- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
válasz
horvathd #94762 üzenetére
Akkor még 1 dolgot válaszolj meg nekem kérlek, mert lassan lehet, hogy én vagyok vak.
Itt ez az opció: "Retail CD Keys"
If a game was registered to the account using a physical retail CD key, please provide the following with your Support Ticket:
Please write your Support Ticket Number on the quick reference card or CD Key sticker below the code in permanent ink
Attach a digital photo or scan of the CD Key registered to the account
Please create or update your existing Steam Support ticket with this information.Ez mind szép és jó, de ha rányomok a "Steam Support ticketre" máris ugyan ott vagyok ahol csak a kérdéseikre tudok nyomkodni és a végeredmény ugyan az, hogy nincs egy menüpont se ahol letudom írni a gondomat nekik, és az alapján jön majd válasz.
Az egyetlen hely ahol üzenetet lehet nekik küldeni, az a Steam Guard, de az megint egy teljesen más dolog, de úgy néz ki ne mmarad más mint itt írni és majd reagállnak, vagy nem. . .
-
-
Assimilator
őstag
válasz
horvathd #70837 üzenetére
Hát az érdekes, nem gondoltam volna, hogy ennyire bizonyítani kell.
Gondoltam az IP-ből rájönnek. Na majd meglátjuk.NetTom: Köszi a tippet, ez eszembe sem jutott.
bladegery: Köszi, de írtam, hogy hosszú idő lesz. Pontosabban végleges. Szóval nekem minden tevékenységem ott lesz a jövőben.
-
Arkennys
addikt
válasz
horvathd #55280 üzenetére
Amennyire látom, nem igazán. Egy személy van, akinek szándékomban áll bármit is kölcsönözni. Ő már akkor tudta jelszavam, mikor kanyarban nem volt family sharing. De ez nem is fog változni részemről, sok probléma van még ezzel a cuccal ahogy olvasom, plusz ugyanott volnánk, hogy nem lehetnénk ketten egyszerre bent profilon vagy játékban. Persze mások, nagyobb szociális élettel biztos hasznát látják, az én szemszögemből vállrándítást sem ér a fam. sharing intézménye.
-
szami777
addikt
válasz
horvathd #53196 üzenetére
"- nem játszhatsz egyszerre te és a barátod ugyanazzal a játékkal.
- ha az adott játék nem támogatja az operációs rendszeredet, akkor nem tudod majd kölcsönkérni, illetve akkor sem tudsz majd játszani, ha a játszani kívánt címet valaki épp használja."
nekem ebből az jött le, hogy én mondjuk codozok, ő addig játszik mondjuk a spec opsommal. Hát kár....így már annyira nem csábító -
csaba951
veterán
válasz
horvathd #51389 üzenetére
Csak most indult el (nem is mindenhol él még). Viszont később kénytelenek lesznek majd ehhez (önként) csatlakozni a többiek is, akiknek a játékait árulják. Egyszerűen aki nem megy bele, az kevesebb eladást tud majd csak csinálni. Nyilván lesz olyan kiadó aki nem akar majd x milló darabot eladni, de a többiek (főleg a kicsik) tutira belemennek a nagyobb eladások miatt. Persze csak az aki tudja, hogy jó játékot készített. Az ilyen 1-2 óra alatt végigviszem vagy "annyira rossz, hogy 10 perc után önként abbahagyom" játékok készítői meg nem a játékosokból beszedett pénzekből fognak megélni ezek után.
(#51390) Mardel
Szóval akkor most kezdjünk el barátkozni kínaiakkal, japánokkal, ausztrálokkal!3 party DRM meg régiózár nem hiszem, hogy csak ezért több lesz. Akik akar, már most is él vele. Orosz Steam-en szinte már nincs is olyan AAA premier, ahol a játék ne lenne régiózáras és/vagy nem giftelhető.
Most Brazília az "új Oroszország".
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
horvathd #51330 üzenetére
Mondjuk így konkrétan annyi előnyét látom csak, hogy ha az asszony játszani szeretne egy játékommal, akkor nekem nem kell tabletre vonulnom (ha épp gépeznék én is), hanem a saját gépemet használhatom továbbra is - steames játékon kívül persze. Szóval én ezt annyira groundbreakingnek azért nem látom.
Viszont! Haverok között ez biztos tuti lesz, csak össze kell egyeztetni a játékidőket, hogy ki mikor játszhat. -
R1200GS
aktív tag
válasz
horvathd #45084 üzenetére
Akkor is ez az ablak jön be ami az oldal alján látható.
Próbálok nekik újra írni. -
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd #44799 üzenetére
Valóban, én is úgy látom így utánaolvasva. Hát akkor ez a része tárgytalan, cask forintban lehet rá utalni, de ettől függetlenül a "feltöltöm a paypalom" technika működik, ha egyébként nincs bankkártya. (Ne felejtsük el, hogy akkor egyből kettő kellene, mert a főkártyát csak ne drótozzuk már rá az internetes fizetésre, ha egy mód van rá)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd #44797 üzenetére
bankból is indítahtsz devizás utalást, és akkor a bankod árfolyama szerint váltódik. Azt nem találtam meg, hogy ezt a PP fogadni tudja-e az adott devizában, vagy nem, ennek még utána kell nézni.
Ami viszont biztos, hogy nekem két balance-ot mutat, ez HUF-osat, meg egy USD-t. Úgy hogy biztosan nem vagyunk rászorítva kizárólag a forintra.
szerk: na, most nyitottam egy EUR-osat is... megy ez
-
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd #44788 üzenetére
extra díja nincs a PP-ra utalásnak. normál díja van, mint minden másnak, amit akárhova máshova utalsz.
a kártya éves díjából meg kijön úgy kb. párszázezer forint oda-vissza utaztatása netbankon keresztül, szóval csak ezért nem érdemes.
ha nem volna netes kártyám, én is azt csinálnám, hogy megtömném a paypalom, és onnan fizetnék. pontosabban mióta eljöttem az OTP-től ezt is csinálom, és csak ott használom a virtuális kártyám, ahol nincs PP
@Wolverine: mondom jelenleg nincs kártyája. Legyártatja 1500-2000 Ft-ért, abból mennyi utalási díj jön ki?
amúgy én történetesen ingyen utalok
szóval nekem tök mindegy, hogy kártyával vásárolok, vagy utalgatok oda-vissza
-
-
ayo
veterán
válasz
horvathd #43435 üzenetére
igen csak a premium accokkal lehet es termeszetesen random a drop tehat cserelnek is portal 2 LAB kartyat ha valakinek kell mert a 4bol 3x az jott ki
nade itt az uj greenlight cimek:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/05/17/greenlight_majusi_erkezok
szerencsere 6 bol 5 ot ismertem, jok lesznek!
-
Arkennys
addikt
válasz
horvathd #42984 üzenetére
Igen, ezért mondom, gyanús, hogy ismerős így járt, ezért küldött ilyen üzenetet a cucc. Ilyet azért lehet csinálni steamen belül? Megnézem, lehet e valahol jelenteni. Onnantól mondtam én is, hogy hagyjanak lógva, mikor direkt a steames emailem és jelszavam kérte. Azért hülye nem vagyok.
-
Dot
őstag
válasz
horvathd #42796 üzenetére
Mind2(3)-vel próbáltam.. Illetve nekem csak a tales of valor van meg. Illetve a new steam version. Meg most a 2 beta. Mindegyik ugyan ezt csinálja.
(#42797) BomiBoogie
Dot, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your account may not be activated. Please check that you have verified your email address.
2. Trading forums: Access to the trading forums requires that you link your Steam account to your Forum account. To link your accounts, click HERE.
3. Are you posting in Off Topic? You must have 10 or more posts to participate in Off Topic.
4. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
5. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.Szerintem a 3-as nincs meg, igaz a 4-est nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro