Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
nézegettem itt a PS3-akat ..nekem van egy PS2-m de gondolkozom a cserén(GT miatt inkább ) ..még ha nincs is HDTV hozzá de még csak LCD-se....tulajdonképpen 1 olyan kérdésem lenne hogy most láttam itt 40 illetve 80 gigás PS3-at is játékra gondolom elég a 40 GB nem ?.... minek neki ekkora merevlemez ...dvd/buelray filmek tárolására
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Sztem ps bár 60GB-s elég drága lehet(ritka mint a fehér holló) ha nemkell ps2es játékhoz akkor 80 gigás
ezt valaki magyarázza már el? ...van olyan PS3 amiken futnak a PS2 gamek ? (gondolom nem az írottak )
ugyan olyan helyzetben vagyok mindt nike_ kollega ...PS3-ra gonoltam énis ...Xbox nem bejövös még ha olcsóbb is már csak a GT5 miatt is meg az ilyen mászkálos ölös játékok miatt is ...bár fps-t szvsz csak pc jó zuzni ...mert konzolon(legalábbis nálam) Black PS2-n halál szar joy-on
igen az ára kicsit magas(mennyibe került anno amikor bejött ide a PS3 amúgy?)
akkor ott a blueraycucc benne...bár igaz én most nemtudom kihasználni a PS3 adta lehetőségeket FullHD...nincs hozzá lcd,plazma...de ami késik nem múlik..de ennek ellenére is inkább mint Xbox
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ugyanígy vagyok én is ezzel...anno ps2 azért vettem mert GT4 áh áááh isten ...aztán volt az a pack Ps2+GT4+Tourist Trophy ...egyből vettem is meg nagyon kezdő voltam konzol téren 10 éve volt még sega megadrive 16-bit imádtam ...most 2 hónapja adtam el a Ps2-m mert megint leváltotta egy éve az új PC ...azt csak porosodott szegényke így megváltam tőle
aztán megláttam ezt a videót GOW3 és most tegnap óta ott tartok hogy be kéne szerezni egy Ps3 at mert ez valami iszonyat durva game ...elődeit is imádtam szenzációs volt ...na meg GT5 is lesz ....
ez amolyan kezdő lökés hsz meg magamnak is asszem
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Playstation 3 (Slim) 250 GB + + MotorStrom Pacific Rift + Gran Tourismo 5 Prologue 83k ba mondható jó vételnek ??? filózom hogy ps3 vagy xbox de xbox mellett semmi olyan game nincs ami miatt vennék ps3 gt5,gow3 ...már csípőből arra hajlok.Várható valami árzuhanás? csak kérdezem! annyira nem vagyok a konzolvilágában jártas
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz kelzsoca #14399 üzenetére
Igen ez lett volna a másik,hogy nem tudom minek kell ekkora vinyó bele nem tárolnék én játékmentésen kívül semmit sem...bár nem tudom mennyit foglal egy komolyabb game
Edgeri - 80 Gb is van ???? eddig amiket néztem web-en mind 120 volt ....80 mennyibe van kb ? vagy inkább xbox ?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
kelzsoca - Mi ez a kamerás dolog ..írjátok itt többen hogy kell hozzá kamera??? ez mit tud van valami videó róla ?
Más..: úgy a viszi a bluray lemezeket a ps3 ez eddig ok ....a kérdés pedig a sima dvd-et felkonvertálja 1080 skálázásra....mert most egyik ismerősőm mondta hogy ha vaszek egy sima asztali bluray lejátszót az felkonvertálja....nekem meg egyből ez ugrott be hogy akkor már inkább vennék ps3...hátha tudja ezt a ficsőrt..????
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
A kérdésem még továbbra is... dvd-t felkonvertál 1080i/p a ps3 ?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
a GOW 1,2 viszi a ps3 ???? ezt eddig nem is tudtam
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz szasanyi #14969 üzenetére
Igen PS2 megvolt mind2 végig is gyilkoltam ...de ez most nekem tényleg újdonság hogy PS3 is ....még egy ok hogy kéne egy PS3 bár igazán én a PS3+GT5 re várok ...de ahogy hallottam az még odébb van sajna
Szerk.: na nem mintha egy PS3+GOW3 ne csigázna fel ..csak én szép és jó autós game függő vagyok mint anno a GT4.Anno PS2 úgy vettem gép plusz GT4 meg Tourist Trophy
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Tényleg lehet-e tudni valamit,hogy a Tourist Trophy-nak valami nyúú verzsön esetleg PS3 is jönne .....az ilyen motogp-ik nem hoznak lázba
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Hali
Egy olyan kérdés hogy aki COD:MW2 tolja online Ps3-on ...észrevett esetleg az elmúlt 1-2 hétben hogy piszkosul laggolna a játék ..mondhatni diavetítés....PC táborban most ezzel küzdünk ..és gondoltam megkérdezem konzolon hogy van-e ilyen gond?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
A GT5 ben mennyi autó lesz ? és milyenek ?? nincs valami frissebb lista mert amit találtam az 2007-08 ..mondjuk kőkeményen 4 oldal volt mire a végére értem és elég szép kis lista volt ...de nemtudom mennyire van annak valóságalapja
van esetleg erről valami info ??
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
ez a vezeték nélkül joy ha fel van töltve,akkor mennyi ideig bírja a strapát ? illetve ha nincs vezetéken mennyire labilis a működése ? vannak kimaradások stb?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz CocooN-z #16233 üzenetére
ps2 korszakomból én arra emlékszem, hogy nagy dög melegbe már félóra után bekapcsoltak a turbinák. távlökő a ps2 alá hogy megbillenjen,szemből megtámogattam a jó kis ventilátorral és pár perc után már le is vette a magas fordulatot...ellenben én izzadtam
megoldás : klíma ps2 eladtam
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz DM-Fan #18312 üzenetére
anyaghasználat és megjelenésre azt mondom profi a dune de szvsz egy jócskán túlárazott termék. persze ilyen is kell nem azt mondom, de átlag user-nek felesleges csak ebből mint is minden másból kell egy sznob kategória mézesmadzag csőlátóknak....az más kérdés ki hova sorolja magát.én pl. jó 1 éve only HD mániás lettem ..és bizony már nem nagyon tudom a dvd fogalmát sem .....egy dune szebben mutat a tv állványon, de nem lesz szebb a képe mint egy 30k mplayernek az is biztos.
router témához: +1 a Linksys-nek
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
GT5 kérdés
Az egyéni pályaépítés működik a játékban ? mert beleszaladtam ebbe a videóba és pár perc után feltűnt, hogy ilyen hosszú egyenessel teli pálya lenne a játékban? special stage 7 van kiírva tehát
ez valós pálya vagy épített ?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
multiformat-nál Sony Gran Turismo 5 Signature-Edition PS3 28K? ez elírás lesz?!
konzolokszerviz-nél ugyanaz 42K
wétéef?
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Tourist Trophy PS3 nem adják ki??? vagy tudom is én Tourist Trophy 2 néven ....PS2 nagyon tetszett és semmi értelmes motoros játék nincs PS3-ra
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
MW2 multi kb. minden 2. kör után PS-n is kidob??? vagy megint PC-sek szívatják?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Na vasárnap óta én is PS3 tulaj lettem.... elég volt Xbox-ból
Uncharted 3. van a géphez ..érdemes belevágni 3.ba vagy előtte inkább ki kéne pörgetni az előző részeit? nagyon suta lenne így a sztori ?
GOW3 meg GT5 már zavvin megvettem.... majd csak ideér
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
1.hsz alapján " A teljes játékot nem lehet felmásolni "
akkor valamennyit fel lehet, pl. gyorsabb betöltés szempontjából?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
na megígértem magamnak, hogy nem kezdem el a 3. résszel az Uncharted-et.
lemez betesz... csak 5 perc, kipróbálom minden fasza aztán majd máskor játszom vele.
úgy ott ragadtam 3 és fél órát mint a húzat beszippantott
valami elképesztő ez a játék te atyaég
első és második része is ennyire rendben van? grafikailag is? mert amikor itt megérkeztem "Exploring France" részhez hát kerestem az állam és csak forgolódtam az erdőben mennyire részletesen kidolgozott... ahogyan nedves lesz rajta a ruha csak ott ahol víz éri... én nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna ilyen játék ahol ennyire figyelnek a részletekre.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Ocarina #30839 üzenetére
meg ha egyáltalán PS4 lesz a neve
négyes szám helyzetének tisztázása japánban: ugyanezt a számot Kínában sem kedvelik. Tudniillik a "négy" kiolvasva „shi”, és a „halál” szót ugyanígy ejtik – mindkét országban. Innentől kezdve érthető, miért igyekszenek kerülni a négyes használatát; mind a kórházakban, mind pedig a hotelekben. Előfordul egyes kórházakban, hogy 4-es, 9-es, 14-es, 19-es vagy 42-es szoba egyáltalán nincs is – ahogy nálunk néhol a 13-ast kerülik.
persze durva lenne ha ilyen babonásak lennének és nem lenne PS4 a köv. generáci neve
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
A GT5-öt lehet osztott képernyőn játszani 2-en? mint a GT4-et?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
zavvi, the hut, game.co.uk, play asia...
ezen kívül van még valamilyen oldal ahonnét már rendeltetek?
egy uncharted twin pack-ra jó lenne lecsapni.. .de mindenhol 1 hónapot kell várni rá
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz #42308056 #31158 üzenetére
Nekem itthon is jó lenne annyiért... De itthon sem kapni sehol - vagy szállítás alatt vagy rendelhető státusszal van jó pár nem noname konzol boltban.
Aprón meg ok hogy van alku... De olyan árakon mennek a játékok hogy kintről újonnan kapom meg ennyiért, ezt írtam is már
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
GT5 gyors véleményem...
röviden tömören: ez egy fos!
és valószínűleg ott a probléma, hogy Forza4-ről jöttem át GT-re.
irányítás kontrollerrel katasztrófa - kötél húzás effekt. Xboxon joy-al is élvezetes játszani nagyon reálisan adja vissza. de itt
grafika - szép látványos, füst jól néz ki sokkal jobban mint Forza4... de itt ki is merül
hangok - no comment
anno olvastam,hogy a GT5 azért készült olyan sokáig mert a tökéletességre fognak törekedni... hát nem jött össze.
GT2 - GT4 után hatalmas csalódás, fene egye meg.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Na majdnem feltettem a kérdést hogy PC-ről tölthető-e a joy... de hála a keresőnek nincs ilyen gondom már
viszont!
mennyi ideig kell a PC-ről tölteni?
talán DM-Fan fórumtárs írta, hogy 2 óra alatt feltölt PS3-ról. akkor PC-ről is hasonló idő?
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
Ejj ha ... köszönöm szépen mindnyájatoknak a gyors válaszokat
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest