Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3140) .tnm


.tnm
addikt

jó ez a demokrácia, de sajnos csak akkor működik, ha már a keretei le vannak fektetve, az meg nem annyira demokratikus módon szokott történni.

- ha nem ellenkezik senki, akkor magamra venném a szavazások lebonyolítását. (a korábbi javaslat alapján kb. az lenne a menetrend, hogy keddig (szerda hajnalig) jöhetnek név ötletek, amelyek nem tartalmaznak utalást a PH-ra, a GamePod-ra, vagy Magyarországra), és utána a pénteki WH-ig lehet szavazni [nem lennék meglepve, ha esetleg a WH-ban bejelentenék, hogy aznap indul az organization, mint ahogy most az upgrade-ekkel is tették] (persze ha nem jön elég szavazat, akkor csúszhat a dolog).

- ha nem ellenkezik senki, akkor bővíteném a táblázatot egy sg.hu név oszloppal és megosztom velük is. hátha onnan is csatlakozna 1-2 ember.

- ha nem ellenkezik senki, akkor azok is feliratkozhatnak a táblázatba, akiknek még nincs hajójuk, de legalább az egyik oldalon (PH, sg.hu) és az RSI oldalon regisztrálva vannak és már eldöntötték, hogy be fognak szállni, de még nem volt lehetőségük csomagot venni (gyűjtik a pénzt, fűzik a barátnőt stb.)

ellenkezni ma estig lehet, itt, vagy pm-ben. :)

[ezzel együtt kijelentem, hogy nem akarok group leader lenni, nem azért próbálom most megszerezni a "hatalmat", hanem azért, mert jó lenne, ha mire elérhetővé válna az org, addigra már csak annyi dolgunk lenne, hogy az előre kiválasztott ember, az előre kiválasztott névvel és SID-vel megnyitja azt és meghív mindanmnyiunkat]

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.