Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilleR1888
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Haverom vett egy Playstation 3 superslimet 12 gb tárhelyel, megvette a GTA 5-öt, de betöltő képernyőnél lefagy neki mindig.
Először arra tippeltem az lehet a gond,hogy kevés a tárhely,ezért vettem neki egy 1 Tb winchester,fel is ismeri, de a játék ugyanúgy lefagy, frissitettem a rendszert is,a játékot is pedig,ezután egyik ismerősömnek odaadtam a játékot,és neki is lefagy, gondoltam akkor a lemezzel van baj.
Viszont most megvettem neki konzolos boltban a Sleeping Dogs játékot,és az is ugyanezt produkálja nála,szintén a betöltő képnél lefagy, de közben pl. A FIFA 13, FIFA Street játékok mennek lemezről.
Mi lehet szerintetek a baj?
Remélem tudtok segíteni, mert minket már kiidegel,hogy mi lehet a baja...
Előre is köszönöm a segítséget haverom nevében is!
Sziasztok! :-) -
KilleR1888
csendes tag
válasz JohnDoe_Hun #76436 üzenetére
Bocsánat,azt elfelejtettem odaírni,hogy fel telepíti teljesen, és ezért is furcsáljuk 😕
-
KilleR1888
csendes tag
válasz JohnDoe_Hun #76439 üzenetére
Frissíti is teljesen,elkezdi tölteni a játékot, aztán mikor pont kezdené a sztorit,akkor megáll
-
KilleR1888
csendes tag
válasz KilleR1888 #76440 üzenetére
Már formáztam is,restoret is csináltam a beállításokból, nem segített.
Ezt az xmb-ből restoret hogy kell? -
KilleR1888
csendes tag
válasz kreten67 #76454 üzenetére
Köszönöm, viszont most olyan gondunk lenne haverommal, hogy mivel a GTA 5 lemezesen nem ment,így megvette ps storeba a GTA pakkot(GTA 3,GTA VC, GTA Sanandreas) ,ezek gond nélkül mennek is neki, én meg ajándékba megvettem neki a Sleeping Dogs játékot lemezesen.
Itt jött a gond, a Sleeping Dogsot se indítja el neki,feltelepíti teljesen,frissítést is,aztán amikor beadja a töltő képet megáll,ugyanúgy, mint a GTA 5.
És most jön a vicc, ma megvette ps storeba a Sleeping Dogsot, mert épp levan árazva,és így se indul el neki.
Miközben a GTA Pack elindul, amit szintén a storeból vett meg, lemezesen meg megvan neki a FIFA 13 meg a FIFA Street is, és ezek is gond nélkül mennek neki, így ezek szerint a lemez olvasója is jónak kell, hogy legyen.
Mi lehet a gond? Esetleg valakinek tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)