Új hozzászólás Aktív témák

• degu

senior tag

válasz #65675776 #1229 üzenetére

Ha ezeket mind elutasította volna az emberiség mindig, akkor még mindig barlangban vagy a fák tetején élnénk. A folyamatos innovációnak tudható be, hogy az emberiség jelenleg ezen a technológiai színvonalon áll.

Ne hidd,hogy beszukult fejlodes-ellenes vagyok! :(
    Nem errol van szo!
    Sok dologban,amiket irtal Te,es Gyantusz-igazatok van! :R Nem is lenne megoldhatatlan a helyzet,ha a dolgok ugy mennenek,ahogyan kellene!
    A problema /szerintem/ az,hogy ugyeskedo csoportok,egyenek,a sajat onos erdekeiket a kozosseg/lakossag erdekei fole helyezik,a jog,es a torvenyek ugyes kijatszasaval /neha meg torvenytelenul,es pofatlanul is!/ egyszeruen figyelmen kivul hagyjak a kialakult helyzetet./Nehogy azt hidd,hogy Szigethalom *engedely nelkul* epult!/ Tehat szo sincs *kozmegegyezesrol* erdekegyeztetesrol,megoldasok kereseserol!
    Mint mondottam volt az elozoekben,a tokoli repter?! uzemeltetojenek szovivoje nyilatkozott a TV-ben a szigethalmi polgarmester parbeszedre valo elvarasaira,hogy*nincs mit targyalni a kornyezo telepulesek onkormanyzataival,azoknak ugyanis semmi beleszolasi joguk nincs a repteren folyo tevekenysegbe,mert minden szukseges engedellyel rendelkeznek,meg akar a sugarhajtasu gepekkel torteno teherszallitas beinditasahoz is!*
    Na latod? Ezt,es az ehhez hasonlo dolgokat nem ertem,es utasitom el! Hogyan lehet ez,amikor Tokolon NINCS repter? Ki adta ki ezeket az engedelyeket,es kiknek?Mikor?Es mire?Nyilvanossag nuku!
    Kadar Janos bacsi?Vagy a szovjet legimarsall? :DDD 1950-ben?...vagy mostanaban? a homalysumakban?Zsebbol-zsebbe? :((
    Ugy tunik nekem,hogy meg a *torvenyes keretek kozott* zajlo fejlesztesi-uzemeltetesi kerdeseknel sem szempont a lakossag erdeke.Mintegy maximalis,kizarolagos elsobb-
    seget elveznek a gazdasagi,uzleti erdekek!
    Szerintem ilyen aron NEM eri meg a fejlodest szorgalmazni,mert nyerunk esetleg egy csomo penzt /kicsoda? En,meg a szomszedaim,meg a tobbtizezer szenvedo polgar?/
    ...de elveszitjuk a normalis elet lehetoseget!
    Azonban azt hiszem,ez a fejtegetes mar tulmutat a topik temajan.Ez mar *Alizka Csodaorszagban*-kategoria...es itt a csodaorszag-MO. :W
    Es szeretnem eloszlatni a felreertest! En mar elmenekultem a reptertol,tehat nem ezert verem a nyalam!
    De bizony van egy csomo ember,akiben meg elnek illuziok,es biznak benne,hogy pozitivan befolyasolhatjak az esemenyeket...Es van egy szukebb csoport /ezzel azt hiszem nem mondok ujat/ akik a kemenyebb fellepestol sem riadnak vissza!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák