Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2749) #86564352 válasza Kékes525 (#2744) üzenetére


#86564352
törölt tag

Hosszú szarakodás és tétovázás helyett rövid, hatékony korlátozással lehetne csatát nyerni a vírus ellen. (és egy kis levegőhöz juttatni az EÜ rendszert)

A maszk nem is kötelező utcán... 10 fokból kabátban be a túlfűtött boltokba és vissza ki az utcára leizzadva, másnap már köhécselnek...

A rossz döntésnél még rosszabb amikor nem mernek, akarnak, tétováznak döntést hozni. 1-2 hét értelmes, valódi lockdownnal többre mennénk.

Valódi lezárás: például boltok tovább legyenek nyitva, m² / fő limit, boltban FFP2, kézfertőtlenítő befele és kifele is, ált. suli off legalább felsősök, helyi csapatsportok off, távolságtartást betartani, összeverődött öregeknek nincs trécselés, összeverődött fiataloknak bandázás, két hétig bírja ki mindenki nem megy fodrászhoz és ikeázni, ingyenes teszt, pedagógusok oltását kiemelten kezelni...

Long COVID patients say they feel better after getting vaccinated - The Verge

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.