bekapcsolja a tévét, erősítőt, gépet, mindent. Ebből könnyen kitalálható, hogy ha menüből kéne kikattintgatnom a kikapcsolást, a plusz egy-két kattot halálos bűnként értékelném
Így viszont annyira nem zavar. Viszont sok kicsi sokra megy...AthlonXP:
Tudod mennyit vadásztam olyan billencsre, ami nincs telezsúfolva ezer-féle hülyeséggel?
(Azt hiszem, kicsit túlzásba vittem a keresgélést, no nem emiatt)[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz bzoley #12461 üzenetére
nem te, vki írta h a gép hozzáférhetetlen helyen van jól van jól van szakértővel nem vitatkozom mert a fél modi csapatot rámküldöd
#12460) AthlonXP: az is 1 megoldás, 2000 körül láttam kb először bill-es pc bekapcsolást, az igazat megvalva már évek óta nem start menüből kapcsolom ki a gépet
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Valami itt nagyon nincs rendben.
Az ö betűre pl a messenger appban egy felső aposztrof jön be, de a többi ékezetes betű jól működik.
Nektek nem történnek olyan furcsaságok, amiket leírtam? Teljesen tiszta telepítés, eredeti win 8 pro.
-
bzoley
veterán
válasz fatallerror #12462 üzenetére
Nem járok oda.
Én írtam, hogy el van dugva a szekrénybe. Nem látható, nem hozzáférhető -
polonic
félisten
válasz fatallerror #12465 üzenetére
Előbb írtam. Win 8 pro, eredeti, tiszta telepítés. Msdn-ről van leszedve.
UK win8, UK Microsoft account, csak a billentyűzetkiosztás magyarra állítva.[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
atila4
senior tag
Tegnap óta használom a Windows 8-at. Van a D meghajtómon egy Programok mappa amibe rengeteg exe fájl van. Ha ezt a mappát megnyitom el kezd akadni a gép(szinte befagy a rendszer fél percre). Erre van valami megoldás vagy ez lesz javítva?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
bzoley
veterán
válasz fatallerror #12467 üzenetére
Általában igen
-
polonic
félisten
válasz fatallerror #12469 üzenetére
Nyilván akkor angol billentyűzetként fog működni a cucc.
Egyébként nem is ez a legborzasztóbb, hanem a többi érdekes jelenség. RP-vel semmi gondom nem volt.
Na meg az a kikapcsolhatatlan spellcheck is halálra idegesít. Hogy rohadna meg.
-
worxland
addikt
válasz fatallerror #12467 üzenetére
Hát... 4 gép van itthon, ebből 2 a szekrény tetején, egy az íróasztal mögött...
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
AthlonXP
őstag
válasz bzoley #12461 üzenetére
Van olyan is, amin csak ez a 3 plusz gomb van, más nem is kell igazából.
Mondjuk én pont használom a média vezérlőket, mert sokat hallgatok zenét vagy kabarét akár játék közben is, így egyszerűen szabályozható a lejátszó progi játék közben is akár, nem kell kilépni belőle... -
aktív tag
-
Krissz5435
aktív tag
Ha dreamsparkon win8 pro-t kapom meg, akkor sima pro-t kell leszednem, vagy a vl-eset?
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
pzstm
titán
válasz Krissz5435 #12477 üzenetére
simát. DE honnan leszedned? MErt az ISO fájl az ugyanaz Pro és Core esetében is, a beírt kulcs dönti el, hogy Pro vagy Core fog települni (vagy virágboltból kapod le előre?:S)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Krissz5435
aktív tag
-
icons
addikt
válasz Krissz5435 #12477 üzenetére
Nem értem a kérdést. Ha megkapod DP-on, akkor onnan le is tudod szedni és a kulcsot is megkapod hozzá. Szerintem az a biztos, ha onnan szeded, a virágbolti verziók sokszor trükközve vannakJa már látom a problémát! Ha sikerrel jártál, írd meg pls, érdekel, hogy az angol-magyar ugyanúgy elfogadja-e ugyanazt a kulcsot!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
no feltolom a vmware 9-et, win8 támogatással. MEglássuk mi változott
-
fatallerror
addikt
azért ezek az ms appok elég buták pl a mailben nem fűzi össze az azonos leveleket. tényleg elindulhatna már az app gyártás mert ha ilyenek lesznek nem sokat fogok a modern ui-ban tölteni de ha jó appok lesznek még akár azt is eltudom képzelni h többet leszek ott
-
TA68
őstag
válasz fatallerror #12454 üzenetére
Azt honnan veszed, hogy én bármit is fikáztam volna, vagy ez lenne a megoldás a kikapcsolásra ??? Csak leírtam egy példát az alternatív kikapcsoló gombra, hátha valaki szeretné használni. Ennyi és nem több!
-
TA68
őstag
válasz fatallerror #12485 üzenetére
"akkor félreértettem a kommented üzenetét"
Így van, nézd meg még egyszer. Természetesen nincs harag! -
pzstm
titán
válasz Krissz5435 #12486 üzenetére
-
< CyberBob >
őstag
A leírás szerint sokat dolgoztak a még jobb 3d támogatáson és persze hivatalosan is támogatja a Win8-at. A nyolcast épp előtte daráltam le viszont ha jól láttam a Win7-nél kicsit jobb lett az élményindex.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Krissz5435
aktív tag
Hát a nagy melegben már gondolkodni sem tudom, ilyenek nem jutnak eszembe( mielőtt valaki szarkazmussal vádolna, tényleg nem jutott eszembe, és köszönöm a linket). Egyébként mintha skyrimet játszanának, vagy nem?
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Stephan89
aktív tag
válasz Воланд #12476 üzenetére
Király vagy, köszönöm!
moonguru Azóta már kicsit többet használtam a Win8-at, az a vélemény az első benyomásomat tükrözi, elhamarkodott volt. Most már látom a csempék hiányosságait, problémáit is, annyira azért mégsem tetszik.
De azt továbbra is fenntartom, hogy nem tartom jó megoldásnak ezt a kettős felületet, egyszerűen nem tetszik. Akkor minek a csempés dolog, ha a desktopos nélkül nem lehet meglenni? Idegesít, mikor átvált, vagy, hogy van, amit csak átváltás után találok meg. Nyilván nekem nem okoz gondot, hogy tudjam egy idő után mit melyik felületen érhetek el, de valaki olyannak, aki nem gép mellett nőtt fel? Pl. a szüleim? Kikészülnének tőle...[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz fatal` #12493 üzenetére
Szóval a problémám nem oldódott meg.
Amilo 1703 és a UPC net. Nem kap ip címet, minden bekapcsoláskor le kell futtatni a hibakeresőt. Nálam a Digi-nettel jó, vodás mobilnettel jó, csak a UPC-vel nem. Viszont a UPC nem áll szóba apámmal, mert a win 8 még nem támogatott.
Mi a fenét lehet ezzel kezdeni? Ma távoli asztalról, voda neten keresztül eltávolítottam a via hálókártyát, majd hozzáadtam újra, a saját vistás driverét. Nem jó. Befrissítettem a háló kártyáját netről, nem jó. Sehogy se jó. Ez vicc.Alister from Hell
-
PapauZ
aktív tag
Nálam most a legutolsó VMWare Player (5.0-s, ami 9.0-s Workstation vm képet gyárt le) van feltelepítve, és teljesen OK vele a Win8 kezelése. Minden funkció működik, a kiegészítések is rendesen feltelepülnek, nem csinál hibát egyik sem, mint az a VirtualBoxnál még megvan.
VB-nél elvileg a 4.2-es release kap majd csak full win8 supportot, de ki tudja mikorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest