Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66278) polonic


polonic
félisten

Aki elkapta, attól kérdezném, hogy mikor regenerálódott teljesen?
Lassan 3 hete múlt el teljesen ez a vacak. Bár a fáradtság még maradt
Így ma úgy gondoltam, hogy tekerek egy 70 km-t, emelkedőkkel, lejtőkkel. De azt hittem, hogy belepusztulok. Olyan 37 km-nél jött rám, hogy egyszerűen nem bírom. Így visszafordulni nem volt jó ötlet és vasútállomás is, hogy vonattal hazajöjjek, csak a célnál volt. Szóval jól megszívtam.
Olyan érzés volt a lábaimban, mint amikor elkaptam és jöttek az első tünetek. Belülről fájt mindkét combom és nem tudtam egyszerűen felfele tekerni és sík terepen is nagy szenvedés volt a tekerés. Emelkedőnél leszálltam és feltoltam, de a séta is nehézkes volt. Hiába akartam aggyal, hogy akkor is megcsinálom, nem ment. Ilyen korábban még nem volt.
Covid előtt ezek a 70 km-ek kb meg sem kottyantak, azért gondoltam, hogy belevágok. Utólag okos az ember. De tényleg az előzőekben nem megerőltető tekerésre nem gondoltam, ilyen lesz.
Elmúlik ez? Ha igen, mikor? Gondolom egyénfüggő. Vagy ez long covid?

Az biztos, hogy én ezt a szart nem akarom mégegyszer.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.