Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#10123) Dalai Láma válasza JJános (#10120) üzenetére


Dalai Láma
őstag

"Nekem egy dalai láma nevű topicozó ne beszéljen Isten rendeléseiről."

Szerintem mindannyian erről beszélünk. Már megint megtiltanál dolgokat másoknak. Konkrétan megtiltanád nekem, hogy bizonyos dolgokról írjak a topicban. Rajtad kívül mindenki látja, és szerintem te is, csak nem vagy hajlandó elismerni.

"Amit a katolikusokról írtam, mind igaz." Nem, nem mind igaz, sőt a nagy része nem igaz. Sértő és gyalázkodó a hangnemed, most is.

Az a baj, hogy te fentről osztod az észt és te akarod megszabni, hogy kinek van igaza. A másik tévedésed, hogy itt nem arról kell dönteni, hogy mi az ami jó, vagy igaz, és mi az igaztalan. Itt beszélgetnénk.

Te továbbra sem vagy kíváncsi mások véleményére, mások vallására, más vallásokra és egyéb hitkérdésekre. Te mindenkinek meg szeretnéd mondania frankót. De ezt is olyan agresszív módon teszed, amivel elüldözöl innen mindenkit.

"Ha törölitek a regemet eltünök." Ezt csak moderátor tudja (de talán köztük sem mindenki). Ráadásul ez egyértelmű, ezzel mind így vagyunk. A döntést viszont neked kell meghoznod, vagy sem, ezt nem ruházhatod rá egy moderátorra. Persze áldozatnak lenni a legkényelmesebb.

''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.