Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Mivel érdemes manapság videót szerkeszteni? Persze szigorúan jogtiszta elérhető programra gondoltam.
(Előre is elnézést kérek ha ez a kérdés ebben a formában valamilyen szabályt sért)köszi
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz MrChris #9612 üzenetére
kösz... nem akarok venni..jelenleg egy mk3-al nyomom, de csak pusztán és szigorúan privat life.
Kíváncsi vagyok mennyire "praktikusak" panák a professzionális világban. Mióta megvan az mk3, elég sok víz lefolyt a Dunán meg a dslr videózásban , Soha nem bírt egy komolyabb pana a kezem közé kerülni.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Lumix G9-el van valakinek tapasztalata?
Ez a 4/3 mennyire használható a való világban?Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Érdemes körbenézni hogy (figyelembevéve a topic nevét!) hogy még ma is milyen sokan videóznak 5d mk2-3-al, pl. esküvősők, akár kisebb stúdiók. Ezt persze a canon is felismerte, és bár az mk2-3 is meghekkelhető volt a lantern-nel ami segített, de azért lehetett volna egy kis bizniszt csinálni azzal ha megtámogatják ezt a vonalat is. Úgy néz ki nem tették.
A magánzók nem fogják megvenni, mert ahhoz már túl drága, a profik meg ennyi pénzért ezek szerint mást vesznek c300mkII-t mondjuk (bár az lehet kicsit több)
Kérdés lesz e pl. mkV, akar a canon dslr videóból bizniszt csinálni.Igazából bármit megtehetnek
??Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok! Valakinek 5D mk IV? Érdekelnének személyes tapasztalatok?
(Pl. jobb videót csinál mint egy Galaxy S7 ?Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz SidCorky #6261 üzenetére
Szia !
Én esküvőztem még a honfoglalás előtt. Szerintem a tuti egy Rode puskamiki meg egy mikroport (csak ez meg serceg ha az ügyfél épp vakarózik .
De 40-50-ért elég szegényes szerintem a választék ha újat akarsz. Használtan lehet kifogni egy-egy sennh.-tEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
azért azt OFF-ba megjegyzem hogy törvény ide vagy oda..a vevőnek igaza van. Mert ha mégse lenne akkor is elhíresztelik hogy micsoda tróger volt a videós, ha esetleg nem jó száj ízzel távoznának. (Szomorú tapasztalat) Hiszen a párocska veled van kapcsolatban, az esküvőn a sok tíz, száz vendég meg velük. Szóval egy rossz, meggondolatlan butaság és rögtön akár százak adhatnak rólad rossz feedback-et egy kvázi ad-hoc baráti referencia kérésnél.
Persze szvsz ez elkerülhetetlen minden bizniszben eljönnek azok a "droidok" amelyeket nem kerestünk
Tudni kell leszerelni és kiengesztelni őket, hisz sokszor olyanért kapják fel az iszapot amit el sem mondtak hogy elvárnak, a ÁSZF-et meg az SZMSZ-t persze nem olvassák el mert szerintük a videós dolga hogy videózzon. Utólag meg "nem lehetne esetleg így meg úgy, megnézhetnénk a felvételt itt meg ott ..." És amikor rájönnek hogy az ő hülyeségük miatt esetleg nem lett valami megörökítve akkor meg megy a puncs rosszabb esetben fenyegetőzés.
De ez már egy másik történet
bEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz Gravity1234 #5731 üzenetére
Szia!
Én videóztam régen. Pont véletlen esküvőket
Igen, kell az engedélyük és ha rám hallgatsz akkor amikor megkötöd velük a szerződést már ott rögzíted hogy hozzájárulnak vagy sem.
10 ből 9-szer szokták engedni.
üdv
bEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
-
-
EkSYS
senior tag
Szoval viccet felreteve. Van itt akinek mkiii-a van esetleg? Tapasztalatok erdekelnenek a mindennapi hasznalat soran. Akar video akar foto.
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
megjött az mk III-am
Ha valakinek kérdése lenne keressen nyugodtan.
(Bár még tanulom a gépet keményen)Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
-
-
EkSYS
senior tag
Volt 60D-m 7D-m, és van egy mkII-öm. Mióta megvan a fullframe, nem igazán akarok mással fényképezni. Egyszerűen állat (csak fényképről van szó) amit tudnak. Lehet ilyen meg olyan cuccokat ráaggatni a mostani APS-C-kre, de a full-frame-s gépek szerintem szebb képet adnak. Szerintem.
A videózás egy más tészta. Egy használt mkIII elég vonzó lehet, de ha belegondolsz hogy egy mkII-öt mennyiért kapsz manapság, akkor az még vonzóbbEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz __H4X0R__ #3753 üzenetére
hát nem is tudom. Ez az egész már annyira szubjektív. Most adott egy fényképező gép ami igazából fényképezőgép. De nagyon tuti videóra is, de annyira mégse, és fotózásnál is a minőség se annyira jó mint egy Nikon ?!?, S nem is adják olcsóért, szabad ezt így?
Hol az igazság? Egy C300 még mindig sokkal jobb (persze 5x annyiba kerül) videóra, vagy akár egy Black Magic. Ha tuti fotót akarok akkor veszek egy mkIII-at vagy egy Nikon-t.(Ha már a kassza elszabadulhat)
Namost akkor ez a gép mire is jó?
Igen, a GH4- nagyon odatesz a videózásnak. Képminőségben a fényképezőgépek a tutik. Nem kicsit ambivalens ez a dolog, nem?Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Na ehhez mit szóltok?
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Én mindig kicsit szkeptikus vagyok az ilyen teszteket illetően, mert sose tudni éppen ki promózta őket.
Az A7S dinamika tartománya hát "érdekes" :/, nekem valami sántít vele. Későbbi viókban van egy low-light teszt is. Ott pl. 1600-on nem is teszteli, miért? ("Too sexy for this.." - viccess, azért megnéztem volna) Bár 409600 ISO azért durva. Érdekes hogy 12800-nál a C100 fantasztikus képet ad, fehér is jó, dinamika, részletgazdagság, élesség minden, nekem tökéletes.
Ha videózni kéne és a pénz mindegy lenne a C100-at vinném. Ha számítana akkor a GH4-et vagy a mark3-.at. (Bár ez utóbbi drágább) GH4 butított 4k-s FHD-ja tényleg megteszi áldásos hatását
Ugyancsak másik videójukban látható pl. hogy a C100 dual pixel upgrade-je hogy működik.
Szerintem érdemes egy pillantást vetni rá. Operatőrök ne
Na mindegy lássuk mit hoz a PK, 7d mkII -öt (nálunk gondolom majd 2015 nyarán amikor a a Pana már a 8k-n töri a fejét )Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Azért piszok jó az GH4.
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz __H4X0R__ #3598 üzenetére
Helló,
Én próbáltam, vettem még anno USA-ból ennek a prehistorikus verzióját, ami sokkal inkább egy belül fogazott dzsemesüveg szórítóra hasonlít. 1800HUF volt 1 darab, vámmal, áfával, szállítással kiscicákkal
Megjött installáltam, de volt amelyik nem szorított elég erősen, kuka, volt ami viszont igen, de az is elfáradt egy idő után (1-2 hét).
Ez már komolyabbnak néz ki, de azért ennél profibb megoldások is léteznek pont erre
Bohóckodásnak jóEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz taranis #3040 üzenetére
Marha jó a zenéje. Kicsit olyan BMC promo nak tűnik a dolog, lehet kicsit a BH -val jobb a kapcsolat.
Mondjuk esküvőt szabadban, vagy valami kis reklám filmet ez alapján jobb forgatni a BMC-vel mint a canon-nal.
Bár mintha olyan marvels-es lenne a canon képe.
Na persze lényegesen olcsóbb is a BMC , a különbségből kijön egy két megvilágítás és jó obiEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
DSLR-hez van pár eladó cuccom, most tettem fel az apróra! Ha valakit érdekel valami jelentkezzen!
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Ertem. Namost ha figyelembe vesszuk hogy az mkii 350-380e huf az mkiii meg min. 750 akkor azert elgondolkodtato mert hogy ennyit szvsz nem er az a plusz 350-400e huf, inkabb mkii es veszek meg obikat. De nyugodtan cafoljon meg aki maskepp latja hogy ar/ertek/teljesitmeny aranyban az mkii a legjobb ?!?egy 2008 -as vaz? Es akkor meg vegyek is hozza obikat tobb szaz ezrekert.
Valaki itt Nikonnal? Panaval, sonyval? Ott azert nem ilyen gany uzletpolitikat olytatnak, ugye? Nyugtasstok meg
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
elég komoly igénye van a raw-nak. plusz ha jól tévedek még a a felvételi idő is limitált.
Ez nekem kicsit olyannak tűnik mint anno amikor az 1.44-es floppy-t felformáztuk 2.88-ra. 50floppy-ból csak egy tudta tartósan (egy-két hétig
Meg lehet csinálni, de komoly háttér munkára van szükség s nagyon szűk az a réteg aki ezt értékelni tudja. hisz sokan a HD vs. FHD különbséget se látják/értik.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
11 pontos AF...hmmmmmm és csak egy keresztes...ezen kellene magam túltenni
amúgy lényegesen barátságosabb ára van mint az mk3-nak.
Igazából as 70D tetszene (az új dual af miatt videónál) de 340k az sok. alkudni meg sokáig nem lehet majd az tuti. És mivel a canon - szintén marketing - kíváncsi milyen keletje lesz az új technológiának - ezért várható hogy pozitív fogadtatás esetén beleteszik majd a nagyobb gépekbe is amit még többért adhatnak majd el --> ergo a 70Ds e valószínű hogy csökken. Tehát vagy nyűglődök még 1-2 évet vagy veszek valami vázat most és összehaverkodok az ML-es fiúkkalEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz sellerbuyer #2361 üzenetére
Csak hat az a helyzet hogy valami gepet venni kell, amivel fotozni is jol lehet es videozasra is alkalmas. Leven tele vagyok canon obikkal tul sok valasztasom nincs. Ja, es az ff is kene. Namost mit vegyek mkiii-at?
canon nal sajnos tul szemet modon megy a tech marketing. (Ezmiatt, megjegyzem nem kevesen partoltak mar el toluk) ha kihoznak valami ujsonsagot azonnal megfizetettik veled a csillagokat is. Mk3 meg mindig egy vagyon, holott "meg igy is kicsit tularazottnak tunik" . Most talan legjobb ar/erteke az mkii nek van.
Szoval nehezen tudom kitalalni mi legyen. 340k - 70d phuuu...750k mkiii - jo eg!!! Bmpocket - Kar hogy nem tud fotozniEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
-
EkSYS
senior tag
Van már valakinek buherált 5D mkII-je amin már ML 14 részes dinamikai tartomány van?
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz adamsys #2319 üzenetére
beszéd hang rögzítés.
Arra jó volt, és tényleg jó minőségben nyomta, különösképpen a Sennheiser-rel , csak hát ezt itt nem nagyon fizetik meg mert, mert azért ez nem kis plusz munka összeszinkronizálni a hangot a képpel. Tudom vannak rá programok, de én a szememnek és a fülemnek hiszek, azok még sose hagytak cserben!Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz adamsys #2312 üzenetére
Szia!
Ez elég részletes volt.
Igazából volt Zoom-om, nem nagyon használtam, ew100-am még van is, de azt se.
Én az ew100-at gomb mikivel használtam még anno. Jó volt, sajnos a részleteiben nem merültem még el, meg csak egy adó-vevő párral használtam, de azzal tuti volt.
Soha nem zavart be semmibe, nem interferált semmivel. Hangja tiszta és szép volt.
Pusztán érdekelt kinek milyen tapasztalata volt ilyen cuccokkal. (Aki használja is.)Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Valaki dolgozott már zoom h4n-nel és/vagy sennheiser ew100 g3-al?
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz narumon #1883 üzenetére
érdekes...de szvsz a V700 egy pásztázás..szórakozás..lényegében semmi komoly.
Míg a CCTV-s egy művészi hatásokra hajazó kisfilm.
Nem fair az összehasonlítás. Almát hasonlítunk körtével.
Egyetértek abban hogy a célnak megfelelően tudatosan válogassuk össze mire van szükségünk (hatások, eszközök, környezet)
+ szerintem az a legmeghatározóbb hogy ki mire képes, kinek milyen fantáziája van és ez mellé mennyire kreatív.
Most nekem hiába lenne mondjuk egy 5dmkIII-am, lehet hogy te 5x jobb filmet készítesz egy 550D-vel.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Canon 6D-ről mi a véleményetek?
Összehasonlítva 5D mkII -vel és mkIII-al?(a ti véleményetek érdekelne a linkeket már én is megtaláltam
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz HollyBoni #1795 üzenetére
Na végre! 4k, 1M alatt, persze csak az USA-bán. Nálunk biztos be kúszik 1 M fölé.
A BMCC amúgy szerintem elég jó minőség! Szerintem akinek lesz esze és dslr-rel akar videozni az majd biztos átgondolja hogy egy 4k- s BMCC nem-e lenne jobb választás.
Canon-nak lassan észbe kene kapnia!
Ahogy nézem csak a 2.5k-s szenzort cserélik 4k - ra, amúgy mindegy biztos valamelyik kínai klonfaktoriban akciósan elhozhato , csak megmozdul mar valami. Bár azért egy esküvőt felvenni 4k-ban, hat kell hozza nehány terrabyte ssd.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz killerjohn #1625 üzenetére
..s akkor hangsúlyoznám ismét a Magic Lantern-es fiúk erőfeszítéseit. "ML, te vagy az utolsó remény"
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz zgospel #1617 üzenetére
Na ezt már off-olom, mert szerintem az:
Tudod, ez a baj ez a nagyon nagy baj hogy ez a mai fejlesztéskényszeres rohanós világba már nekünk vevőknek ilyenen kell gondolkodnunk hogy most azért nem veszek meg egy több százezrest vázat (nem 20-40e-es kategóriáról van szó ugyebár) mert attól tartok hogy valami funkciója nem lesz jó és visszahívják. Márpedig a Canon se nagyon kapkodik az új cuccokkal. Akkor hogy is van ez?
Ez szerintem durva. Miért nem elvárható az hogy falun akár egy kis telek árába kerülő fényképező gép VÁZ jól működjön, és ne kelljen attól rettegni hogy mikor kell visszavinni a markIII-momat? Persze tudom a választ..legalább is azt hiszem hogy részben tudom.
A 2k vs. 4k örülettel meg csak annyit hogy szerintem nincs ez túl hájpolva mert csak figyeljétek meg hogy majd amikor már jönnek az olyan telefonok amik 4k-ban rögzítenek videót, kijönnek a 4k-s konzumer kamerák 300k-ért, amikor meg lehet majd venni mondjuk 1.5-2 éven belül a 4k-s tv-t mondjuk 400-ért akkor nem akkor kell majd kapkodni Canon-éknál hogy gyorsan kidobjunk egy xxxxxxD-t amit itt-ott hibásan kezeli a 4k-t. Most kéne már. És próbálgassuk addigra amire a 4k a mostani fhd szintéjre kerül.
Na nem morgok tovább ezen...csak bosszantó hogy még én kérek bocsánatot hogy veszek valamit és fizethetek érte.Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Kiváncsi leszek arra a fw. Frissítésre.
Félreértés ne essék nem azt mondom hogy az mkIII nem jó, csak ahhoz képest hogy itt mondjuk egy gh3 jóval olcsóbban, itt vannak a Nikon gépei hasonló árban, a Sony is nyomul, (fs-100), itt a Blackmagic is, hát elgondolkodtató hogyha videozni akarnék mibe is tennék a millióim.
A képzajos kommentet értem, jobb a digic5 mint a 4. De a fokuszost nem igazán: úgyis mindenki kézzel fókuszál dslr-eknel, nem?
Az a gondom, hogy bár a Canon jó ötletekkel áll elő a legfelsőbb szférában, de onnan ezeket a megoldásokat olyan lassan ereszti le a földi polgároknak amilyen lassan csak lehet. Lásd. 1dx ötletei, stb.
S ez szvsz. Gusztustalan. Persze ezt mondom én aki tele van Canon cuccokal
Sajna a Canon egy túlárazott kényelmes politikát folytat amit mar a meglevő nagy ügyfél állományból fakadó tehetetlensége is autonóm segít, magyarán aki úgy vesz Canon cuccokat hogy előtte nem tájékozódik kellőképpen az ilyen kommenteket fog írni mint én . Ettől függetlenül azért elmondható hogy fényképezőgépek nem olyan rossz az mkIII. Nyilván mivel most az 1dx és az mkIII között nincs semmi értelmes gép, így hülyén nézne ki ha az 1dx et adjak 1.8M ért az mkIII át meg 0.45ert.
S most itt ismételten vissza kell kanyarodjak, egyik kedvenc témámhoz, a magic lantern hez. Elképesztő hogy mit hoznak ki a gepekbol, úgy tudom pl. Nikonokra ez nem megy.
Én szerintem a Canon ML támogatás hiányában komoly részt veszíthet adott esetben a videós dslr szekcióban és potenciális vevők körében. Mert, mint lentebb említve volt, aki komolyan nyomja az cinema eos-t vesz. Persze, de azért mindenki jobban örül annak ha vesz egy gépet 6-700k-ért, meghackeli kicsit a fw.-t és máris annyit tud a gépe mint egy 3milkas.
A kivaros témára meg egyet: a mai világban, amikor elég nagy a harc a vásárlókért minden területen szerintem elég felesleges rizikó és ostobaság megvarakozatni a potenciális profit termelőket , hisz nem kell sokat keresgélni ha szeretnél egy másik gépet, mondjuk gh3at, pénzért ma bármit. Csak fizess!
Kene valami erő ami loyalissabba, elkötelezettebbe tenne a mar meglevő ügyfeleket. SzerintemEki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz narumon #1597 üzenetére
Érdekes kérdéskör ami itt felmerült!
Egyrészről tény hogy a Canon nem igazán lép előre a dslr videózás terén, pedig emlékezhetnének az 5D mkII sikerére. Szerintem megismételhető lenne hisz sokan vannak még Canon-osok.
Az mk III szerintem nem igazán előrelépés mert bár itt a digic5 meg dual slot de azért piszok sokat kérnek kérte. (750 alatt alig kapni) Néhány apróságot lehetett volna: mint pl dinamikus kiolvasás, több mint 600 sor, 60fps, hdmi fhd (ebben nem vagyok biztos) esetleg AF (már csak a poén kedvéért) de akkor is, elforgatható kijelző. Mindegy, nálam okosabb tapasztaltabb felhasználók se elégedettek az Mk III-al. Tény hogyha már kicsit fotózik is az ember akkor meggondolandó, de akkor is szerintem túlárazott. BMCC videóra tuti cucc, dehát most 2.5k amikor mindjárt itt a 4k? Szerintem semmiből nem állna a 2.5k szenzort egy 4k-sra cserélni és 3k USD helyett 5-öt kérni érte. Én venném!!!
Talán a 7D mkII-ből lesz valami, de ilyen már volt. Meg nekem annyira tele van a hócipőm azzal hogy a Canon mindent előre bejelent..és csak jóval később lehet hozzá jutni a cuccokhoz (jó pár esetben mindenképpen!). Bakker..had vegyem meg már meg másnap miután bejelentettétek, most miért olyan nehéz ez?Másik az hogy ez az egész dslr videózás ..hát elég ambivalens jelenség tud lenni látványra/funkcionalitásra egyaránt mert egyrésről azért bazi jó dolgokat lehet vele csinálni..másrészről meg mind egy leharcolt karácsonyfa úgy néz ki egy felszerelt dslr rig, ami mondjuk annyit tud mint egy videókamera. persze tudoo az ár meg minden. De most legyünk őszinték, veszel egy dslr-t.. nincs normális mikid, képstabid, AF-ed, lámpád, obid..ezek pedig azért jó ha vannak a videózáshoz.
szerk: mindezek mellett szerintem a dslr videó nagyobb élmény mint egy videókamerás bohóckodás. Nehezebb és több benne a kihívás, és így az eredmény is nagyobb élményt nyújthat !
[ Szerkesztve ]
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Helló!
7D mk II -ről kis infó...
A new spec list
A test camera that could be the EOS 7D Mark II has been specced at Northlight.Specifications
21MP APS C
ISO 100-25600 (L: 50, H1 51200, H2 102400)
10fps
Video ‘stills burst’ mode 30/60 fps
Full HD video with manual control
Single CF Card Slot
19 AF Points all Cross
On chip phase detect pixels for liveview and AF tracking
100% Viewfinder
Viewfinder LCD Higher Resolution Than 7D
3.2″ LCD
GPS, WiFi
Alloy body with better weather sealing over 7DKíváncsi leszek a videós tudásra!
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Ez kevésbé videós téma, de hátha.
Tud valaki olyan programot amivel ki tudom olvasni az expó számot és nem fizetős?
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz HollyBoni #1567 üzenetére
én csak azt tudom javasolni nézd meg a glidecam hd4000 és tsi.-it. Kell egy rúd, tetejére egy furatos talp amibe a gyors csatlakozó sínjét teszed. Erre majd megy értelemszerűen a kamera és a kellékei.
A rudazat másik végére ellensúly ez alapján (m(1) x l(1) = m(2)xl(2) //m=súlyok, l= forgásponttól mért távolság)
A fogókát érdemes egy csapágyazott megoldással rögzíteni a forgáspont köré.
Egyszerű az elv, de a gyakorlati kivitelezés pontosságot, tartósságot és megbízhatóságot követel. Én nem kockáztattam hogy esetleg a több százezres cuccom egy törés/repedés miatt odakoccolódik valahova vagy leesik![ Szerkesztve ]
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz HollyBoni #1564 üzenetére
Nézd a steady elve elég egyszerű. Súly - ellensúly forgáspontra számolva. A kivitelezést kell csak megfizetned! A steady-t kézben is veheted csak majd bedurran tőle az alkarod , Ha megnézed a glidecam videokat ott láthatod miként müxik, hogy érdemes összerakni. Ha házilag csinálod lesz vele munka. :/. Szvsz nem hiszem hogy néhány tízezer alatt jó minőségben meg lehet csinálni. Érdemes szerintem használtpiacosat is nézni.
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
állítólag fejleszt a Canon egy csak videós szenzort dslr szerű gépekbe. High-end. Kb 2014-re lesz meg.
Azt írták a dinamikája vagy 15x jobb mint a mostaniak.Addig meg kiszúrják a szemünk a 7D mkII-vel 70D és tsi.-val.
Szerintem a Cinema Black egy bazi jó cucc, csak hát FHD-ről majd anno mindenki UHD-ra fog ugrani. kinek kell majd a 2.5K??
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
Digic6, Canon 700D, Sl1, ma este
Mik jönnek még..
Ad2. azt olvastátok hogy az LG csinál valami iPhone5-6-7 agyonverő alázó telefont ami 60p-t tud FHD-ben és 30-at UHD-ben !!! (Mobilaréna)
Basszus!!Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz zgospel #1518 üzenetére
Szia!
Megkérhetnélek hogy a személyeskedéstől tartózkodjunk, mert az merőben aláássa a topic szakmai tekintélyét.
A félreértések elkerülése végett: szvsz ez senki topikja hanem mindenkié. Lehet hogy én indítottam, de ti/mi teszitek/tesszük szakmaivá, vagy személyeskedünk.
Szerintem az utóbbinál legyünk már igényesebbek, ha meg valakivel külön bajod van létezik a privát üzenet.
Köszönöm!
Eki - az eredeti
-
EkSYS
senior tag
válasz __H4X0R__ #1465 üzenetére
Szerintem a YouTube ra félmesz beírod hogy 650d af és láthatod is
Röviden, nem olyan mint egy videó kamera. Stm obikkal halk csak igazán abból meg kicsi meg a választék. Sokszor rugozik is ide-oda, majdnem olyan mintha megnyomod az af gombot. Szerintem az af a profik világába csak opció ami van de nem használják. (Itt hangsúlyoznám hogy én nem profi) a fókuszpuller egy marha jó dolog egy kis monitorral kiegészítve.Eki - az eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest