Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16723) Menthirist válasza PenguinTea (#16720) üzenetére


Menthirist
veterán

Itt az SQ42-őt úgy kell elképzelni, hogy akkor válsz UEE polgárrá (tudod, mint a Starship Troopersben, gyerekvállalás és választási jog, stb), hogy előtte letöltötted a sorkatonaságodat. Tehát azt hogy milyen megnevezéssel vagy formában kapod meg a hajód, nem tudom, de szerintem mindenkinek azonos alapokat biztosítanak: egy felnőtt ember egy hajóval, és elvileg már tudnod kell repülni és ki kellett ismerned a játék rendszerét.
Onnantól hogy leszereltél a katonaságtól, jöhet a szabadság, bármit megtehetsz. Lehetsz a katonaságtól elszakadni nem képes zsoldos, egy ott szerzett tapasztalatokkal rendelkező kalóz, de lehetsz egy hadseregbe belefáradt kereskedő is. Vagy versenyző. Vagy mindegyik egyben :)

Tehát meghatározott szakmák nem lesznek, tehát nem kell kifarmolnod a mining perk-et hogy jó bányász legyél, ugyanúgy statok sem lesznek, tehát nem fogsz szintet lépni és level 32-es playboy lenni.

@mrfire: márpedig a bmw-s hasonlat korrekt. Drágább mint az Aurora (sima MR package duplája, de még a legharapósabb LN-nél is jó 30%-al drágább), minőségi bőr, letisztultság, stb... Viszont azért nem kerül egy Scania (Freelancer) árába, pláne nem egy luxusjachtéba (890 Jump). Nem annyira ritkák a BMW-k az utakon, legalábbis amikor utoljára szétnéztem :) Lényege hogy nem mindenesnek lett tervezve, hanem elegánsnak, letisztultnak, de azért el lehet menni vele a boltba bevásárolni.

btw régen volt már, amikor egy bmw-ből kiszállva azt ember azt hihette, ő a világ közepe :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.