Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
heim
tag
Ps3-on megvettem annak idején a BF4 prémiumot. Most vettem Ps4-et esteleg van valamilyen lehetőség a mentések és a prémium átvitelére Ps4-re, vagy mindent újra kellene vennem és újra kellene kezdenem a fejlődést?
A Fifa 15 nél hogy lehet beállítani a kedvenc csapatot nem szeretném, hogy mindig az Arsenal-al kezdje nekem, meg a FUT-ban is az Arsenal játékosokat hozza...
Előre is köszönöm a válaszokat. -
heim
tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Próbáld meg a Diablo 3-at Coop-ban az asszony nálam arra esküszik....
, de a Little Big planet, vagy a Raymen Origin is bejött neki... -
heim
tag
A Ps+ os 17.99 GBP Last of Us, a teljesértékű játék, multival mindennel együtt? Nem drága gondolkodom rajta. 5700 Huf megéri.
-
heim
tag
válasz
Edgeri
üzenetére
Én ís úgy érzem mint te, a single jobb lett, a multi szerintem rosszabb....elsősorban a járműveken érzem hogy problémásak nem jön át a hangulatuk.... a BF 3 ban már messziről hallottam hogy melyik tank közeledik, itt olyan "rajzfilmszerű" legalábbis számomra. Sokat "kifagyott" a játék nálam, volt hogy egy ideig hanyagoltam. Most vettem elő újra és kezdek belejönni. Szerintem adj neki időt és megszereted.
-
heim
tag
Sokmindent olvastam itt, engem továbbra is az érdekel, hogy ha az öcsémnek adom a ps3-at, és én veszek egy ps-4 et akkor tudunk e együtt online battlefiled 4 ezni vagy sem..... De erre úgy látom nincs még válasz, mindenki találgat.... -
heim
tag
Biztosan hüje kérdés: a ps3 as tulajok online tudnak majd játszani a ps4 esekkel?
-
heim
tag
A hitman témát én is át tudom adni, ha valaki kéri szívesen adom a kódot!
a kód: JE6A-NRN9-GLTA
-
heim
tag
válasz
Sefter
üzenetére
Nekem van. Jó, könnyű, és dübörög mint állat... Van egy másik fülesem is, abban részletesebbek a hangok (mármint az én fülemnek, te másképp hallhatod, nincs két egyforma hallójárat...
) viszont a Ps3 hoz csak ezt használom mióta megvan...6-8 órát simán bír, persze függ a mikrofon használattól is... -
heim
tag
Sziasztok! Az a kérdésem lenne, hogy megy e már a Fifa 13 magyar PSN regisztrációval? Olyan gondom van, hogy vettem egy új Fifát a barátomnak karácsonyra. Magyar regisztrációja volt, beírtuk a kódot elfogadta, majd nem engedte fellépni az online játékhoz. Semmi gond mondom, csinálunk a gépen egy angol regisztrációt is és ott majd beírjuk a kódot utána megy már a magyar reg-gel is... de az angol regnél már azt írja hogy a kód nem helyes... gondolom azért mert a magyar felhasználta ami viszont nem enged online játszani....mi ilyenkor a teendő...vagy én csinálok valamit hülyén? Előre is köszi a válaszokat...
-
heim
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Indíts el egy böngészőt a Ps3 on, mintha neteznél és ott írd be az adatokat amikor kéri. Nekem mindig működik amikor ilyen hálózatokra kell csatlakoznom ha nyaralásra viszem magammal a cuccot, eddig minden országba működött nem volt vele gond.
-
heim
tag
[link] Így állítottam be, és a routerben betettem a DMZ-n kívül a beállított IP-t. Így nyitott lett a tűzfal...de mint mondtam nekem a nyitott tűzfallal is szakadozik és laggol...ha a többi játékosd megy akkor nem a tűzfallal lesz a gond. Szarozik a Fifa 13, többen írták mád itt is, és a haverok akivel bajnokságokat szoktunk nyomni ők is többen mondták, hoyg szakadzik neki is a Fifa 13.
-
heim
tag
Ezzel én is sokat közdöttem. Az UPNP továbbra sem megy hiába próbáltam ki minden beállítást a routerben. Viszont fix ip címmel sikerült "megengedővé" (zöld) varázsolni a tűzfal állapotát a Fifában. Tehát nem feltétlenül szükséges hozzá az UPNP. Nat Type 2-őt sikerült összehoznom. Annyi még, hogy nekem mobilnetem van és ha az APN nél az inernet helyett más beállítást állítottam be (állítólag így stabilabb a kapcsolat) akkor mindig korlátozó maradt a tűzfal bármilyen beállítást is csináltam a Ps3 al. Viszont a Fifa 13 megengedő tűzfallal is rengeteget szakadozik....sajnos.
-
heim
tag
válasz
vaksi8
üzenetére
Nálam is csinálja....én már routert akartam cserélni...aztán észrevette,. hogy csak a Fifával csinálja....
Nekem ilyenkor a teljes gépet újra kell inítanom, mert különben folyamatosan megszakad a PSN is, újraindítás után megy egy ideig. Új bekapcsolás után viszont ismét eljátszogatunk ezekkel a szakadásokkal. Remélem megoldják a dolgot! -
heim
tag
Kipróbáltam a Ps+. Érdekes dologra lettem figyelmes, Beállítottam, hogy, minden nap 19.00-20.00 között mentesen online. Azt vettem észre hogy, a gép bekapcsol abban az időpontban. Eddig kétszer láttam a bekapcsolást, és gondolom ment, majd lekapcsol, de nem vagyok benne biztos, hogy nem a macska lépet rá a távirányítóra a kanapén....de mondjuk akkor le is kapcsolta? Szóval azt szeretném megkérdezni van ilyen mentési opció standby módban is vagy én láttam rosszul?
-
heim
tag
Van valakinek tapasztalata a PS EYE kamera mikrofonként való használatáról? Mondjuk egy BF 3 multira mennyire alkamas? Lehet hallani vagy nem érdemes vele próbálkozni?
-
heim
tag
válasz
mr.dana
üzenetére
Nem tudom mitől fagyhat. Én még a Fifa 11 ben állítpottam be mindent, a 12 ben csak párosítani kellett a csapatokat a hangokhoz, azóta is jól megy. Lehet tölteni a nagy ligák csapatainak szúrkolókórusait amit a helyszínen vettek fel. Nekem nagyon bejött ( nagyon hangulatos amikor megszólal az eredeti kórusa hátad mögött 5.1 ben). Többen mondták hogy nekik nem tetszik mert ha csak TV vel használod nagyon halkak a hangok. Vegyél fel nyugodtan (Ps id: Heimsz). Nekem is szokatlan volt a 12 de kb az a trükkje, hogy többet vezesd a labdát a játékossal mint a 10 és 11 ben és kevesebbet passzolj. Ha ezt az arányt megtartod jönnek majd az eredmények...
-
heim
tag
esetleg az U3 multiját próbálta valaki? nekem a pass-t nem fogadja el...
-
heim
tag
válasz
jookomak
üzenetére
jookmak: : amikor fel akartam lépni a multira egyből kérte a kódot, pont mint a Fifánál, sőt kódom is van hozzá de azt írja érvénytelen.....sajnos.... de lehet én csinálok valamit rosszul....
csimpi: itt minden tökéletesen le van írva: [link]
én megcsináltam egészen más hangulata lett a játéknak, csak ajánlani tudom....isteni amikor az ismerős kórusok hangját hallod....dobolnak, trombita stb....eredeti felvételek....
viszont én is előrendeléssel vettem de nem kaptam semmi dlc kódot....mi az?
-
heim
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
De ha gondolod polot is választhatsz az ingyen kiszállítás helyett....Nekem a Fifán kívül az U3 az a játék amit biztosan tudtam hogy előrendelek, és még bejön a hosszúhétvége előtt....szuper lesz. Ha csak olyan lesz a multija mint a U2 nek akkor én már elégedett leszek nagyon.....
