Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz BeeNiTTo #2954 üzenetére
Az egert a bal szelere viszed es akkor elojon az a sav (nem tudom, mi a neve) onnet be lehet zarni barmit, barhol is vagy..
#2955) infectedmann: pl Win7 alol leformazzod azt a particiot amin van es csatolod egy mar meglevohoz (pl EASUS Partion mastr-el konnyen megoldhato)
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
válasz BeeNiTTo #3497 üzenetére
azt irjak, hogy bugzik.
a program meg eleg sokmindent kikapcsol a win8-bol, sok ertelme nincs feltenni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
pzstm
titán
válasz BeeNiTTo #3502 üzenetére
semmi értelme házi, win7-ből kiszedett magyarítást használni. Aki BETA-"tesztel" úgymond, az ennyit tudjon angolul szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
válasz BeeNiTTo #4125 üzenetére
dobd be a win8 dvd-t, bootolj arrol es kiserelj meg egy javitast, hatha.
na, ezert nem javasolt barmilyen registry tisztito program hasznalata mentes, rendszervisszaalllitasi pont nelkul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
raidx
őstag
válasz BeeNiTTo #4270 üzenetére
Kell egy Workspace Creator, 32bitesnek 16 Giga, 64bitesnek 20 Giga USB Storage.
Videon láttam, az MS demózta. Egyelőre nem tudni melyik verziók fogják tartalmazni.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
pzstm
titán
-
janos666
nagyúr
válasz BeeNiTTo #7456 üzenetére
Próbáld meg letiltani a BIOS-ban a CPU energiagazdálkodási funkcióit (mindet, amik visszaveszik a szorzót és a feszt idle módban) és ne futtass olyan programot, ami az ACPI interfészhez szeretne nyúkálni (pl. CPU-Z, AIDA + valamiért friss Opera 12 buildek és néha egyes Chroma vagy FF verziók vagy ezért, vagy valami másért, de ugyan úgy ki tudják akasztani a Win8-at).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz BeeNiTTo #7460 üzenetére
Nem hiszem. (A 32-bites 3.1.3 nálam nem okoz gondot, pedig egész nap fut sok torrenttel.)
Én elsődleges (és egyszem) OS-nek tettem fel a Win8 RP-t (legyalult SSD-re Win7 helyére) és eddig csak ennyi kompromisszumot kellett hoznom, hogy Opera 12 helyett valami más böngésző (bár még kipróbálhatnék egy 132x-es Opera build-et, mert állítólag onnantól kezdődik a probléma). Illetve nem nézegetem a CPU-Z-t (amúgy se nagyon tenném, most épp azt akartam nézni vele, hogy sikerült-e kikapcsolnom a CPU energiagazdálkodását, de sikerült kideríteni mással).
Így nincs semmi más fagyásom, stabil a rendszer. Igencsak megleszek vele az RTM-ig (elégedettebb sem vagyok vele, mint a Win7-el, de nincs semmi, ami arra motiválna, hogy majd' egy napos munkával rakjam vissza a Win7-et).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz BeeNiTTo #7456 üzenetére
"ma már 4x volt kékhalál"
Értem én, hogy még béta állapotú a rendszer, de azért ilyeneket mégiscsak nem szabadna csinálnia.
Az más kérdés, hogy nálam semmilyen ilyesféle probléma nem volt, amíg fennt volt. Ment hiba nélkül, csak nekem marhára nem jött be a metrósság, ezért visszakerült a win7. -
janos666
nagyúr
válasz BeeNiTTo #7484 üzenetére
Pontosan hanyas vezió volt (biuld number-el együtt)?
Itt 3.1.3 (27327) 32-bit, pillanatnyilag ~80 aktív torrent és semmi baja egész nap.
Ami talán szokatlan beállítás nálam, hogy a Windows disk cache le van tiltva (helyette 512Mb-os keretig van hizlalva a saját cache, de úgy, hogy ne fogjon a kelleténél többet), amire akkor szoktam rá, mikor az x64 verziót tesztelgettem és így ritkábban fagyott (de amúgy használhatatlan volt és sajnos elföldelték egy időre a készítők).Csak azon gondolkozom, hogy veszhet-e össze a Windows cache-el az utorrent és az Opera is...?
-
janos666
nagyúr
válasz BeeNiTTo #7492 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a régebbi x64 verziók és a legújabb x86 béták is erősen instabilnak tűntek (régebbi Windowsokon is).
-
pzstm
titán
válasz BeeNiTTo #7946 üzenetére
valami nagyon nem kóser nálad.....
próbáld ezeket esetleg:
Fixing the 0×00000024 Blue Screen of Death Error: Steps To Try OutSince you are already facing the issue, let’s try a few things to sort that out, before I tell you how to prevent it in the future:
1) Check if any programs such as your anti-virus, third-party firewalls and so on are clashing with your operating system (check if they are not compatible). If you find any that aren’t compatible, try removing them and wait to see if the error still occurs.
2) Open command prompt and type in chkdsk drive: /f to allow Windows to attempt correction of corrupted entries in the registry. The “f” in the command above should be replaced by the letter corresponding to the hard drive installed on your computer. This step usually works for many users who are still able to access command prompt after seeing the blue screen of death.
3) Access your hard disk drive through Computer/My Computer. Right-click on the drive and select “Properties”. On the Tools tab, select “Check now” in the Error Checking box. Ensure both boxes are ticked on the resulting pop-up box and scan for errors. If the volume you are checking is in use, then Windows will ask you if you want to schedule a disk scan when you restart your computer. Once you agree to schedule, restart your computer and Windows will now attempt to fix any errors your operating system may be dealing with.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz BeeNiTTo #10621 üzenetére
3óránként teljes képernyős figyelmeztetés és watermark build számmal jobb alsó sarokban. Valamint customization nem megy. (lock screen, háttérkép, start háttérkép módosítása)
-
gthomma
senior tag
válasz BeeNiTTo #10722 üzenetére
Hivatalosan még nem jelent meg az OS.
A mostani progik melyik picit mélyebben nyúlnak az OS-hez bizony nemtetszésüket fejezik ki.
A TuneUP sem működik még ..... de a türelem rózsát terem.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
catroot
veterán
válasz BeeNiTTo #11411 üzenetére
Fura.
Nálam sokszor szétcsúszik az oldal és várni kell egy kicsit, vagy frissíteni, hogy jó legyen.
Na meg többször előfordul, hogy tab-ot váltkok és mire visszamegyek az oldal teljesen fehér lesz, ilyenkor szintén frissíteni kell, vagy tab-ot váltani.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
PapauZ
aktív tag
válasz BeeNiTTo #11506 üzenetére
Jaja, lerepítettem a Guest Addition-t a rendszerről, és máris észhez tért... Csak így a képernyőfelbontás zavar kicsit, 16:9-es képernyőn 4:3-ban nyomja.
Lehet megpróbálom majd valahogy az Additions telepítőből kiszedni a video drivert, hogy legalább az menjen rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest