Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyantusz

tag

válasz #65675776 #2903 üzenetére

Ha már OFF-olunk, offoljunk.

"Linkelsz egy oldalt, aminek a tartalmában ott a válasz a kérdésedre."
    Én nem kérdeztem, hanem pár fényképet megmutattam, hogy hogyan is néznek ki a levédett gépek (nem mind ilyen, vannak jól szétpusztulni hagyott típusok is) egy része.
    A konkrét tárolásról szóló oldalt Te adtad, miután felszólítottalak, hogy ugyan vedd már a fárdtságot és a hülyeség írása helyett adjál már valami konkrét linket is. Ez nem csak engem (hogy ki kellett javítani), hanem téged is minősít.
    Egyébként ha az én két linkemben Te megtalálod a tárolási módszereket, akkor tényleg ügyes gyermek vagy!

"A válasz pedig mint mondtam ott volt az orrod előtt."
    Kösz a linket, de ha a #2898-at kihagytad volna és egyből a #2900-el kezded, most más hangulatban írnék hsz-t.

Ha megmutatod nekem, hogy a Progress-In-ben hol írnak fóliát, akkor minden okés (a szalag, takaróponyva és egyéb téma nem releváns). Egyébként takarásra, nyílásfedésre mindenképpen használnak ilyeneket, gondolom ennek a fekete/fehér festékanyagnak jócskán több az ára, mint a hokkedlibéla (bár UV-álló) műanyagfóliáknak, nyílásokat egybként sem lehet másképp befedni.
    Előbbiből kimaradt a gyártó Spraylat cég linkje. [link]
    A műanyag lemezek hegesztésének módszerét meg ugyan had ismerjem már. Ezek egy részét (klasszikusan a plasztomer anyagokat) gyak. egy nagy teljesítményű hajszárítóhoz erősen hasonló melegítővel és hengerelővel ragasztják össze.

4. bekezdés és lejjebb: Mivel rám pöttyet többminden van bízva otthon és úgy egyébként is, mint rád, így effektíve nincs semmi jogosultságod számonkérni, hogy ugyan mit miért is teszek (családi kapcsolat pláne nuku). Nem csak annyi a dolgom egy nap (mint érintett pár vezetőnek sem), hogy felkelek, amikor kirug az ágy, összevakarom magam és elbaktatok bambulni ki a fejemből, jól megkritizálom, amit éppen látok és kalap-sapka. Egyéb bokros teendőim mellett beértem, amikor beértem. Úgy emlékszem, nem ültem a kapuban "1-2 h"-t és vártam, hogy mikor telik le, hogy aztán "jól beeshessek"...
    Nonszensz.
    A jelenlét egyébként sem kötelező, így bárki akkor jelenik meg, amikor csak akar és éppen ráér. Mivel nincs poszt rámosztva, így egyébként sem köt semmi időhöz, helyhez is csak az aktuális esemény. Az egész éves költségemet(!) kifizettem éppen szombaton, így innentől még csak a működést sem akadályozom (alapvetően ezért mentem be, nem másért, meg hogy beszéljek az Öreggel, mindkét eset nála rendeződött). Nevezzük passzivitásnak, bár ez leírva sehol sincs. Lévén nem is lesz ez másként később sem, ezt vagy elfogadod, vagy nem, rád van bízva. Változtatni úgysem tudsz rajta.

"Illetve a feltett eldöntendő kérdésre nem teljesen oda nem tartozó körmondattal "válaszolsz"."
    Erre nem emlékszem, mi lenne ez? Emlékezetem szerint nem adtam semmilyen eldöntendő kérdésre egyetlen választ sem.
    Te kérdeztél, vagy megkértél mást, hogy kérdezzen meg?

C+D-s képekről: Nem tudom mikor jártál utoljára a szerveren, de 2007. december 10.-én, 20:14:28-kor raktam fel (a szerver szerint) az egész általam szelektált változatot (más már egyébként sincs), azaz 5 nap híján lassan 5 hónapja! Azóta már 3 letöltési találata is volt (fantasztikus mennyiség, a 4. én voltam nemrég), ezek szerint egyik sem Te voltál... Nem ártana utána is nézzél, ha már egyszer megnyílvánulsz egy témában (megintcsak szokás szerint "fejből nyomod"). Nincs rajta "kopirájt", ez a nyers verzió. Effektíve nem is érdekel, klubon belül mindenki azt használja, ami fel van rakva (egyenlőre). Kifelé viszont az elvárható minimum lenne, hogy odaírja a linkelő illető, hogy honnan származik...
    (megjegyzem, attól, hogy nincs rajta, a szerzői jog engem illet, vagy akárki mást, aki készítette)

Mellesleg továbbra sem végleges verzió, lévén PS-ben a vízjelekkel még nem szarkódtam magam össze. Ugyanez van a többi képpel is, elkészül, mihelyt a többi teendőt leküzdöttem.
    Azzal, hogy ki-mit tesz a weblapért, tudtommal még egy cikket sem írtál meg, hogy gazdagítsd az oldalakat, pedig a felhívás megtörtént és téma is lenne ezerféle...

SWAT: Én kiboxoltam magam, "szájkaratézást" befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés