Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
Sziasztok. Most szerezem be egy ps3-at, eddig sose volt. Nagyon imádom de egy valami nem megy. Hiába csatlakozok wifire nem megy. PPPoE jelszavat/felhasználot kér, meg is adom, de utána a tesztnél kiderül hogy nem oké valami. Nem lehet ezt a PPPoE-t ugy kikerülni hogy csak megadom a wifi jelszöt aztán csókolom?
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz pulyka jocó #73549 üzenetére
Igen, minden más eszközön jó, sőt ha pl telefonon megosztom a mobilnetemet, azzal probléma nélkül tudom használni. Csak hát ugye az nem gazdaságos megoldás De akkor ezt is kiprobálom, köszönöm!
A`rpi: Köszönöm, ezt is kiprobálom majdSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Slim 320gb-nál jött egy frissítés 4.81-re
Semmi újdonság nincs, szerintem csak stabilitási update, mindenesetre rosszat nem tett a gépnekSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Hülye kérdés: Far Cry 4 PS3-on mennyivel másabb mint PS4-en? Gondolom valamivel másabb...vagy csak grafikailag butított?
Csak mert lassan-lassan váltok PS4-re de addig keresek még játékokat, és ha úgymond sokkal rosszabb mint PS4-en akkor nem veszem meg most
Szerk: tudnátok ajánlani játékokat? GTA 5 a favorit, de megvan a Watchdogs meg a CoD MW2, +5-6 egyéb játek, de stílusban akár ehhez hasonlóak és különbözőek is jöhetnek[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz MasterMark #75128 üzenetére
Nekem is ez van, semmi probléma vele!
-
rsanyi20
tag
Egyszer véletlenül víz került bele (azt nem mesélem el hogy hogyan, nagyon hülye történet), szét szendtem, megszárítottam, és kb 2óráig szenvedtem az összerakásával... embertelen munka volt még szerencse hogy nem lett baja a víztől mert ha összeszerelés után is rossz lett volna, a falhoz vágom
-
rsanyi20
tag
válasz Balesz1899 #75183 üzenetére
Ha nagyon számít az ár akkor nyílván Super Slim szerintem, de 12GB... kb semmire se elég szerintem Nekem is 320-as Slimem van, semmi probléma vele.
Bár ha eladod a Super Slimmel kapott játékokat, akár abból bővíteni is tudod a Super Slimet
De én személy szerint inkább a Slimet mondanám
Szerk.: Most nézem a Super Slimhez 2 kontroller van... akkor lehet az jobban megéri, ha bekrepál a Slimhez kapott kontroller, drága lesz a beszerzése[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz Balesz1899 #75185 üzenetére
Nem az, egyátalán Csak sajnos nagyon nehezen lehet találni jó áron, sokan ha venni akarnak akkor már inkább a Dualshock 4 kontrolert ajánlják, mert árban az új DS3 nem sokkal ólcsóbb elvileg, és ugye ha már váltás lesz PS4-re, akkor "ahhoz majd jó lesz".
Igazából itt tényleg a 12GB-320GB a döntő ténylező és emiatt a Slim a nyerő, de mint mondtam, jó áron a Super Slimet is lehet bővíteniSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Zsinder #75198 üzenetére
Haveromhoz egyszer átvittem a gépet, neki valamilyen 4k-s Samsungja van (pontos típust nemtudok), 116cm, és nem volt egyátalán vészes. Nekem egy LG full hd-s 106-os 652v-m van és egyátanán nem rosszabb a 4k-n a kép, inkább másabb, a talán a képfeljavítás miatt. Talán a Blur hatáshoz tudnám hasonlítani amit a 4k-n láttam, de szerintem ez már a tv bállításán is múlhatott
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
A South Park - The stick of truth-ról van valakinek véleménye? Most néztem bele pc-n az elejébe, tetszik, de rövidnek tűnik a játek és gondolom miután kijátszottam, maximum újrakezdenk tudnám, nincs free run
Illetve használtan mennyiért lehet kapni? Ha 3k vagy alatta megvan, lehet beszerzemSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz sum-blink #75272 üzenetére
Nem mondom hogy maga a téma (főleg itt az elmúlt elnökválasztásos időszakra gondolok) nagyon bejön, de ezzel együtt is ugyan úgy szeretem mint pl az első 4-et ahogy írtad. Kicsit ilyen elborult elméjű vagyok én is, szóval biztos tetszeni fog De köszönöm azért a figyelmeztetést!
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Tegnap szedtem szét elöszőr a Slim gépemet hogy kitakarítsan, újrapasztázzam. Nem volt vele semmi gond, de gondoltam megcsinálom, mert úgy is jön majd a nyár, nem baj ha kicsit jobb lesz a hőelvezetés. Videók alapján azt hittem szenvedni fogok, de nem vészes egyátalán kb 45p alatt megcsináltam és mielőtt teljesen összeraktam kiprobáltam hogy mindent jól csináltam-e, elindítottam és nem akarta a lemezeket olvasni, jött a sokk aztán láttam hogy rosszul tettem vissza az olvasó alatt a szalagkábelt, utána semmi probléma nem volt, de kalandos volt
-
rsanyi20
tag
válasz MasterMark #75359 üzenetére
Igen, az olvasó alatti kábellel szenvedtem én is, de tényleg jól össze van rakva
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
válasz Istuu15 #75476 üzenetére
Szerintem évente egyszer tavasszal, mielőtt jönnek a nyári nagy melegek bőven elég újrapasztázni
Én is most pasztáztam újra nemrég, elöszőr csináltam, mondhatni tök simán ment, ha pc-t szedtél már szét ez se sokkal bonyolultabbSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Van egy kis baj a PS-emmel. Slim-em van, es mikor bekapcsolom egyszer csak nagyon nyomja a ventilatort a gep, kepet nem ad
mi lehet a gond szerintetek?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz seniman #76173 üzenetére
Igen, + fel is pörgött a ventilátor, maximumon pörgött, kicsit féltem is hogy elfüstöl, a hangja is félelmetes volt, de utána kikapcsolt.
Viszont szétszedtem a gépet hogy megnézzem a tápot, hátha valamelyik kondi eldurrant, de nem láttam semmi hibát. Visszaszereltem, majd mikor egy monitorra kötöttem, működött rendesen, viszont mikor visszavittem a tévémhez akkor megint csinálta
Gondoltam kicserélem a tévémen a HDMI kábelt és azóta jó, ment is 1 órat, hiba nélkül
lehetséges hogy egy rossz HDMI kábel ilyet csinál a géppel?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest