Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing 737
senior tag
válasz
üzenetére
Amit belinkeltem az a japán elnöki gép
Vagy legalábbis kormánygép. . Megint félre értettél én nem polgári gépekre gondoltam hogy utántölthetősek legyenek elvégre olyanról nem is tudok hogy van. De ha mondjuk én államelnök vagy marha gzdag üzletember vagy ilyesmi vagyok akkor rendelhetnék e utántölthető 744-est. A megvalósíthatót hogy érted
Mondjuk egy magán 744-esbe külön tervezni kéne hosszú munka árán töltö berendezést vagy csak beletenni
(magyarul hogy a nulláról kezdenék e a tervezést és itt most semmi más hókuszpokuszra nem gondolok csak simán arra hogy a gép képes legyen a levegőben tankolni. ) Akkor gondolom 2 hajtóművel is tud landolni- És ,mint régebben megemlítettem állítólag 1 hajtóművel is landolhat legalábbis a légikatasztrofákba ezt mondták. (tudom nem ideális fogyasztja az üzemanyagot stb stb de ha muszály.......) Egyébként akkor miért van 4 hajtóműve ha 2 is elég lenne
(ezt már az indexen is olvastam az ottani szakiktól)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Mozilla Firefox
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Proxmox VE
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy legalábbis kormánygép. . Megint félre értettél én nem polgári gépekre gondoltam hogy utántölthetősek legyenek elvégre olyanról nem is tudok hogy van. De ha mondjuk én államelnök vagy marha gzdag üzletember vagy ilyesmi vagyok akkor rendelhetnék e utántölthető 744-est. A megvalósíthatót hogy érted
Mondjuk egy magán 744-esbe külön tervezni kéne hosszú munka árán töltö berendezést vagy csak beletenni