Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EkSYS

senior tag

válasz zgospel #1617 üzenetére

Na ezt már off-olom, mert szerintem az:

Tudod, ez a baj ez a nagyon nagy baj hogy ez a mai fejlesztéskényszeres rohanós világba már nekünk vevőknek ilyenen kell gondolkodnunk hogy most azért nem veszek meg egy több százezrest vázat (nem 20-40e-es kategóriáról van szó ugyebár) mert attól tartok hogy valami funkciója nem lesz jó és visszahívják. Márpedig a Canon se nagyon kapkodik az új cuccokkal. Akkor hogy is van ez?
    Ez szerintem durva. Miért nem elvárható az hogy falun akár egy kis telek árába kerülő fényképező gép VÁZ jól működjön, és ne kelljen attól rettegni hogy mikor kell visszavinni a markIII-momat? Persze tudom a választ..legalább is azt hiszem hogy részben tudom.
    A 2k vs. 4k örülettel meg csak annyit hogy szerintem nincs ez túl hájpolva mert csak figyeljétek meg hogy majd amikor már jönnek az olyan telefonok amik 4k-ban rögzítenek videót, kijönnek a 4k-s konzumer kamerák 300k-ért, amikor meg lehet majd venni mondjuk 1.5-2 éven belül a 4k-s tv-t mondjuk 400-ért akkor nem akkor kell majd kapkodni Canon-éknál hogy gyorsan kidobjunk egy xxxxxxD-t amit itt-ott hibásan kezeli a 4k-t. Most kéne már. És próbálgassuk addigra amire a 4k a mostani fhd szintéjre kerül.
    Na nem morgok tovább ezen...csak bosszantó hogy még én kérek bocsánatot hogy veszek valamit és fizethetek érte.

Eki - az eredeti

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés