- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 3
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
-
ldave
félisten
-
Tegla80
addikt
Ertelek ,Te igy gondolkozol.......
De nem irtad le az ID-d,igy vallalni nem mered.......En rendelkezem olyan ismerossel akinek kiutottek a gepet,mert anno cfw s volt ,de "megtert" es ofw re allt ra.Majd x ido mulva banoltak az acc..-jat es kizartak a tovabbi multybol az egesz gepet.Irtam mar regebben ,nyugodtan keress ra,meg lesz a hsz.
(az Ő szavat is megmutatom,ha gondolod.Mas forumon,Ő maga irt meg a "story"-t)
A Te dolgod a cfw,de tudd,h utolerhetnek.
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
-
Tegla80
addikt
-
ldave
félisten
-
Blaise
veterán
-
james001
veterán
-
Polllen
félisten
-
Brian_GT
őstag
-
sz_abika
addikt
-
kelzsoca
félisten
-
Ronam
addikt
-
Sonic*
aktív tag
Hát talán 1 év maximum 2-ő. Hardveres szempontból is elavult, főleg hogy most jöttek ki az SS gépek. Szóval szerintem gyűjts még és vegyél slim et. Én 50-ért vettem új 250GB-osat, azelőtt 40-esem volt. Az úgy zúgott mint egy atomerőmű, gyerekem nem egyszer kelt rá fel.
BOLDOG ÜNNEPEKET ÉS JÁTÉKOKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!
-
Ghard
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
-
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
-
CBool
tag
-
Dexar007
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
De be is másolom neked ide a korábbi (3 hónappal ezelőtti) moderátori indoklást ezzel kapcsolatban, amit ugyan Gabriel kolléga ma már belinkelt neked, de úgy látom figyelmen kívül hagytad:
"PS3 töréséről diskurálni, ahhoz segítséget kérni nem engedélyezett, a Sony is kifejezetten tiltja a jailbreaket, és ha valaki lebukik vele, elég kellemetlen következményei vannak. Az iPhone és Android esetén mások a körülmények."
End of story.
-
DM-Fan
nagyúr
Ezek szerint még mindig nem érted, hogy Te már azzal jogsértést követtél el, hogy módosított firmware-t telepítettél a gépre. Ez az alfája és omegája az egésznek. Innentől kezdve mindegy, mit csinálsz (nézhetsz legálisan letöltött sorozatot mkv-ból, játszhatsz le megvásárolt filmet mov-ból, játszhatsz te eredeti saját, vagy akár eredeti kölcsönlemezzel PS3-játékot: már maga a szoftveres környezet warez, amiben futtatod őket), a Sony már pusztán ezért ban-nol, amiből a hülye is látja, hogy illegális az egész.
-
DM-Fan
nagyúr
Tekintettel arra, hogy én sok-sok éve gyűjtő vagyok, nálam eredeti lemezek (DVD, BD és CD, illetve PS3 játék) vannak a polcon - akármilyen hihetetlen is ez néhány ember számára. Jó áron, akciókban vásárolok, ahogy azt már számtalanszor leírtam itt is, más topicban is, a BD-im nagy részét 2.900 - 3.500 Ft közötti összegért vettem. A médialejátszóm az általam birtokolt audió CD-k digitalizált példányait futtatja, rendszerezhető, átlátható módon. De persze mindenki magából indul ki: ezek szerint Te nem erre használnád. Ez mindenkinek magánügye, legálisan beszerezhetők egyébként online tartalmak, amiket gond nélkül játszhatsz le a médialejátszódon. Senkit nem biztatunk soha jogsértésre, veled ellentétben.
-
Bogyi007
veterán
Csak tedd hozzá hogy olyan adathordozóra ami után megfizetted a jogdíjat (hologramos CD, DVD, BR lemez, pendrive, Vinyó) de gondolom ezekkel is rendelkezel és véletlenül sem pl szlovák olcsó lemezekre van kiírva az mkv konténeres film vagy mp3-as zene.
Hagyjuk már a meséket, nem hiszem el hogy akár egyetlen egy Ps3 játékot sem futtattál le a gépen ami nem eredeti lemezen van.
És egyébként is, a Ps3 nem Iphone és a Cfw nem Jailbreak, ergo itt TILTOTT az egész. oké megírtad a véleményedet a kérdezőnek, de erre elég lett volna az az egy válasz - ami igazából neked ürügy volt csak - de te azóta is a saját igazadat akarod erőltetni egy olyan helyen ahol ezt nem szabad.
[Kicsit módosítottam, hogy ne menjünk át veszekedésbe]
[ Módosította: stevve ] -
MasterMark
titán
-
DM-Fan
nagyúr
Most akkor kezdjünk el belemenni, hogy az mkv micsoda és azt hogyan szerzed be?
Mert annak függvenyében a magáncélú letöltés sem legális ám, de szerintem ezt is nagyon jól tudod.Arra meg érdekesen hivatkozol, hogy döglött géped hogy tudtad életre keleni, mikor eredetileg pont a CFW-vel való bűvészkedéssel brick-elted! Epic fail!

-
tDr1v3r
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
Te meg a Jailbreak-et ne hasonlítsd a CFW-hez, mert más a megítélése. Egyébként a CFW egyértelmű jogsértés (szerintem a Jailbreak is, de ez más tészta), és mint ilyet a PH! semmilyen formában nem támogat, ezt korábban pontosan a házigazdák fejtették ki a PS3 kapcsán és akkor mondták ki, hogy tiltott itt a topicban is (akkor kapta a topic a jelenlegi címét, ami nem volt kellően specifikus).
Egy szó, mint száz: a CFW a rendszerszoftver jogtalan módosítása, jogszabályrellenes, ami ellen a Sony firmware-ről firmware-re küzd, ezt Te magad tudod itt a legjobban. Álszent dolog azt állítani, hogy nem a warez elősegítése a célja, mert mindenki tudja, hogy az. Báránybőrbe bujtatott farkas tipikus esete, ezzel a jogi világ is tisztában van mára.
-
MasterMark
titán
Úgy látszik nem értetted a hasonlatot. Arra gondoltam, ha valamit nem szabad, de más csinálja, az nem ok és nem is hatalmaz vagy jogosít fel téged arra, hogy te is azt csináld amit nem szabad.
szerk.: Pedig ahogy elnézem DM-Fan is leírta ugyanezt, csak gondoltam a hasonlatból egyértelműbb lesz...
Sőt ez nem is igazán hasonlat, hanem gyakorlati példa.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
leslieke
Jómunkásember
-
semetka
őstag
-
Bogyi007
veterán
-
supercow
őstag
Ha egyszer letöltötted akkor addig a tied, amíg van érvényes Plus előfizetésed.
Instant Game Collection-ben van néhány amit forgatnak és van ami az első naptól megmaradt, pl amiket írtál. A kisebbeket (PSN vagy független fejlesztő játékok) szokták kifuttatni, volt ami csak 2 hónapig volt. -
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
meoindil
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
Ne legyünk naivak, ez egyáltalán nem általánosítás (gyönyörűen látszott már a legutóbbi kérdésfelvetésnél is) és igen, valóban fölösleges az ezzel kapcsolatos parttalan vita, mert a fórum szellemisége és a moderátorok sem tolerálják. Tudomásul kell venni egyszer és mindenkorra! De ha ezen múlik, szívesen módosíthatjuk a topic címét is.
-
DM-Fan
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Az a gond, hogy hiába magyarázod ezt a PS3 flash témát, mert két lényeges dolog miatt fölösleges:
1. aki úgy használja, azok 99.99%-a a warez (játékok) miatt teszi, nem másért
2. ez nem hivatalos, és nem legális sehol (SONY is tiltja)
De ahogy már kvázi harmadikként mondták is: itt alapelvek (és ez alapján a moderátorok) tiltják. Pont.MOD - majd' elfelejtettem: utóbbit Te is elfogadtad, különben itt sem lehetnél.

-
ldave
félisten
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Injun
senior tag
-
perge666
veterán
-
james001
veterán
-
Injun
senior tag
-
DM-Fan
nagyúr
Ez így van, de alavetően sok G-s router csak elméletben tudja a G-sebességet, ezért jelenthet pár megabites javulást az N-es router, ami a G-sebességet teljes egészében ki tudja nyomni. De valóban, ezért is érdemesebb inkább egy N-es WiFi-s médialejátszót használni ilyen célra, vagy pedig eleve kábelezni.
-
DM-Fan
nagyúr
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Én nem tudom hogy mi pang meg mi nem,de mindenki beszél lefele hogy a magyaron regeljek a plusba.Külföldivel meg biztos nem kinlódok.
Már vettem is újabb 2 játékot,most azokat tolom/GOW3,KZ2/.Ezek legalább kézzel foghatók,nem úgy mint a letöltött játékok.Ha megunom el tudom adni.Részemröl ennyi. -
perge666
veterán
-
dani3l
őstag
-
mrhitoshi
veterán
-
szörnyeteg77
tag
-
MasterMark
titán
-
r3dsnake
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
-
perge666
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
Gebriel
veterán
-
v!ct0y
veterán
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
Próbáltad már ezeket a játékokat fullhd képernyőn játszani? Hidd el, hogy élvezhetetlen.
Én most gondolkodom, hogy beszerzek egy PS2-t, a padláson meg találtam a régi SD TV-met és még működik.
Mert mint ahogy írtad a van jó pár játék aminek a játékélménye szuper, de azon a grafikai szinten és nem feljebb. -
shaddam
aktív tag
-
perge666
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Mostmár ez van,nagyon örülök neki hogy nem pocsékoltam el!
Tutira az én hírdetésemet láttad.
Okosabb vagy bármelyk szervizesnél,vagy csak gondoltad hogy pénzt nem tudsz rólam leakasztani,és megmondod mit csináljak vele
"dani3l" -van benne valami,lehet meghírdetem vagy 3000ft-ért,persze lehet rá alkudni

"Gabriel" - jó hogy nem unom így már!Az volt a baj hogy nem akartam rá költeni,egy itteni szervizes 10000ft-ot mondott rá+postaköltség.Másfelé 2500-5000ft -ot mondtak,mindenhol mást.Ennyit a nagy tudásukról.
-
leslieke
Jómunkásember
-
MasterMark
titán
A fórum Alapelveiből:
>amit tiltunk fórumunkban:
~minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
-használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
-használatára buzdít;
-illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
-így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkülAzt hiszem ezzel lezárhatjuk a témát.
-
Gebriel
veterán
Figyelj nekem mindegy, de ha van egy gép amit a SONY kiadott a saját rendszerével és Te azt megváltoztatod akkor az szerzői jogokat sért és ezért warez.
Ha tetszik ha nem, hogy erre Te egy olyan dolgot teszel rá ami + szolgáltatásokat ad, az is warez de ésszerű kihasználás.Itt a moderátorok ezt vertik bele a userba, viszont érdekes, hogy az Iphone-nál miért nem?

-
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, hogy az ego erős, de nem, egy fecske nem csinál nyarat.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Teljesen más téma az... Ahogy leslieke mondja teljesen más vonatkozik arra.

, szóval bármely 60GBos ps3 gyári fwvel menne, vagy másik verzió,hogy 3.55ös cfw , de akkor nuku online game? nincs olyan lehetőség hogy menjen a ps1,2 -es játékok és legyen online game is?