- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing 737
senior tag
válasz
üzenetére
Amit belinkeltem az a japán elnöki gép
Vagy legalábbis kormánygép. . Megint félre értettél én nem polgári gépekre gondoltam hogy utántölthetősek legyenek elvégre olyanról nem is tudok hogy van. De ha mondjuk én államelnök vagy marha gzdag üzletember vagy ilyesmi vagyok akkor rendelhetnék e utántölthető 744-est. A megvalósíthatót hogy érted
Mondjuk egy magán 744-esbe külön tervezni kéne hosszú munka árán töltö berendezést vagy csak beletenni
(magyarul hogy a nulláról kezdenék e a tervezést és itt most semmi más hókuszpokuszra nem gondolok csak simán arra hogy a gép képes legyen a levegőben tankolni. ) Akkor gondolom 2 hajtóművel is tud landolni- És ,mint régebben megemlítettem állítólag 1 hajtóművel is landolhat legalábbis a légikatasztrofákba ezt mondták. (tudom nem ideális fogyasztja az üzemanyagot stb stb de ha muszály.......) Egyébként akkor miért van 4 hajtóműve ha 2 is elég lenne
(ezt már az indexen is olvastam az ottani szakiktól)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Anime filmek és sorozatok
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy legalábbis kormánygép. . Megint félre értettél én nem polgári gépekre gondoltam hogy utántölthetősek legyenek elvégre olyanról nem is tudok hogy van. De ha mondjuk én államelnök vagy marha gzdag üzletember vagy ilyesmi vagyok akkor rendelhetnék e utántölthető 744-est. A megvalósíthatót hogy érted
Mondjuk egy magán 744-esbe külön tervezni kéne hosszú munka árán töltö berendezést vagy csak beletenni