Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47990) Weareus válasza HUfantom (#47987) üzenetére


Weareus
addikt

D5-öt 1-en járatni. Egyetértek, így is lesz. :K

Bubifree-hez magas tartály kell: ok, persze, de Vtéglatest =a*b*c, és ha már pl. a nagy, akkor nálam b és c is nagy lesz :K

A kiképzés, persze. Igazad van, meg van bubitörő lemez, stb, de ha úgy veszem, nekem a megfelelően nagy méret is jelentheti a "kiképzést", vagyis a probléma megoldását.

A bekötés: adott réztetős D5-öm van, nem fogom variálni, kap két csonkot, rá a csövek, bilincsek és pont, bár a megoldásod kétségtelenül jó lenne, ha vásárlás előtt állnék.

"Ezzel csak az időt..."
Nos, ebben (is) tökéletesen igazad van, de részben ez is a cél. ('öreg" vagyok, nem játszom már fél napokat, ha érted...). :R

Nem vitatkozni akarok, látom, hogy értesz hozzá ( :R ), meg már van is tapasztalatod, nekem meg első rendszerem lenne, de inkább az ötlet mellett szóló segítséget szeretnék, mert úgy döntöttem, hogy most nagy tartály lesz.
Viszont gondolj bele: mekkora nyereség lenne már vörösrézből forrasztani egy 10 literes tartályt és azzal megoldani.
Arra még csak azt sem mondhatná senki, hogy nem segít a hőleadásban...

Blasko92: igen, neked is igazad van, de én nem akarok ventit. Sőt nem hogy nem akarok: nem lesz! A tápból is kiszedem és annyi. A HDD-ket is lassan kidobálom, fél-egy év és SSD kapacitás terában, elérhető áron.
Miért?
Amikor leszedtem az i7ről a gyári légkavarót, majd rákötöttem a D14-et, HDD helyett az SSD-t és CD-rom helyett pendrive-ről feltoltam a WIN7-et (az új Corsair táppal ami azért elég halk), olyan öröm fogott el a tartós csendtől, hogy azt leírni sem tudom...
Azóta persze itt a ref 7970, ami jó, meg minden, de...a hang :(

[ Szerkesztve ]

Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.