Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
satyátó
tag
Sziasztok! Ezt irja a gépem.::
access to Sony Enternatiment Network by this account has been banned or temporarily suspended
Mi lehet a gond? -
rsanyi20
tag
Tegnap szedtem szét elöszőr a Slim gépemet hogy kitakarítsan, újrapasztázzam. Nem volt vele semmi gond, de gondoltam megcsinálom, mert úgy is jön majd a nyár, nem baj ha kicsit jobb lesz a hőelvezetés. Videók alapján azt hittem szenvedni fogok, de nem vészes egyátalán kb 45p alatt megcsináltam és mielőtt teljesen összeraktam kiprobáltam hogy mindent jól csináltam-e, elindítottam és nem akarta a lemezeket olvasni, jött a sokk aztán láttam hogy rosszul tettem vissza az olvasó alatt a szalagkábelt, utána semmi probléma nem volt, de kalandos volt
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz MasterMark #75359 üzenetére
Igen, az olvasó alatti kábellel szenvedtem én is, de tényleg jól össze van rakva
[ Szerkesztve ]
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Muerte68
addikt
válasz satyátó #75358 üzenetére
már semmit,ha a gép megy single módban tudsz játszani ezután is-gondolom az accuntot vizsgálták meg ott láthattak valamit.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Wlac
Ármester
válasz satyátó #75358 üzenetére
Utólag tényleg nem sokat. Rákérdezhetsz a Sony-nál, hogy miért bannoltak, de nem hiszem, hogy ezek után visszaállítanák az eredeti állapotra. Nem tudom pontosan, hogy milyen bannolási policy-jük van, de mivel az accot, és nem a gépet tiltották, ezért gondolom a fiók nem tetszett nekik. Te csináltad, vagy azt adták a géphez?
Egyébként ha lemezes játékokkal játszol, és nem vagy nagy trófeavadász, akkor olyan nagy kár nem ért szerencsére. Csinálj egy új accountot és folytasd a játékot.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MasterMark
titán
Tényleg egyébként honnan lehet tudni ha mókolt? Úgy is lehet mókolt ha nem rég frissítettem rá az eredeti szoftvert amúgy is?
Switch Tax
-
A`rpi
addikt
válasz MasterMark #75363 üzenetére
CFW-után is lehet rakni a gépre OFW-t, szóval hacsak nem dual boot-os a gép (ha jól tudom nem miden modellen megvalósítható), és OFW van rajta akkor senki nem mondja meg, kivéve ha olyan modelled van amit amúgy nem lehet törni.
-
A`rpi
addikt
válasz MasterMark #75365 üzenetére
Amíg a CFW-s géppel nem buksz le, addig kvázi tiszta vagy, utólag szerintem OFW-s gépet nem ban-nolnak. CFW-s géppel egyébként én voltam bejelentkezve, (nem a lopott játékok érdekeltek) support hozzáállása bosszantott fel anno, így megoldottam saját hatáskörön belül a problémámat...
-
satyátó
tag
válasz pulyka jocó #75371 üzenetére
Köszi. Holnap megprobalom
-
bencus3
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy a ps3 super sim visszafelé kompatibilis? ps1 és ps2 s játékokat lejátsza? Természetessen eredeti lemezeket.
Köszi -
A`rpi
addikt
-
bencus3
tag
válasz rsanyi20 #75376 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen én is azért kérdeztem...
És szerintetek ami az us storban fenn van régi játék, de az europaiba nincs azt nem lehet valahogy "áthozni"?
Uj fiokot nem szivessen csinálnék mert már sok vásárolt játékom van, vagy megér annyit hogy fiokot váltogatok? -
Wlac
Ármester
válasz bencus3 #75377 üzenetére
A telepített játékokkal bármelyik fiókkal tudsz játszani. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha létrehozol egy US fiókot, letöltesz egy játékot, majd visszalépsz az EU-ba, akkor ugyanúgy látod a játékot a listában, és használhatod is (ha pedig lenne trófeája, akkor azokat is megkapnád a fő fiókodra, bár ez a PS1-es cuccoknál nyilván nem számít).
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
- = Zk = -
félisten
Dicsértessék ..
idestova 3 éve vettem kéz alól egy alig használt SS-t. 500-as. CECH-4303C
ritkán veszem elő, de akkor több órára, napokra. most is így cselekedtem.
GT5 G25-tel órákig semmi baja nem volt... elkezdtem most a GT6-ot, erre x óránként megáll/fagy... vagy fekete képernyő. de csak miután befejeztem egy futamot, restart vagy exitre nyomok.
néztem neten ilyen How To videókat a restore és egyéb okosságokról. érdemes ennek nekifeküdni?... van, akinek bevált, van akinek nem... itt a csopiban mi a tapasztalat erről?!...
und...
utólagosan vásárolható hűtésről tud vki vmit?! vagy marad az, ha kikarmolom a venti feletti burkolatot?!...köszönöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #75380 üzenetére
szerk.
most ott tartok, hogy állítva "tesztelem" a rendszert...most vagy a GT6 lett xarul telepítve, vagy a rendszer fájlokkal van vmi... kiderül... majd ha lesz időm, megnézem a GT5-tel is....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz - = Zk = - #75380 üzenetére
A GT6 lemezes vagy psn-ről letöltött?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Vadernagyúr #75383 üzenetére
A lényeg a FAT model, a hdd méret mindegy.
-
aktív tag
válasz Vadernagyúr #75385 üzenetére
Az 1. (20 és 60GB-os) és 2. generációs (60 és 80GB-os) Fat-ek játszották le a PS2 játékokat. Wiki
Ezeken még 4 előlapi USB volt, 380W-os tápot tartalmaztak, és 90nm-en volt gyártva a CPU/GPU is.
Sorozatszámok: (1 .gen) CECHAxx, CECHBxx (2. gen) CECHCxx, CECHExx
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz Vadernagyúr #75387 üzenetére
3. (utolsó) fat gen.--> 2 előlapi USB + 280W-os táp + már gyárilag volt 160GB-os belőle.
Ezek már nem tudták lejátszani a PS2 játékokat.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
- = Zk = -
félisten
-
Tegla80
addikt
En eleg koran jelen voltam mar egy 40gb Fat-al ami cechh04 volt(ezen is csak 2usb volt mar).Ezt kb egy evvel kesobb gariban csereltek az akkor piacon levo 80gb-ra ami cechl04 volt.
Majd ezt valtotta a mai napig uzemelo cech2504b(slim 320gb)
Az elso trophym [link],de ugye migraltam 2011 evben a mostani uk-ra [link]amit azota is hasznalok.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
"Akkoriban oda érte meg regisztrálni."
Sajna ez igy van es En is anyagi okok miatt lettem angol.
Nem mostanaban neztem a kezdo accom,de most jot mosolyogtam azon,h azzal 19xx-edik vok a magyarok kozt az oldalon. (igaz ocsem neha azon jatszik.)
Viszont az azota hasznalt joval tobbet tartalmaz ,de az angolok kozt megis csak 5xx-ezredik .... igaz az angol piac joval erosebb e teren,de azert ez most picit azert szivenvert . Hol a sok uj user aki azota jatszik HU ps3/ps4/vita accon ?! En nem vok egy trophy hajhasz igy nem is ertem ,h miert ilyen jo meg mindig az az acc eredmenyem......
Rad is kivancsi lennek amugy a magyarok kozt,mert Te valahol nagyon az elejeben lennel!Amugy ha engednek En is hazahoznam az accom es benyelnem mar a HU plus 15e/eves arat,de ez ugye nem lehetseges.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
A`rpi
addikt
válasz Tegla80 #75396 üzenetére
147-hetedik lennék. (Jelen állás szerint, bár most belátható időn belül nem fog gyarapodni jelentősen a trófeák mennyisége, hála Istennek, vagy sajnos, nem is tudom. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest