Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonic60
tag
Sziasztok.
MSI EX700 Notira felraktam a Win 8 ProX64-et a beállításoknál a gépfedél lehajtására alvó állapot van bejelölve, de mikor indítom a gépet(Power gomb) nem az alvó állapotból indul hanem mint amikor ki van kapcsolva a gép és újra indítom. Vajon mi van rosszul beállítva nálam?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #12200 üzenetére
Ezzel nyilvan tisztaban is vagyok, de velepve a storeba nalam megs volt egy sem...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ribi
nagyúr
Valaki próbálkozott már VPN-el tanúsítvánnyal?
Username/pass nem érdekes.
Csak azt mondja, hogy nem talál megfelelő tanúsítványt és annyi.[ Szerkesztve ]
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Mennyibe fog kerülni a win8 pro dobozos változat?
Vagy ha van valakinek link az is jó lenne.
Tudjam már az árakat mert szerintem vétel lesz.Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Воланд
titán
válasz Devilhun_HUN #12205 üzenetére
nem lehet meg tudni. valami 70$-os indulo arat rebesgetnek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
varmi2
nagyúr
dv!
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy érdemes-e feltenni az rtm-t, kipróbálás végett. A másik kérdésem ezzel kapcsolatos, ha nem áll rendelkezésre win8-s driver, akkor mehet hozzá a win7-s? Mindig is az elsőkbe tartoztam, akik kipróbálják az újdonságokat. A win7-t is rtm óta használom.
Tegnap egy virtuális gépre próbáltam telepíteni, de telepítés közbe hibázott, és nem ment fel, vmware legújabb progija volt. Ne is próbáljam virtuális gépre tenni, vagy másik progitra felmenne?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
RaZroX
addikt
Üdv! Fel akarom tenni a W8 RTM-ez ami 90 napig működik. Ezt tudom majd aktiválni, illetve kell hozzá CD kulcs ? Lehet majd változtatni a Metro felület hátterét meg ilyesmi ?
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
polonic
félisten
Van fb app már a metro felületre?
Twitterre már van, azt láttam. -
fatallerror
addikt
-
mfercso
tag
Nincs valami ingynes és jol müködö rss-reader ami ingynes és kb anyit tud mint a Feed reader ami nem ingynes ?
tudom ez nem ide tartzik de tudnátok nekem egy olyan kis Backup progit mondani ami kb ugyan olyan mint az acronis vagy a Ghost csak kis méretű és kb ugyan azt tudja mint a előbb felsorolt 2 program
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
cettlee
őstag
üdv.
telepités után bedugtam a ruterből jövő hálokábelt, egyböl felismerte a netet, utána nemtudom mi történt, de azota ha netkábelt dugok bele bárhol, nem történik semmi. wifi az müködöképes minenhol.
a hálókártya atheros, eszközkezelőbe nincsen felkiáltojel.
tudok csinálni PPoe szélessévú kapcsolatot, viszont nemtudom a felhasználonevet és jelszót, de tudtommal azt a ruter tárolja.
tudnátok segiteni?
-
pzstm
titán
apropó VPN kapcsolatot próbált már valaki? működik rendesen?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
válasz fatallerror #12216 üzenetére
Ezt tudom.
De az elég béna ott. Ezért keresek külön alkalmazást.
-
fatallerror
addikt
válasz polonic #12222 üzenetére
ők maguk fognak csinálni de szerintem majd csak okt 26 után...
gondolom azért fontos neked mert hordozható masinád van, így tényleg kényelmesebb lenne, ill van még 1 megoldás h kirakod a star képernyőre mint webcím és akkor csak ráklikk és nyílik a facebookdon't tell me what i can't do!
-
polonic
félisten
válasz fatallerror #12223 üzenetére
Annyira nem sürgős. Napi egyszer látogatom a fb-t. Csak nem tetszik egyáltalán ahogy ez meg van oldva a people-ben.
A masina nem hordozható egyébként. Egy böszme asztali gép. -
fatallerror
addikt
-
pzstm
titán
válasz fatallerror #12225 üzenetére
meg reméljük majd a betateam appot is
-
TA68
őstag
válasz fatallerror #12228 üzenetére
Nincs vele baj, akkor csak nekem volt új.
-
fatallerror
addikt
válasz Tomix24 #12229 üzenetére
nálam van bios
#12231) TA68 : ja jó :] ez 1 nagyon jó cucc, így kapod meg az ssd hatást ami a boot időt illeti (jaj de várom már h ssd-m legyen). én is gondolkodtam h vajon ez a gyors indítás milyen hátrányokat rejteget de már leszarom
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
pzstm
titán
válasz mfercso #12233 üzenetére
én meg havonta egyszer csinálok neki teljes leállítást, amúgy notin hibernálás vagy inkább sleep (minden patch tuesday alkalmával kapott egy restartot)
-
TA68
őstag
Csak azért lepődtem meg rajta, mert így nem olyan nagy attrakció gyorsan indítani a rendszert.
-
fatal`
titán
Én próbáltam (használom is), működött/működik gond nélkül, igaz local accountom van és csak a storehoz van beírva az ms acc. De ez tanusítvány nélküli, feljebb valaki írta, hogy a tanusítványokkal gondja van.
(#12227) TA68: Igen is meg nem is. A villámgyors indulás valóban így van, nekem ki van kapcsolva és így is gyorsabban indul, mint a win7 (SSD).
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
Pofátlanság tudom, de épített PC + OEM vindózzal nem lehet bepróbálni az olcsóbbik upgrade-et? Feltételeknél elég megengedően fogalmaznak.Oké, látom.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz fatallerror #12236 üzenetére
Ez így igaz, de akkor a Win 7-nél csak ezzel a "trükkel" indul gyorsabban. (normál vinyó)
(#12237) pethYeti: Az lehetséges.
#12238) hunfatal: SDD-nél viszont nem sok jelentősége van pár másodpercnek.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz polonic #12230 üzenetére
A Helpben benne van minden, amit erről a gyorsabb bootról tudni kellene.
"Fast startup is a setting that helps your PC start up faster after shutdown. Windows does this by saving system info to a file upon shutdown. When you start your PC again, Windows uses that system info to resume your PC instead of restarting it.
Notes
•The fast startup setting doesn’t apply to Restart. You need to shut down and then start your PC again for fast startup to take effect.
• Fast startup is turned on by default in Windows.
"Tehát, kikapcsoláskor elmenti, hogy milyen driverek, satöbbik voltak legutóbb betöltve, ezért bootoláskor nem kezdi el újra bogarászni a rendszert, hogy most mi van. Ezért gyorsabb.
Újraindításkor azonban ez nem kerül szóba, mert az újraindítást úgyis általában azért kéri az ember, mert valami változott. Pl. Windows Update, új driver, satöbbi. -
TA68
őstag
válasz fatallerror #12244 üzenetére
(#12242) T_Stark : Vagy egérmutató bal alsó sarok, kezdőképernyő jobb klikk, főkapcsoló lehetőségei, főkapcsoló funkciójának megadása.
Szerintem meg tudták volna csinálni.
-
Alister71
nagyúr
válasz fatallerror #12248 üzenetére
Csak azoknál bukik meg, akik a startmenüt keresik
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest