Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9345) Madwe válasza Z.É.T. (#9344) üzenetére


Madwe
nagyúr

Mindkettőt említi, azt is amit te, de van egy ilyen szakasz is, amit én úgy értelmezek h bizony a fertőzés elötti mikrobiom alapján is előre meg tudják jósolni h mennyire lesz komoly a lefolyása - ráadásul a bélbaktéria jobban korrelált a lefolyással mint a nem, kor, bmi, vérnyomás pl.

Gou et al. were among the first to report gut microbiome dysbiosis and immune-inflammatory phenotypes that may predispose patients to severe/fatal consequences of COVID-19 (Gou et al., 2020). These authors developed a proteomics-based risk score by machine learning and found that the gut microbiome has better predictive capacity when compared to various demographic and laboratory findings, including gender, age, BMI, blood pressure, and lipid profiles (Gou et al., 2020). Their study revealed that inflammatory cytokines were positively correlated with Blautia, lactobacilli, and Ruminococci, while Bacteroides, Streptococcus, and Clostridiales were, on the contrary, negatively correlated.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.