Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Victoryus94 #11249 üzenetére
Azt hiszem, letoltom a VS2012-t, aztan elkezdek irni magamnak programokat..
while (!sleep) sheep++;
-
t72killer
titán
Van hozzá default kulcs, amivel felmegy (nem kér kulcsot telepítéskor? - nem tomm h a pro verziónál mi a konkrét helyzet, az enterprise nem kért), de ezt később le kell szedni, mivel nem tudod aktiválni.
Kulcs uninstallálása:
slmgr /upk
Új - msdnAA-s kulcs telepítése:
slmgr /ipk xxxxx-
xxxxx-...[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Jól nézem, hogy 2010 Június óta nincs DirectX frissítés? Nem hanyagoltak el valamit a srácok? - Ehhez kapcsolódóan: a mediaplayer classic alapbeállításban nagyon vacak képet ad, sokkal rosszabbat, mint a metrós videolejátszó/vagy uaz a mpc win7 alatt. mintha 8-bites színtérben dolgozna... Dx frissítés előtt mintha a powerDVD hasonlót produkált volna, de ennek még utánanézek.
-
likeaRAINBOW
senior tag
chrome használókat kérdezem első körben, az miért van hogy Asztalon elindítom a chrome-ot belépek a google fiókomba, majd ha a "metro" felületről belépek a metro style chrome-ba, akkor úgy indul a chrome, mintha frissen telepítettem volna, nem vagyok bejelentkezve google fiókba.
-
icons
addikt
Hello!
Valaki már installálta laptopra az MSDN-es verziót?
Az akksi üzemidő érdekelne. Korábbi verzió megvolt nekem is (Release Preview, vagy valamelyik korábbi), de csak 60%át hozta egy 1hónapos Aceres Windowsénak, ami elég gyér (nem merítettem le, csak az alapján ítélek, amit kiírt, hogy mennyit bírna. De nemhiszem, hogy 3-4órával alábecsülte volna magát).Azért kérdezem, mert van Dreamspark hozzáférésem, tehát 1-2héten belül meg tudom szerezni, de ha rosszul teljesít ilyen téren, akkor maradok a jó öreg Win7nél! (amit ebben az esetben akár most felraknék, és nem kellene ezzel az Aceres Win7tel szarakodnom )
-
catroot
veterán
Nálatok nem szokott szétcsúszni a "metros" IE10? Főleg itt a fórumnál szokott jelentkezni a dolog, kis idő múlva helyrejön.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
t72killer
titán
Nekem a samsung notim kb 5 óra vegyes használat után nyiffant ki (enterprise RTM - usb-s winyóra másolva vagy 100GB adatot, installálgatva, néha wifizgetve), ez kb annyi lehet, mint win7 alatt volt - igaz, nem csináltam direkt tesztet, kinek van 10 órája 2x ugyanazt végigcsinálni ?
A gyári windowsokkal amúgy az a trükk, hogy van bennük extra energiaoptimalizálós progi, ami ha lehet, csökkenti a wifi teljesítményét, okosan visszafog procimagokat, lekapcsol pár USB-portot - illetve az nvidia optimussal is jobban bánik.
Egyelőre az az érzésem, hogy kicsit gyengébben állok akksitéren, mint korábban, de ez javulni fog, ha kijönnek a végleges driverek/jobban belemászok az energiaspórolós beállításokba.[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
Én is felraktam 2 napja a 90 napos próbaverziót. Tetszik, szép, de ennyi... A boot idő nálam nem vagy csak minimálisan gyorsabb mint windows 7-en. A movie maker 2012 új tulajdonságai nem hoztak lázba miután kipróbáltam. A képstabilizátor jó mókának tűnik viszont cserébe rendesen lerontja a képminőséget. A 60 fps -el működő alkalmazásokat nem fogom kihasználni átlag felhasználóként. Internet explorer-t továbbra sem használok. A majd vásárolható appokkal nincs baj, lesznek ingyenesek, lesznek fizetősek és kipróbálható verziók. Az apple megoldása is igen jól működik. Miért ne működhetne a windows-on is?! Játékok tekintetében nem tudok véleményt mondani, Guild wars stressz teszten voltam vele, még nem teljesen optimalizált a játék, akkor még nem volt ati driver sem így nem tudok véleményt mondani. A dirextx11.1 szép és jó, de dx11-es játék sem jött ki túl sok.. A rendszer beállítások lehetősége csökkentek (szerintem). Dvd-t alapból nem fog lejátszani, ez annyira nem nagy érvágás ,de én is nézek még dvd-ket. A windows-ba beépített lejátszókat sosem használtam, de elgondolkodtató lépés. Az első legális op rendszerem a windows 7 volt. Noha lehet ,hogy kecsegtető ajánlatnak tűnik a 40 dollár/euró-s upgrade ajánlát én nem fogok váltani mert nem hoz annyi pozitív változást. nem látom a fejlesztés mibenlétét, pedig mondom design-ilag tetszik, csak hát azért nem adok ki közel 12 ezer Forintot.
-
MODERÁTOR
Másik fontos kérdés. Bár a rendszerkövetelménynek megfelel a jelenlegi gépem, lesz valami akadás vele kapcsolatban?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz likeaRAINBOW #11258 üzenetére
Teljesen más program a kettő, miként az IE10 is, ahogy én tapasztalom. Nem meglepő, hiszen a start menü felületére más kódot kell írni, tehát ami ott fut nem tud futni desktopon et vica versa!
Laptop üzemidő: Mint előttem is írták, a gyártók a driver és szoftver szinten is alkalmaznak okosításokat, amik spórolnak az akksival, persze a mezei windowsban ezek nem lesznek benne, hisz az MS rendelkezik velük.
Pl. asus gépem is kb a 70%-át hozza windows7 alatt elérhető akksi teljesítménynek, de a win7-es asus szoftver még a taskbarral is játszik, ha kell, csak hogy 2 perccel többet bírjon... Mondjuk mivel 2 óra +/- ról van szó, jó lenne, ha az RTM-ben lenne valami okosítás legalább nvidia optimus meg hyperthreading optimalizálás terén
Valamint ha működne minden funkcióbillentyű sem érezném magam rosszul[ Szerkesztve ]
-
NZKK
tag
-
pvt.peter
őstag
Radeon HD3870 -as videókártyához nem is lesz driver?
ugyanis, ha jól látom a legújabb driver már nem támogatja ezt a kártyát
egész pontosan erről lenne szó:
Gigabyte Radeon HD3870, 512MB, PCI-E 2.0 x16 (Modell: GV-RX387512HP)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Victoryus94
őstag
válasz likeaRAINBOW #11258 üzenetére
A metros chrome nálam angol nyelvű.
Teljesen más a két böngésző, más forrásokat használ(más motor, mappák, fájlok..). (Abban sem vagyok biztos hogy a bővítményeket jól kezeli.. gondolom féltek a kompatibilitási hibáktól.. ezért csinálták így. Talán egy később verzióba jobb lesz). Szinkronizálni úgy tudod, ha bejelentkezel a google fiókoddal. Ekkor viszont ugyanazok az eszközök 2szer is fent lesznek a gépeden (két különböző mappában.. hát nem helytakarékos ). -
DonMedve
addikt
Tiszteletem Urak!
Ha ostobaságot kérdek kérlek ne haragudjatok.A kérdésem az lenne,hogy én mint utolsó senkiházi átlagfelhasználó,nem tudom aktíválni a W8-at ugye?Letöltöttem az MS oldaláról az RTM-et de semmi serial semmi nincs hozzá.Tehát akkor nem tudom 100%-ba használni a rendszert,ugye?Válaszokat előre is köszönöm."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Victoryus94 #11272 üzenetére
Fura megoldás, hát remélem egyszer öszeolvad a 2.
Amúgy elég sokat ki lehetett volna hozni ebből a metrós cuccosból. Vagy csak én vagyok béna, és nem tudom megcsinálni amit szeretnék. Mondjuk az elég idegesítő, hogy felteszek egy programot, pl HD sentinel, aztán kidob 4 csempét egyből, pl hogy start service, stop service, aminek semmi keresnivalója nincs, ha meg rányomok hogy kijelölt törlés, behozza a programok telepítését, hogy uninstalláljam.
-
addikt
-
Воланд
titán
válasz DonMedve #11274 üzenetére
ha a 90 napos probaverziot tetted fel, akkor az bejelentkezes utan, ha van net a gepen, akkor aktivalja magat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
DonMedve
addikt
válasz Воланд #11277 üzenetére
Urak köszönöm a válaszokat.
Ami az első hsz.-ben van linkelve azt töltöttem le,akkor gondolom azaz.Még annyi kérdésem lenne,hogy magyar nyelvet lehet lekapni ?Mert ha jól tudom már van magyar nyelv hozzá,update-k között feltűntetik?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
szabeska
addikt
Ha most felteszem a 90 napos verziót, és lejár, akkor újra tudom telepíteni tisztán, újabb 90 napra?
F1
-
törölt tag
válasz bzoley #11273 üzenetére
igen, kicsit erős volt. találhattam volna más jelzőt is rájuk, a sok nyavalygóra, akiknek az a legfontosabb, hogy színes-e a háttér... erősen facepalm kategória. azt nagyon tudom értékelni, hogy minden piszlicsáré apróságért képesek sírni, mintha nem lenne jobb dolguk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Victoryus94
őstag
-
endruboy1
senior tag
Driverek terén hogy áll a Win8? Azt visszaolvasva látom hogy notiknál az energiagazdálkodás nem biztos, hogy tökéletesen menni fog de ezt leszámítva minden más eszközöm működni fog ha van hozzájuk Win7-es driver?
Az én notim egy 2 éves Acer amihez a hivatalos oldalon még tavaly jött ki egy két frissebb driver, de azóta nem. Vajon adnak ehhez még ki Win8-as drivert vagy felejtős? -
likeaRAINBOW
senior tag
válasz Dark Archon #11276 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, csak elsiklottam felette.
csempés RSS olvasó létezik?
-
NZKK
tag
Október előtt nem is lesznek frissítések?
Oh yeah !
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #11285 üzenetére
Megtaláltam:
"A VentureBeat hírportál információi szerint a 90 nap után a próbaverzió lejár, így használhatatlanná válik. Nem lesz lehetőség arra sem, hogy a próbaverziót licenckulcs begépelésével teljes verzióvá alakítsák: a frissen megvett Windows 8-at újra kell telepíteni a próbaverzió helyére. A próbaverziós Windows 8 telepítését sem lehet visszavonni egyszerű uninstallálással, a régi rendszerre csak annak teljes újratelepítésével van mód. A három hónap leteltét követően a rendszer háttere fekete színűre vált, és a számítógép óránként automatikusan kikapcsolja magát függetlenül attól, hogy használnak-e rajta programokat, vagy sem." forrásUi.: más források szerint a 90napos próbaverziót csak 90napig lehet letölteni, 90 nap elteltével már nem lesz fent. (ez érthető, mert addigra megjelenik a boltokban.)
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
válasz Victoryus94 #11285 üzenetére
Szerintem semmi nem védi meg teljes formázásnál... Mellesleg észrevettem valamit. Feltelepítettem a Chrome-ot, elindítottam asztalról, beállítgattam mindent, könyvjelzőket importáltam stb. Később ismét elindítottam, de ekkor már a kezdőképernyőről, a csempére kattintva. Teljes képernyős módban indult el, ez nem is lenne baj, de szűz állapotában, így ismét be kellett állítgatnom mindent a beállításokban a Chrome-on belül. Könyvjelzőt importálni meg nem tudok a teljes képernyős módban, hiába kattintgatok az importálásra, nem történik semmi, a háttérben, az ablak mögött sem, sőt le is fagy tőle a chrome, alt+f4... Ergo a csempéről indított chrome használhatatlan...
F1
-
szabeska
addikt
válasz Victoryus94 #11291 üzenetére
Hát akkor mindenkinek lesz ingyen rendszere..Míg a windows 9 kijön és kiforr az mondjuk 2 év ( elvileg jövőre jön is), ez azt jelenti hogy kb 9 újratelepítéssel ingyen használható
F1
-
NZKK
tag
válasz Victoryus94 #11289 üzenetére
Jó úgy értettem, hogy magához a rendszerhez, bugfix-ek etc.
Oh yeah !
-
Victoryus94
őstag
válasz szabeska #11292 üzenetére
(#11294) NZKK
A rendszerre is jönnek, és driver-program frissítések is. (pl nekem jött webkamera driver, silverlight, visualc++ frissítés.. eddig) Szerintem jön még más is.[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
válasz Victoryus94 #11295 üzenetére
Érdekes... Mondjuk én kitöröltem minden "mobilra való" appot, nem kell az nekem, így tök üres a kezdőképernyőm... Így nem is indítok semmit innen.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Még egy észrevétel, rendszerindítás után a bal alsó sarokban nem jelenik meg az asztalra váltás négyzete, csak a minden program-ból jutok a desktopra.
F1
-
icons
addikt
válasz t72killer #11263 üzenetére
Köszi! Igazából csak az érdekelt, hogy megközelíti-e. Nyilván ahogy jönnek ki a driverek, a helyzet jobb lesz, de akkor megéri cserélni!
"kinek van 10 órája 2x ugyanazt végigcsinálni ?"
Hát sajnos eddig még egyik tesztoldalnak sem volt (according to Google)Azokra a beállításokra gondolsz, amit a sémáknál (Power Saver, Balanced, stb) Advanced részénél lehet állítani, vagy ezeken kívül is okoskodik valamit? (esetleg bele lehet nyúlni másba)
Én is tervezek teljes könyékig belenyúlni, akksiidő-megszállott vagyok (nem hiába vettem TimeLineX-et )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest