- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
A day one jatek mindenre draga......viszont a hasznalt piac nagyon elenk mert rengeteg felhasznalo van.Igy ha veszel valamit majd kijatszod es visszaforgatod piacra akkor par ezerbol jatszottal mert viszik tovabb toled.....ez igaz uj megjelenesnel es regi jateknal is. Amugy 2-3e-tol mar vannak jatekok....pl a KZSF s ami Sony ex,de kismillio cim van meg. Digitben is akcioznak rendesen,szval keves penzbol is lehet jatszani ezt tutira kimerem jelenteni....
Nameg mivel kell a plus,h menjen a multi,igy jonnek az ingyen gammak is es azokbol is kaptunk mar nagy cimeket.
Ez a jovo(sokunknak mar a monoton hetkoznap es lassan a mult mert jon a ps5) szval sztem mar nem nagyon kell ps3al tokolni.(max ps4 mellett ha annyira gamer az ember es bepotolna mindent innen is....) -
Elims
veterán
Tényleg létezik,de ahogy Árpi is írja,blu-ray lemezt nem szeretnek polírozni.
Könnyen tönkre mehet.
Ha blu-ray lemez karcos -legyen az akármilyen kicsi is- nem szabad megvenni.Ez a típus jóval nehezebben karcolódik mint a cd/dvd.Ha ez karcos akkor az nem kicsit kapott...Szerk.: Most olvasom,hogy nálad lett karcos.
-
A`rpi
addikt
"Létezik olyan eljárás, ami karcos lemezt valóban helyretesz, ha nem túl mély a karc? Van valakinek tapasztalata ilyen témában?"
Tapasztalatom nincsen, csak a fórumon olvasottak alapján írom a lentebbi sorokat:
Blu-ray lemez polírozása körülményes, a DVD-ket nagyobb sikerrel szokták helyrehozni. Amíg a készülék beolvassa a lemezt addig nincsen gond, ha olvashatatlan szerintem ki kell dobni, és be kell szerezni egy karcmentes példányt.
Érdemes esetleg a szaktopikba is érdeklődni: [link]
-
A`rpi
addikt
"Még egyszer köszönöm!
Pillanatok alatt megvoltam vele, mindent átrakott.
A korábbi gépemen volt 3 account. Azokat, hogyan tudom aktiválni ezen is?"1. Hozz létre egy úgy felhasználói slot-ot.
2. Jelentkezz be a PSN ID-d adataival. -
A`rpi
addikt
"Megvásároltam a linkelt hdd-t.
Ez olvasható az összefoglalóban: "12GB superslim esetében csak be kell helyezni a HDD-t első indításkor
formázást követően mindent átmásol a belső memóriáról." Vagyis, semmi teendőm nincsen, csak beteszem a szűz hdd-t, és kész?"Ha 12GB verzió, akkor nem kell mást tenni, csak behelyezni az adattárolót.
Egyéb esetben ha nem 12GB modellről van szó, kell egy pendrive, az aktuális rendszer szoftverrel. Nyilván ez téged nem érint.
-
fogtunder
nagyúr
Miért lenne hátránya működés terén? Viszont nekem üveg mögött van a konzol, ami le van zárva, hogy a gyerek ne nyitogassa. Mivel az egyetlen játék a Tekken 5, amit játszunk rajta, és az digitális letöltés, sokkal kényelmesebb, ha vezeték nélküli a gamepad, ezért írtam, hogy nem opció a vezetékes.
-
fausto
addikt
Mondjuk azt még el is tudom képzelni, hogy a mentéshez tényleg rendbe kellett volna rakniuk a régi gépet.
Viszont YLOD-nál olvastam olyat, hogy meg kell hajszáítózni és akkor egy ideig-óráig megint megy. Után valószínűleg javíthatatlan lesz, de arra elég, hogy a mentéseket vagy a beragadt lemezt visszakapd. -
t256
őstag
Igen, Ők erről híresek. Jól csináltad, hogy nem ugrottál bele az "üzletbe".
Nemrég vettem egy kollégától itt HA-n egy általuk javított PS3 SS-t. A nagy szervizelés (valamit forrasztottak) alatt sikerült kicserélni vagy tönkretenni a tápegységet.Vittem hozzájuk bevizsgálásra PS2 slim-et. Arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e megcsináltatni. A bevizsgálás Náluk azt jelenti, hogy már rendelik is a pótalkatrészeket.
-
A`rpi
addikt
"Urak!
Volt ma egy kissé felesleges és bosszantó autózgatásom a konzolok szervizébe.
Pár hete megnéztem a honlapjukat, és láttam az árakat, amelyek ezek voltak:
- adatmentés/áttöltés 2000.- (hozott hdd-re)
- amennyiben náluk vásárolok hdd-t, akkor az 6000.- és ingyen átmentik az adatokat
Fel is hívtam a szervizt, hogy mi is a menete ennek, elmondtam a helyzetet pontosan. Elmondta a szaki a telefonban, hogy viszem a rossz ps3-at (ami fél évet bírt az ő javításuk után, és megint sárga ledes lett), illetve az új ss gépet, és akár meg is várhatom, semmi gond. Rákérdeztem, hogy mire, mekkorára cserélik, erre azt mondta, hogy gyári ps4 500GB vinyót tesznek bele.
Ma elmentem, elmondtam mindezt, be is vették a gépeket. Beültem a kocsiba, jött is az e-mail, hogy az összeg 13.500.- + 3000.-, ha elfogadom jelezzem. Visszasétáltam, megkérdeztem, hogy ez valami vicc-e, de a következőt mondták.
- Az félreértés lehetett (fogalmuk sincsen, melyik kolléga lehetett), mert sosem került annyiba, esetleg egy kisebb 360GB-os kerülhetett annyiba, de nem emlékeznek pontosan(!), de most már csak 500-as van nekik, ezért ennyi. És a honlap is változott mostanában.
- Az is félreértés lehett, hogy ezt így megcsinálják, mert a sárga ledes gépet előszőr javítani kell(!), utána lehet kinyerni az adatokat, az + 10.000.- volna.
Szóval a 35.000.- forintos gépre rálocsolhattam volna még 27.500.- forintot.Nem tettem. Most veszek egy olcsó hdd-t, és kicserélem én, a mentéseknek pedig kaqkk.
Remélem, az itt található leírás elég lesz nekem a művelethez. Viszont a hdd mindegy milyen csak 2.5 sata legyen? Például EZ jó lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!"Bármilyen 2,5" SATA HDD jó ami nem vastagabb mint 9mm. Amit linkeltél tökéletes.
-
rsanyi20
tag
Egyszer véletlenül víz került bele (azt nem mesélem el hogy hogyan, nagyon hülye történet), szét szendtem, megszárítottam, és kb 2óráig szenvedtem az összerakásával... embertelen munka volt
még szerencse hogy nem lett baja a víztől mert ha összeszerelés után is rossz lett volna, a falhoz vágom
-
-
fausto
addikt
Ezzel mi a baj? Nem másol át mindent patches-tül, install datástúl, mentésestül?
Más: beugrott két kérdés!
1, valahogy meg lehet oldani, hogy bekapcsoláskor ne csippanjon a gép?
2, hogyan lehet úhy fülessel játszani, hogy a játék a fülesbe szóljon? úgy emlékszem azt írtátok korábban, hogy az usb-s és bt-os megoldás csak a chat-et rakja fülesreköszi előre is!
-
fausto
addikt
Ha a két gép egyszerre nálad van, akkor van olyan megoldás, ami egy az egyben mindent átmásol az egyikről a másikra. Ez nem tudom mennyi idő. LINK
Ha nem, akkor csak a backup-restore opció van külső HDD-re, egy kb egy napodat elveszi és ezt most szó szerint értsd: tényleg 24 óra körül van a művelet (mondjuk attól is függ, hogy mennyire van tele) -
lasse001
senior tag
http://www.kander.hu/termek/bigben-mg2800710-kontroller-wireless-_bigb-_ps3_
Nem itt vettem. Már nem tudom hol. De ez az. -
fausto
addikt
A backup funkció mindent lement, beállítások, játékok, mentések, fiókok, hátterek, stb... Kb. ugyan úgy fog kinézni az új géped belülről, mint a régi. Cserébe rámegy 2 napod, mert a backup kb. 12-13 óra, a restore szintén
Legalábbis nekem annyi volt, pedig csak kb. 200Gb adat volt rajta. Ja, és a HDD-nek FAT32-ben kell lennie és nem szereti azt sem, ha több particiója van.
-
A`rpi
addikt
Van backup funkció ami lényegében mindent megcsinál.
-
Tegla80
addikt
Kep/hang asszem a net is ,de jatekmentest ,vidik vagy hasonlok nem valtoznak....
Lehet valami beallitas beragadt es utana mar lesz hang mindennel.Ha nem javul nekem sincs mas tippem....utana oda vidd ahol csinaltak es mond,h azota ilyen es hozzak rendbe....(lehet valami kapott belul a javitas kozben...) -
A logikus válasz az, hogy nem. Azonban elég ideje foglalkozok informatikával ahhoz, hogy tudjam, hogy bármi megtörténhet. Pár éve gépet újítottam, és bármit csináltam, másfél percenként megfagyott két másodpercre. A játékok nem szaggattak, hanem megfagytak, majd két másodperc múlva hiba nélkül futottak. De nem csak alkalmazásokban volt ez, hanem az asztalon is. Végül kiderült, hogy a pár száz forintos UTP kábel okozza ezt, ami korábban évekig hiba nélkül teljesített, és egy másik gépben azóta is jó. Nincs magyarázat a miértre, és teljesen abszurd, azonban azóta megtanultam, hogy ha valami baj van a géppel, akkor bármire lehet gyanakodni.
Az, hogy más játéknál is baj van a hanggal, persze feltételezi azt, hogy a gép a gond. Azóta visszaolvastam, és láttam, hogy egy letöltött demónál is rossz volt, viszont sok játék rossz. A korábban letöltött össze játék jó? Szóval az új telepítésekkel van a probléma, vagy néhány korábbi cím is ilyen lett?
-
-
A`rpi
addikt
Visszakaptam azt is teljesen karcmentesnek tűnik, de nincsen hang ebben a játékban, sehol, semmilyen.
Hang problémára: [link]
Csak a kétcsatornás hangot engedélyezd, a többi sallang nem kell.Szeretném lementeni az adatokat róla, hogy egy esetleges hiba esetén egy új készülékben szülessen újjá mindaz, amit idáig játszottunk. Ennek mi a menete?
Settings > System Settings > Backup Utility
Leírás: [link]Alternatív megoldás csak a játékállásokat lemásolni külő tárolóra:
Game > Saved Data Utility
Leírás: [link] -
nokia párti
őstag
Semmi értelme: Fölösleges pénzkidobás és időpazarlás javíttatni sárga ledes gépet. Nagyon lement a PS3 ára, gondolom kikérnek a javításért vagy 10 db ezrest. Majd szépen megbolygatják szétszedéskor az IHS alatti pasztázást, amilyen kóklány egy banda, azt olyan hangos lesz a hűtés mint egy repülőgép, meg 5 perc után túlmelegszik és lekapcsol. Számtalanszor eljátszották már ezt számtalan vevővel. Én a helyedben elvinném onnan a gépet azonnal.
-
Snike
aktív tag
Nekem egy öreg FAT-em van, sárga led hiba után szervizbe került (3éve).
Javították, azóta is működik egy kis szépséghibával.Nem bírja a meleget!(pedig azóta újrapasztáztam, takarítottam) ha túl magasnak ítéli a hömérsékletet, 3 pittyegés után után kikapcsol, de előtte kiírja hogy nagyon melege van.
Kidobni nem fogom, nagyon jó kis gép, és tele van játékokkal! -
Tegla80
addikt
A hdd-d csak az a gep latja/kezeli amiben volt.....masik gepbe atrakva rogton formazni akarna es a pc sem latja a tartalmat igy azzal sem tudod leszedni.....
Szoval ha mukodne a geped akkor lenne eselyed arrol barmit kinyerni,de igy valszeg buktad....(ha javittatod akkor lehet utana minden maradna a regi es kezelne a sajat maga altal addig hasznalt hdd-t es latna a tartalmat,de erre biztosat mondani nem merek.....) -
perge666
veterán
Én a héten adtam el a Fat PS2-met,14-15 éves és még takarítva sem volt,mondjuk 4-5 évet alig volt használva.
De a PS2-t és a PS3-at ne hasonlítsuk azért össze,ég és föld a külömbség a kettő között........Félreértés ne essék,egyáltalán nem fikázni akarom a Fat PS3 gépeket,még azon gondolkodok hogy haverét is megveszem ha nem adja drágán,nálam úgyis meg lenne becsűlve mert a SuperSlimet fogom nyúzni továbbra is.
-
A`rpi
addikt
Piros led a túlmelegedést hivatott jelenteni.
Ha garanciális vidd vissza, a lemezt pedig csavarhúzóval ki tudod szedni. -
-
A`rpi
addikt
Bekacsolni be lehet a középső PS logós gombbal a PS3-mat, DS4 segítségével vezeték nélkül. Csak miután ez megtörtént utána nem funkcionál a gomb.
Tehát játékból nem lehet már kilépni, csak akkor ha kiveszed a lemezt,
vagy ha odamész a géphez, és kikapcsolod gombbal.
(Bár utóbbi nem túl szerencsés.)Ha van kéznél egy "régi" DS3 akkor semmi gond, mert annak a home gombjával ki tudsz lépni mindenhonnan.
Szóval ha új kontrollert szeretnél, akkor érdemes megfontolni inkább az újabb DS4-et annak ellenére hogy nem teljes értékű, hosszútávon kifizetődő.
-
Elims
veterán
:-) Mert nagyon sok telefont hozzák-viszik országokból,ezeket átlag emberek veszik meg x országban,x boltban,majd átveszi ezeket egy ezzel foglalkozó "üzletember",aki átviszi y országba ahol átadja egy másik ezzel foglalkozó "üzletembernek",aki tovább adja és a végén olyan boltokban köt ki mint a media markt.Amíg az átlag embernél van -pár perc- azalatt néha sajnos becsúszhat egy sms.
Tudnék erről hosszan írni,de ez nem az a topik+sokan nem sejtik,hogy pontosan hogy is megy a téma én pedig nem akarok az lenni,aki teljesen leírja ezt a folyamatot.
Vmikor elmerülve "űztem" én is ezt a témát,ott voltam vhol a láncban.Szerk.:
FZsolt: Szia!
Sajnos mostanában néha előfordul az ilyesmi.Nem nálad van a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Spiderman Limitált PS5 1 Èv Garancia!
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest