Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11604) Soma01 válasza Jablocskov (#11595) üzenetére


Soma01
veterán

A Népszava pedig nem kicsit égeti magát a következő sorok megírásával: "A kutatónő posztja alatti kommentekből az is kiderült, hogy a kormányzati táblázatban még a sorok összeadása sem sikerült. „A százezer oltottra vetítettek száma” rubrikáinak egyetlen oszlopa sem stimmel." [link]
Szakemberek! :)
Így adjál ki valamilyen adatot! Még a sor és az oszlop szavak is magzavarják őket. Az átlagszámítás pedig atomfizikának tűnik nekik.
Egyesek pedig olyan kutatási eredményt és publikációt várnak, olyan részletességgel, mintha egy tudományos szaklapban megjelent publikáció minőségű tanulmányt kellene kitennie a kormánynak. Persze, a jelenlegitől azert szerintem is lehetne részletesebb és súlyozottabb, de ez is már valami.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.