Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49076) Parci válasza Parci (#49069) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

csak hogy világos legyen: te éppen meggyógyítottál covidos embereket "magas dózisú cink terápiával". és nem csak, hogy nem érted, hogy miért qrvára aggályos ez, hanem halál komolyan is gondolod. meg az összes többi baromságot. meg azt, hogy fél földrésznyi emberek egyszer csak kollektíve meggyógyulnak, amikor valaki a csoportotokba beböfögi, hogy engedélyezték a féreghajtót. és nem érzed, hogy ez teljes képtelenség, abszurd, lehetetlen, még akkor is, ha tényleg szuper hatékony lenne (gondolod ott mindenki beszedi? mindenki pont jókor? kihal a járvány telibe tőle?). nem folytatom a sort, gyakorlatilag hatalmas arccal az összes lóra fordítva ugrottál fel, és lesajnáló magabiztossággal nyilatkozol bárkiről, aki másképp csinálja. utoljára tegnap volt nálunk két biológus egész nap, húgom cége elég szorosan dolgozik együtt a modernával, anyám a kórházból tud adni infót, fáj olvasni nap mint nap a hülyeségeidet.

ehhez az ipari mennységű fassághoz egyszerűen kár felemészteni azt a sok energiát, amivel aztán olyan szépen egymás mellé rakod az immunológiai kifejezéseket és repteted a linkjeidet.

magas dózisú cink terápia my ass! :(((

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.