Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz Toby888 #76406 üzenetére
Nem nem attól, szerintem csak véletlen egybeesés a meghibásodás,de azért ezt ki kell zárni mondjuk egy "downgrade " korábbi verzióra.
Én notebook szervizes vagyok és nem is egyszer fordult már elő,hogy egy sima Windows újratelepítésre beadott betegágy laptop (AMD proci és Ati vga) a telepítés végére lett chipset-hibás (BGA hibás).
Kénytelen voltam a telepítés után még meg is BGÁz-ni az alaplapot,mert most hogy adjam így vissza.
A problémás noti típusokat mostanában már csak úgy veszem át ,hogy a szervizlapra ráírom a félélőség nemvállalását egy ilyen esetben. -
DVlad
őstag
Urak!
15 éve nem találtam olyan autós játékot, amit annyira élveznék, mint a Burnout Revenge Ps2.
Tudtok nagyon hasonlót ajánlani? -
MasterMark
titán
Ez a gép mindig meg tud lepni, mindkét irányban egyszerre is akár.
Bedugtam kábelesen, és meglepetésemre ezen már gigabit-es a hálókártya. Másik "meglepetés", hogy magától már nem tudta átkapcsolni rá, kézzel kellett kábelre állítani a hálózatot.
Switch Tax
-
myk74
senior tag
Sziasztok. Utángyártott controllert érdemes venni? Az ára töredéke az eredetinek kb 2-3000ft,de nem tudom mennyit bírhat.
Valakinek van tapasztalata? Anno ps2-őn volt utángyártott joystickom, az nagyon jól bírta.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Toby888
senior tag
a konzol halott, BGA-s :/ le tudom valahogy szedni a vinyóról a játékmentéseket ??
-
fuddle
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
Megvettem pár hónapja dobozosan a Battlefield 4 játékot, eléggé bejött, gondoltam megveszem digitálisan (most akciós ugye a store-okban) és eladom a lemezt, elég jól jönnék ki belőle. Egyenlőre úgy vagyok vele hogy elég gyakran előveszem, nem gáz ha digitálisan lesz meg. Kérdésem annyi, okoz-e valami zavart az eddig beletett játékomban, hogy most újra le lesz töltve a cucc? Vágom hogy saját acc-ot kezel a játék, de ki tudja.
Ehhez kapcsolódó dolog, van-e valakinek tapasztalata, megéri-e az extra tartalmú verziót megvenni, mennyien játszák még? A simát rohadt sokan, de arra nem találok infót sehol hogy a kiegészítőket hányan.
És még egy dolog, BF Hardline is elkezdett érdekelni, de ott azt látom, töredéke a játékosszám a servereken, valakinek tapasztalata hogy ez mennyire gáz? Továbbá ugyanaz, elég oda a sima verzió, vagy érdemes kiegeket is megvenni?
Köszi előre ha tud valaki segíteni -
Kardos.N
tag
Hali!
Tudnátok nekem segíteni ?
Super Slimet szeretnék bővíteni.
De az istenért nem akar lepattanni a műanyag fedél.
Valaki tudna valami okosat ? -
Sanyi.mTs
addikt
Uncharted 2, 3-at tolom. Néha fegyver felvételkor egy kék maszkos ikon is megjelenik. Mi ez?
-
pulyka jocó
senior tag
válasz fuddle #76426 üzenetére
Szia!
En ugyan ebben a helyzetben voltam, igaz PS4-en a GTA 5-el. Lemezesen jatszottam, es par napja megvettuk baratommal digitálisan. Semmi nem veszett el, ugyan ott vagyok ahol eddig
Szoval szerintem nyugodtan megveheted!
A bf Hardlinet nem igazan tudom ajanlani, foleg PS3-ra. Nagyon kevesen játtszák...
Ha megis megvenned, boven eleg az alap, biztos vagyok benne Hogy a dlc szerverek halottak :/
(PS4-en jatszottam ezzel is, ott is nagyon rossz volt a helyzet, el is adtam )
Remelem tudtam segiteni
bfhstats.com-on amugy meg tudod nezni az aktuális játékos állást[ Szerkesztve ]
-
fuddle
csendes tag
válasz pulyka jocó #76430 üzenetére
Szia!
Köszi a tippeket, szerintem a BF4 akkor jön digitálisan, a Hardline-ra meg esetleg ránézek előbb lemezesen, hátha. De hogy őszinte legyek, jobban örülnék ha a Hardline-t játszanák többen, jobban bejön a témája, de hát ez van.
Amúgy az ilyen stat oldalakkal meg az volt a bajom, hogy látom rajta hogy mennyien játszanak, de azt nem hogy abból hányan játszák a kiegeket (vagy DLC-ket vagy mi a nevük). De lehet csak én vagyok a béna -
markknight
veterán
Nektek is ilyen tetűlassú a store? Mire lejön egy 4 gigás patch, addigra elmegy fél nap Tépem a hajam nem tudom wtf van ilyenkor. XBOX Store pontosan ugyanez volt pepitába.
-
KilleR1888
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Haverom vett egy Playstation 3 superslimet 12 gb tárhelyel, megvette a GTA 5-öt, de betöltő képernyőnél lefagy neki mindig.
Először arra tippeltem az lehet a gond,hogy kevés a tárhely,ezért vettem neki egy 1 Tb winchester,fel is ismeri, de a játék ugyanúgy lefagy, frissitettem a rendszert is,a játékot is pedig,ezután egyik ismerősömnek odaadtam a játékot,és neki is lefagy, gondoltam akkor a lemezzel van baj.
Viszont most megvettem neki konzolos boltban a Sleeping Dogs játékot,és az is ugyanezt produkálja nála,szintén a betöltő képnél lefagy, de közben pl. A FIFA 13, FIFA Street játékok mennek lemezről.
Mi lehet szerintetek a baj?
Remélem tudtok segíteni, mert minket már kiidegel,hogy mi lehet a baja...
Előre is köszönöm a segítséget haverom nevében is!
Sziasztok! :-) -
JohnDoe_Hun
tag
Szia.
A gta5 telepítéssel indul. 10-15perc legalább. Az sem megy? De az is lehet h rossz a bd olvasó. Nem teljesen dőlt ki csak kezd romlani az állapota. -
seniman
veterán
válasz JohnDoe_Hun #76436 üzenetére
Ugyanezt csinálta nálam is egy slim,elkezdte lejátszani a lemezt,aztán fél perc múlva már akadozott,utána meg fagyasztotta az egész gépet.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
KilleR1888
csendes tag
válasz JohnDoe_Hun #76436 üzenetére
Bocsánat,azt elfelejtettem odaírni,hogy fel telepíti teljesen, és ezért is furcsáljuk 😕
-
JohnDoe_Hun
tag
Frissítést is felteszi? Akkor a data törlést csináltátok már? Egy restore default settings is mehetne rá xmb-ből.
-
KilleR1888
csendes tag
válasz JohnDoe_Hun #76439 üzenetére
Frissíti is teljesen,elkezdi tölteni a játékot, aztán mikor pont kezdené a sztorit,akkor megáll
-
KilleR1888
csendes tag
válasz KilleR1888 #76440 üzenetére
Már formáztam is,restoret is csináltam a beállításokból, nem segített.
Ezt az xmb-ből restoret hogy kell? -
JohnDoe_Hun
tag
System settings/Restore Default Settings.
-
kreten67
senior tag
A gta5 lemezekből sok hibás példány került forgalomba ami pontosan ezt produkálja,feltelepít 8gb adatott és amikor indulna a játék alul a sarokban forog a betöltés de soha nem fog elindulni.
Nálam is van egy ilyen lemez.
A vaterán valaki árul most is ilyen hibás GTA5 lemezt 3000-ért és 10db is van neki.
A hirdetésben írja hogy hibásak ,de ki akarja ezek után megvenni . -
kreten67
senior tag
válasz KilleR1888 #76445 üzenetére
Most nem vagyok otthon csak a hétvégére érek haza és kipróbálom (van rá lehetőségem ingyen) és megírom ide hogy nálam müxik vagy se. Addig ne vedd meg!
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Adott egy PS3 Rebug 4.81.2 CFW-vel. Fifa 18 felmásolva a HDD-re Multiman indítással elindul, de pár másodperc után a tovább lépésnél Checking Trophies felirattal elsötétül a képernyő Viszont a háttérben hallatszik a hang és a halvány háttér hogy töltődik.( Intro és a szokásos közönség hang).
A 0 %-ról hosszas várakozás után sem lép tovább. Másik játéknál (Rio) a loading felirat hosszú ideig és tovább semmi. Mi lehet a hiba szerintetek?MAGYAR vagyok nem turista!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest