- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Azért, mert a kiadók nem engednek abból, hogy egy játék újonnan kb. 60 EUR/USD árcédulával nyisson. Márpedig ennyiért egyre többen gondolják meg a vásárlást, még a saját hazai (USA, EU) piacaikon is. Amikor még cdkulcsboltokban vásároltam (kb. 2011) akkor nem kicsit meglepődtem, hogy a vásárlók legnagyobb része USA, UK (jóval kisebb része DE, DK, NEL, SE, FI) lakosok közül került ki. Megmondom őszintén, én simán arra számítottam, hogy majd PL, CZ, SK, HU, RO vásárlókkal találkozok. Hát, baromira nem!
Na, a fenti igénnyel szemben a Steam simán arra megy rá, hogy a meglévő rendszerből a lehető legtöbb pénzt szedje ki. Tényleg alaposan felporszívózzák a legkisebb morzsákat is!
Gabe Newel a kalózokról és a Steamről Ebből szépen kiderül, hogy már akkor (2011) sikerült a hagyományosan (játék) kalózpiacnak számító orosz Storeban annyira felpörgetni az eladásokat, hogy az ebből származó bevétel már megközelítette az érett piacnak számító német Store bevételét.
Ne legyenek illúzióink! Szó sincs arról, hogy az oroszok "maguktól", saját zsebből tényleg ennyi játékot vásárolnának! Ebben bizony benne vannak vastagon az orosz traderek is, akik vásárlás után Oroszországon kívülre értékesítik a játékokat.
"AllowCrossRegionTradingAndGifting" - ez valóban a kiadók kérésére került be. Viszont látni kell, hogyha ezt széles körűen elkezdik alkalmazni a kiadók, akkor az orosz és brazil Storeból származó bevételük azonnal drasztikusan esni fog, mert akkor tényleg csak saját részre fognak vásárolni ezeken a helyeken. Na, a bevétel (és haszon) csökkentése viszont nagyon nem érdeke a Steamnek. Steam inkább kicsit olyan, mint az Amazon - a tömeges eladásokban (százezres/milliós darabszámú) érdekeltek.
Ezzel a pénz giftelésel meg gyakorlatilag tovább pörgetné ezt az irányt a Steam. A jelenlegi helyzetben pont az az egyik legnagyobb probléma, hogy a pénz átadása (tradereknek) nehézkes. Oroszországba nem engedik be a PayPalt, WebMoney pénzküldés meg Oroszországon kívül (USA, EU) nagyon nehézkes. Ha ezt a problémát maga a Steam oldja meg, akkor az borítékolhatóan rövid időn belül még jobban felpörgeti majd az orosz/brazil eladásokat. Ez nagyon jó a Steamnek, a kiadók (hivatalosan) jelenleg nagyon ellenezik ezt.
-
csaba951
veterán
Kezdenek lassan, de biztosan szétválni a kiadók és a Valve érdekei. Erre a pénzküldés dologra, meg a AllowCrossRegionTradingAndGifting-ra gondolok. És itt bizony egyre nagyobb lesz a nyomás a kiadókon! Ha nem tetszik nekik, ahogy a Valve pénzt csinál, akkor el lehet szépen menni, nem muszáj az új játékaikat Steamen keresztül (is) forgalmazni. Persze ezzel rögtön le is mondanak a digitális értékesítés bevételének min. 80%-ról...
-
-
csaba951
veterán
>azt nem értem, hogy miért nem csinálják egyszerűen azt,
>hogy az az acc kapja a VAC-ban-t, aki csalt és nem a tulaj.Ez pont így volna logikus. Viszont mi is lenne belőle? Aki csalni akar, gyárt egy új fiókot, arra beállítja a FS-t, beállítja a maga kis cheatjeit és játszik. Észreveszik, VAC bant kap? Semmi gond, ingyen újrakezdheti egy másik fiókkal... Ez gyakorlatilag olyan lenne, mintha teljesen kikapcsolnák mindenkinél a VAC-ot.
-
genndy
addikt
Meg a trader botok is erősen nézik az olcsó kártyákat...
(nem hiszem el hogy aki nagyban nyomja az nem használ ilyesmit, ororszok/ukránok 1 mp alatt tudnak lecsapni kártyára ha az már 2-3 eurocenttel olcsóbb. Ember nem reagál ilyen gyorsan, az oldalt sem lehet ilyen ütemben frissíteni.) -
zseko
veterán
Nekem pont a kontrolleres irányítás miatt kell, mostanában rászoktam a kontrollerre, az új TR, FC3, Crysis 2-3 játékokat is azzal játszottam végig
(és még AC I-III, Bulletstorm, Darksiders, Batman, JC2, Prototype többek közt, pedig fps mániás és fps-re csak egér/bill szemléletű vagyok). Ám megnéztem pár értékelést, azok alapján egyelőre talonban hagyom, bizonytalan vagyok, majd jövő karácsonykor 5€-ért
-
hülyeséget írtam, publikus fiókot is csak akkor lehet reportolni, ha barátlistán van. magyarán ha úgy jártok, mint freeroam12, akkor töröljétek a barmot és várjátok ki a 3 hetet. elvileg steam support nem tudja levenni a figyelmeztetést. a figyelmeztetés ellenére bármit lehet csinálni ugyanúgy, mint előtte, csak ijesztő a partnernek.
-
-
ayo
veterán
-
-
zseko
veterán
Köszi
Igaz hogy 40 tétel van a kívánságlistámon, de idén nem hinném hogy sokat fogok költeni játékra. Inkább elszórakozom IRL
Pl. a COD 1-UO-2 sose lesz leárazva 75%-ra és alapból is túlárazott, a Wolfenstein már nem kapható Steamen, ami akciózva van azt meg jelenleg drágállom még így is
Nyugodt karácsonya lesz a pénztárcámnak
-
Mate
nagyúr
A réginek volt egy nagyon nyomasztó és egyedi hangulata, szerintem ezért is imádták annyian.
Az újnál már akkor éreztem, hogy nem lesz nagy szám, mikor megláttam rajta az inget..... Aztán kipróbáltam és igazam lett. Elcseszett az egész. Nem mondom, nem rossz játék, de semmiben sem emelkedik ki a többiek közül, a Max Payne címre meg nem méltó....
-
KRi2
aktív tag
Igen jogos amiket mondasz.
Csak próbáltam egy kicsit konspirálni. Ha a steam helyében lennék, és fájna a sok orosz üzletember miatt kiesett profit, akkor nem-e blokkolnám pl a ST hozzáférését az adatbázisunkhoz a nagy akciók ideje alatt? (nemtudom a ST-en hány százeléka folyik eme sefteknek)
Közben sikerült belépni is, csak lassú. -
törölt tag
Nem, nem ez az értelme. Legalábbis nem ez kellene, hogy legye. Sajnos az ünnepek 99%-a már másról sem szól, csak arról, hogy vásárolj, és hogy az alkeszek összegyűljenek, és akkor legyen indok is az ivásra (esetleg felgyújtsanak egy TV-székházat a fizetett anarchisták). Maguknak az ünnepeknek a lényege tűnik el ezzel.
-
maddionmax
senior tag
Úgy érzem itt grammatikai félreértések vannak közöttünk és az angol fordítás értelmezése között.
Természetesen tulajdonjogot a szoftveren nem szerzel itthon sem, hiszen akkor kizárólagosan a sajátodnak tudhatnád a szoftvert, azaz mindenki pokoli gyorsan törölje le miután megvettem,mert az enyém.
Itt szvsz ők is erre céloznak, tehát nem tulajdonjogot szerzel, hanem licence-t (fordítsuk itt használati jognak) vásárolsz. Mint a dobozos terméknél a boltban, a szoftvert megkapod lemezen, de maga az érték a licence, amit megvásárolsz.
Ahogy a könyvnél is, a könyv adott példánya az enyém, de a szerzői jogokat nem kapom vele együtt, ha megveszem a boltban.
Namost itt a problémám, a licence termék, méghozzá megvásárolt, állandó jogosultság a termék használatára. Én ha már nincs rá szükségem, e terméket mégsem értékesíthetem tovább, mert Steam azt mondja, hogy már aktivált és tulajdonképpen a forgalomképes licence-ből csinál egy forgalomképtelent. Persze Steam csak egy példa a digitális vásárlás körüli mizériában, de legyünk hűek a topic címéhez.
Mivel a Steam nem játékokat állít elő (Valve csoportot vegyük ki), hanem hardmadik fél által játékokat is betesz a kínálatába, így nem más,mint egy bolt, aki minden létező alapjogot áthágva (mindegy melyik ország jogát nézzük a diktatúrákat leszámítva mindenütt védik a magántulajdont), korlátozza a vásárlók jogait.
És igen, lehetne pert nyerni és tuti el is ásnának, bár egyszerűbb lenne, ha kint (US) végre szabályoznák ezeket a kérdéseket.
-
djculture
félisten
2012 julius 3 Europai birósági itélet :
fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpe n határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23‑i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja az internetes oldaláról letöltött számítógépi program példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
Úgyhogy maradjunk annyiban hogy a valve a gyakorlatával eu-s alapjogba ütközik mai napig én úgy olvastam folyik is ilyen per ellene..
-
Doki16
addikt
Nem az angolt nem értem, hanem azt, hogy miért kérnek tőlem ilyet
Már 2008 óta ugyanaz az állandó lakcímem van beállítva steamen.
Gondolom akkor ide kellene egy fényképet küldenem a személyimről.
The additional documentation must be sent either by email to:
valvesoftware@cticompliance.com, or by mail to:
PO Box 1635 Andover, MA 01810.Nem lesz nekem ebből bajom, hogy ennyire privát adatot adok ki?
-
DeFranco
nagyúr
A steamen is azért elég szezonális a terhelés... van kb. 10 csúcs, az kétnapos csúcsokkal számolva kb. az idő ~5%-a. Egyébként rendben megy, vagy nem a terhelés okozza a bugokat. De amúgy a számokat exhas írtam, nem vagyok informatikus. Közgazdász vagyok.
@maddionmax: lehet a joghoz értesz, nem tudom de nem is vitatom, én viszont kontrollerként fenntartom magamnak, hogy kompetens legyek a költségoptimalizálás és üzleti tervezés témakörében
-
maddionmax
senior tag
Ennek semmi köze ahhoz, hogy jogász vagyok. Ez pont olyan,mintha neked azért lenne igazad,mert Te pék vagy. (Elnézést ha az vagy, nem tudom)
Én csak üzleti modellben gondolkodom és abban racionálisan nekem mi élvezne prioritást, tehát lehetséges, hogy én tévedek. Szépen néznénk ki,ha mindenki minden gazdasági társaságot ugyanúgy vezetne.
-
-
djculture
félisten
Ja ezzel az erővel ha veszek egy cuccot a hardveraprón és téglát küldenek helyette az is a világ legtermésztesebb dolga, aki eladta meg egy kedves megbizható ember itt a fórumon
Tudom hogy rossz a helyzet itthon, anyagilag kínlódik mindenki, de azért a becsületet nem kellene a pénz alá rendelni mert annak rossz vége lesz. -
csaba951
veterán
Elvileg
Jó, ez teljesen szimpatikus, hogy állítsák helyre az eredeti állapotot és szépen kapja vissza mindenki azt amit adott a gift-ért! Legyen így!Gyakorlatilag
Ez kivitelezhetetlen. Ez egy nagyon népszerű gift. Hónapok alatt rengeteg fiókon (20-50 fiók simán!) mehetett keresztül. Ráadásul valószínűleg volt olyan trade is, amikor több más dologgal együtt cserélték. Ez csak tovább bonyolítja a kártalanítást.Tényleg abba érdemes belegondolni, hogy mi van ha most -hónapokkal a sikeres trade után- azzal jönne elő valaki, hogy akkor vissza az egész. Simán lehet, hogy amit kaptam a giftért azt azóta már tovább tradeltem.
Meg persze ott van az is, hogy nem mindenki hivatásos Trader, aki "mocskos nagy haszonnal" adja tovább a giftjeit, így van miből kártalanítania.
#54522 .tnm
>Ennek a megoldása vagy az, hogy csak wallet-ről lehet majd vásárolni
>és csak olyan pénzből, amit legalább 30 napja feltöltöttek, vagy az,
>hogy a gift vásárlása után nem lehet átadni a giftet 30 napig. Szerintem
>mindkettő gyakorlatilag megölné a giftelést. Kb. csak azoknak érné meg,
>akik azért vesznek gift-et, hogy nyerészkedjenek rajta, ezt meg pont
>nem fogja akarni támogatni a valve.Én simán támogatnék egy ilyen feltételt/rendszert ha ez az ára annak, hogy ne fordulhassanak elő olyan esetetek mint Dzsabba-é!
#54537 .tnm
Tök jól leírtad a kártalanítás első lépését. Dzsabba visszakapta a pénzét vagy kapott egy másik giftetet. Szuper.
>pont ugyanaz végeredményben, mintha nem is adta volna tovább a gift-et,
>ha magának aktiválta volna beSzuper! De mi van ha nem akarta magát meglepni egy Ghost-tal? (Lehet, hogy csak púp a hátára. Vagy nem tetszik neki)
>és onnan törölték volna a játékot.
Na, ez a része szerintem nem igaz! Steam Support rögtön azzal jön majd elő, hogy az adott itemekért megkapta a játékot. Benne van a Trade History-ban. Az ő fiókjáról nem törölték semmilyen indokkal a játékot. Akkor minek járna vissza neki bármi? Szóval szegény minden kártérítés nélkül elveszti a gift-ért adott item-jeit!
-
csaba951
veterán
>Amikor átadtad a játékot, akkor kaptál érte cserébe valamit, tehát csak
>egyszer bukod el a játék értékét. Pont ugyanúgy, mintha csak magadnak
>vetted volna a játékot és a Te fiókodból vennék ki.Szuper. Szóval akkor mehet is a Steam Suporthoz! Mivel is?! Az itemjeimért megkaptam a Ghostot. A Ghostot meg elajándékoztam. Na, akkor milyen alapon akarok én kártérítést bárkitől? Kb. ez lesz a Steam Support válasza.
Egyébként elég hülyén nézz ki, ha én azzal megyek a Steam Supporthoz, hogy Dzsabba fiókjáról szedték le a játékot, ami eredetileg koil8-tól származik.
Egyébként emberileg sajnálom Dzsabba-t. Saját pénzzel fizetett a játékért, és most kiderül, hogy nem tud vele játszani.
Viszont gondoljatok bele egy kicsit abba is, hogy akár ti is lehetnétek azok akik eladták neki ezt a giftet! Beérkezett a pénz, átadtátok a giftet. Erre egy pár nap múlva kiderül, hogy hamis volt, és elvették. Na, akkor most nektek kellene kicsengetni a játékért a 59,99 €-t. Közben eleve ennek az összegnek a felét kaptátok Dzsabba-tól. És ne feledkezzünk meg arról se, hogy nekünk se ingyen volt a Ghost, valamivel mi is fizettünk érte. Szóval eleve ugrik az amit adtunk a Ghost-ért ÉS 59,99 €-ért vehetünk Dzsabba-nak egy új Ghost-ot.
#54525 .tnm
Nem kereskedem! Probléma megoldva! -
csaba951
veterán
Azért gondolkodj már egy kicsit! Egy ilyen gift simán átmehet 20-50 fiókon is, mire valaki aktiválja.
Mit szolnál, ha pont tőled vette volna Dzsabba. Megkaptad a pénzt? Megkaptad. Odaadtad érte az árut? Oda. Nem történt semmilyen csalás. A te gondolatmeneted szerint most meg kellene lepned őt ingyen a újabb példánnyal. A saját pénzedből. Megtennéd? Na, akkor rajta!
Ja, és ha te fizeted a kártalanítást, akkor tulajdonképpen duplán károsítottak meg. Amikor te cserélted a játékot, akkor a te itemeidet simán elfogadta a rendszer. Na, azokat nem fogod visszakapni senkitől! Most akkor erre meg mondjuk azt, hogy igazságos és rendben van? Ne már!
Egyértelműen a Steam a hibás, hogy a saját, zárt rendszerén belül képtelen szavatolni, hogy nem jutnak hamis giftek/itemek a rendszerbe. Ezzel szemben simán a jóhiszemű vásárlókon verik le ezeknek az árát.
>tennie kell, ha nem akarja, hogy ő legyen a csalás (károkozás,
>szabálysértés, nem tudom milyen kategória/fokozat lenne ez)
>gyanúsítottja/ kártérítési per alpereseSimán bemutatja a Trade Historyt és abban benne van, hogy időben átadta a játékot.
Dzsabba Steamtől kapott üzenetében egy harmadik fél szerepel. Nyaggassa őt a rendőrség/bíróság!
>ha steam-nek kéne megbizonyosodni egy steam gift érvényességéről
>még ajándékozás előtt, akkor vásárlás után 30 napig nem tudnád
>átadni a giftet...Ha ez az ára annak, hogy ne történjenek ilyen esetek, akkor legyen!
-
csaba951
veterán
Na, akkor ennek a világnak az első áldozata a GamersGate lesz!
Ők simán eladnak olyan terméket is, amely az eladás pillanatában nincs készleten. Ja, és erről a vásárlás előtt nem tájékoztatnak!
Egyébként egyszerűen hihetetlen, hogy egyesek milyen szintre fejlesztették a seftelést! Egyik fórumtárs mutatott egy seftert, ahol kulcsokat és Steam gifteket is lehet venni. Fizetni a bankkártyától kezdve a PayPalon át az összes ("nyugaton") széles körűen elterjed módszerrel lehet. Mondom, egyszerűen hihetetlen az egész!
-
ayo
veterán
kozben talaltam egy erdekesebb infot
dead space 2 pl ugyanannyi volt osszel meg telen, de helovinkor volt a legolcsobb! szoval ilyen is van. tobbnyire az uj jatekok v idei jatekoknal erdemesebb varni a telire, a tobbi atlag jatek alt novban is megkapja az akciot es nyilvan keves jatek kap -75% ot tehat ha novemberben pl megkapja a kivant jatek akkor sztem erdemes megvenni
-
ayo
veterán
decben tobb az akcio sztem azert latod azt. en mivel folyamatosan eladok na meg azert magamnak is nezek par jatekot azt tapasztaltam a teli akcio vegen hogy nem sok ertelme volt varni a legtobb jatekra. sok jatek ugyanazt az akciot kapta mint nov. ezert mondtam ha jatszani akar vegye ha tud varni nyilvan ott a december mert rosszabb ugy se lesz. nov 21-26 volt multevben az oszi amugy.
-
törölt tag
Szokasos cimek kerulnek ismet szokasos arra.
A masik gondom meg, hogy nem lehet mar normalisan sem nezelodni mert annyi sok szemet kerult fel Steam-re (gondolom) Greenlight-on keresztul, hogy az hihetetlen(#53948) .LnB:
A jatekbeli dolgokat 100% de a Balance egyenleggel lehet ok sem foglalkoznanak mert az valos penznek minosul. Persze ezzel kapcsolatban nem olvastam el semmi hivatalos dolgot -
.LnB
titán
Sziasztok.
Lezárult az accountom kálváriája. Ma reggel kaptam az email-t a support-tól, hogy visszaállították a profilomat. Nem is írtak semmilyen kérdést. Gondolom elég volt az adat amit megadtam annak bizonyítására, hogy az enyém volt. Ami voszont érdekes, abban biztos vagyok, hogy 0,99€ volt az accountomon. Most 1,57€ volt, mikor megnéztem
Szóval megajándékoztak ha már ekkora hülye voltam
Arra gondoltam, hogy korábbra állították vissza a profilomat, mielött elköltöttem volna a pénzem dota2kulcsra. Még nem volt időm rendesen megnézni mert kellett jönnöm dolgozni. De minden cuccom meg volt első ránézésre.
Boldog, vagyok és sokat tanultam belőle, remélem nektek is tudtam segíteni valamilyen módon, hogy elkerüljétek a hasonló hibákat. -
.LnB
titán
Semmi okom hazudni. Nem is értem a feltételezést. Ha voltam ekkora barom, hogy nem figyeltem rendesen az oldal url-jét. Akkor már nem fogom magam még azzal égetni, hogy hazudok. De legyen parancsoljatok egy sceenshot a steames emailjeim egy részéről.
-
FollowTheORI
nagyúr
Nos szerintem a Steam szarrá van már hekkelve... egyrészt a warez DRM miatt, másrészt a sokféle acclopási trükk miatt, mert megéri vele foglalkozni még.
Mivel a kliens fut a gépeden és SteamGuarddal aznosított, onnantól kezve a kliens nevében ténykedő hack bármit megtehet, ha jó... márpedig tuti van pár ami jó és simán tudja imitálni a kliens dolgait.
Elvégre ez félig meddig egy vékonykliens + böngésző. Ha megnézed pl az acc history is weben jön be. Valószínűleg minden más is valami webhez hasonló technológián megy, max https, secure channel akármi.Tehát ha egy hack-et benyelsz, onnantól tökmindegy ilyen szempontból szerintem van e Guard vagy sem.
Az csak attól véd hogy más, más gépen ne tudjon hozzáférni ha csak a jelszavad tudja véletlen. A te saját gépeden magadtól nem véd meg.Az a lényeg hogy a felhasználó ne hibázzon, ha hibázik onnantól kezdve a világ legjobb védelme is félkarú óriás max.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!