-
heim
tag
válasz
ProdyG
üzenetére
Én rendszeres olvasója vagyok a topicnak, bár ritkán szólok hozzá. Sajnos én is észrevettem, hogy inkább negatívak a megjegyzések, viszont az én tapasztalatom is más....Arányjavítás végett: én is szeretem a Ps3 asom, és elégedett vagyok vele, játékra - egy hatalmas babzsákból - tökéletes, persze tudhatna többet is de......a kompromisszumokat mindig meg kell kötni az embernek: valamit valamiért...

-
heim
tag
válasz
Edgeri
üzenetére
Köszi, valójában az lenne a megnyugtató, ha valakinek aki Fifázik menne a DTS.... mert akkor tudnám, hogy nekem van valami gondom, addig viszont csak tapogatózás....(az erősítő autómatikusan vált a hangnormák között, attól függ milyen jelet kap...eddig nem volt ezzel gond, azért gondolom, hogy vagy a fifa nem tudja, vagy a fifánál kell valamit állítani... lehet csak az angol hang a DTS, ezt még kipróbálom, de nem valószínű....
-
heim
tag
válasz
Edgeri
üzenetére
Lehet, hogy igazad van, mert valóban ha automatikusra váltom a hangbeállítást, akkor nem Dolby Digitalt, ír, hanem azt hiszem LPCM, avgy ilyesmi....viszont akkor sem értem, hogy akkor miért tudja közölni az Uncharted 2 hogy ő DTS hanggal megy? (egyébként a Dolby Dig... jobban szól mint a majdnem DTS...., az erősítő Onkyo 608)
-
heim
tag
Fifázni szokott valaki? Esetleg megy neki DTS-ben? A dobozon rajta van a DTS logó de én nem tudtam kiszedni belőle DTS hangot.... (Az Uncharted 2 szépen szól, tehát enm az erősítővel van a gond, valami beállítás lehet?)
-
heim
tag
Uncharted 2 Multit szoktak még játszani? vagy csak én nem találok ellenfelet?
-
heim
tag
Sziasztok!
Nyílvános hálózaton nem tudok csatlakozni a PSN re? Horvátországban vagyok a szállodában van net és nem engedi.Van valami új megkötés? Régebben ment a nyílvános hálózatokon.... -
heim
tag
Bocsi a láma kérdésért, de a Gt 5 ben van olyan mód, ahol egymás ellen nyomhatjuk ha ketten vagyunk...olyan time trial szerűség...?
-
heim
tag
Lesz ebből a Ps Store-ból valami még ebben a hónapban? nem 24. e volt a határidő?
-
heim
tag
A LBP az egyik legjobb játék, kell egy kis idő amíg hozzászokok az ember, de az asszony a move-os játékokon kívül csak ezzel játszik...ajánlom mindnkinek
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
igazad van nem írtam az onlinet...bocs,
csak nekem annyira egyértelmű volt, hogy csak onlineban küld eredményeket...elnézést... -
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Más játékok: MOH, GT5 megy simán, a karcosnak nem karcos, de megtörlöm ha hazamegyek...nem gondoltam, hogy beleszólhat az onlineba, hogy koszos lehet a lemez...hátha az a baj
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
de az elején ment minden rendesen, az új FW-vel... azóta változott volna valami?
-
heim
tag
valaki tapasztalta ár, hogy a fifa 11 ben a meccs befejezése után lefagy a gép és nem menti el az eredényeket, e-mailt sem küld.... már vagy 3 napja ez van nálam....
-
heim
tag
Imsét nem megy a PSN? mert Pc ről nem tudok belépni...
-
heim
tag
Megy!!!
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
A macskák túl kényesek, nem is biztos hogy használnák...lehet nekik is - ezek után - csak xbox kell.....

-
heim
tag
Ha a Microsoft megvette a skype-ot, akkor lehet ezért nem eröltették a sonynál?
-
heim
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Annyira elhúzzák, hogy engem már nem is idegesít...nem is érdekel.
-
heim
tag
Honnan jött a május 3? Nincs még semmi....sajnos. Mikor megvettem a Ps3-at nem gondoltam hogy ennyire hiányozhat majd a barátlistám és a Psn.

-
heim
tag
akkor holnaptól megy a PSN?
-
heim
tag
Szia!
Én is itt hallottam felőlük, mindenki korrektenk mondta őket. Magyar kártyával is lehet fizetni náluk, a bank forintban terheli az összeget a számládra az általa meghatározott árfolyamon (ez minden banknál más). Regisztrálsz, -egy bankártyát is, akár többet is- amint elküldik a megrendelt terméket ráterhelik a számládra, addig nem. Elküldés után 3,4,5 nappal (ez változó) itt a cucc) ajánlva küldik kis kartondobozban, a postás behozza. A kiszállítás ingyenes volt. De azt hallottam, he nem ingyenes akkor 1 eur, vagy GBP ami max 300 ft, így is megéri. Ennyit tudok mondani...de itt biztos vannak többen akiknek több tapsztelatuk volt. Sajnos nem minden filmnek, van magyar felirat...de ez érthető. Az áraik jók. -
heim
tag
A Heavy Rain Move editiont ha van 2 fagyis controllered, tudom játszani az asszonnyal együtt? Mintha láttam volna valami hasonló videot a neten...
tomgabor én a zavvi-ról rendeltem. filmet is játékot is. Mindkettő itt volt 4 nap alatt. A haevy Raint is most hozták ki. 4300 ft volt igaz platinum....de nekem ez is tökéletes lesz.
-
heim
tag
[link] nekem ez új....
-
heim
tag
a zavviról hogy működik a rendelés? Forinttal lehet fizetni? mennyi idő amíg ideér, és az ingyen kiszállítás ide is vonatkozik? megbízhatóak?
Előre is köszi.
-
heim
tag
Állítólag egy csomó szervert leállítottak a Japánban lévő probléma miatt! Nem lehet rendesen fifázni sem...erről tudtok valamit?
-
heim
tag
Köszi. Akkor marad a hagyományos megoldás.
Hadd örüljenek a VV-nek, nekem kényelmes a másik TV-n is, általában ilyenkor Fifázni szoktam, ahhoz meg minek a térhangzás (mondjuk néha kúrva jó amikor társaságba nyomjuk és mögöttünk megszólal a hangosbemondó...és a szúrkolói hangok is jó hangulatot csinálnak) -
heim
tag
Csak egy hüje kérdés....
Adott egy ps3, a nappaliban Onkyo tx-sr608 assal használom, de néha (pl Való Világ alatt) száműznek a kis tévéhez...
akkor viszont értelemszerűen 7.1 helyett csak sztereoban mennek a játékok, azt hogy kellene megoldani, hogy amikor átviszem ne kelljen újra konfigurálni a "sound settings"-be és a tv-re már sztereo jelet küldjön egyből a hdmi kábelen?
Eddig mindig úgy csináltam hogy sound settings->automatic, de minden alkalommal amokor visszaviszem az erősítőhöz újra kell konfigurálni, hogy ismét 7.1 legyen....
Nem tudom mennyire jól írtam le a problémát...vagy van e erre megoldás....csak kényelmi kérd
és
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de a Little Big planet, vagy a Raymen Origin is bejött neki...
Sokmindent olvastam itt, engem továbbra is az érdekel, hogy ha az öcsémnek adom a ps3-at, és én veszek egy ps-4 et akkor tudunk e együtt online battlefiled 4 ezni vagy sem..... De erre úgy látom nincs még válasz, mindenki találgat....
Nekem ilyenkor a teljes gépet újra kell inítanom, mert különben folyamatosan megszakad a PSN is, újraindítás után megy egy ideig. Új bekapcsolás után viszont ismét eljátszogatunk ezekkel a szakadásokkal. Remélem megoldják a dolgot!

csak nekem annyira egyértelmű volt, hogy csak onlineban küld eredményeket...elnézést...