Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2216) szacsee válasza Enszuke (#2215) üzenetére


szacsee
nagyúr

Nem tudom mit kell fikázni a másik embert, legalább valamit felmutatott! :R (ez OC-nak és R.Rolinak szól!)
Viszont kritizálni könnyű!
Megemlíteném, hogy öcsém gépeben kb 1 éve cseréltem le a procihűtőt, ami a gyári cooler volt (478 tokozás), kioldottam a klipszeket, húztam nem jön, tekertem jobbra-ballra és semmi.
Erősen megpróbáltam húzni kifelé, 3-adszorra jött le és a proci nem volt a foglalatban, hanem a hűtőre tapadt. Mindezek után csavarhúzóval kellett leszednem a hűtőről, mert a bankkártya kevés volt hozzá.
Ez csak egy példa és csak gyári intel hűtő+ az alája felkent ragacs (gyári).
A te problémádra a válasz nem azok a mondatok, amiket bőszen idézőjelben írtál, hanem az, hogy nem merték megkockáztatni az 50-60000Ft-os procit és a min 15000Ft-os blokkot.
Amúgy a 775-ös LGA-t is szét lehet barmolni erős feszegetéssel!
A lábak a blokk alatt úgy elgörbülnek, hogy öröm nézni (ha okoskodsz, nem nálam történt, de szólhatok az illetőnek, hogy magyarázza el miért lehetséges).
A fémkeret tartós, de alatta a műanyag tok már nem annyira, ha erősen tekered, feszegeted természetesen nem a fém fog engedni, hanem a műanyag tokozás (keret) és a lábak.
Ha gondolod beszéld meg Zoli-val hogy Te szívesen feccölsz bele időt és leteszteled nálad ugyanezeket a komponenseket, a Te vízhűtéseddel, a Te prociddal, az általad megvett pasztákkal. Mellesleg a tesztelt paszták összértéke bőven 15K felett van.
Szerintem nem ugatni kellene, hanem esetleg odaillő hangnemmel közölni, hogy ezt+azt hiányolsz belőle. :P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.