Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Ha màr tv.. Írtàtok pàrszor azt a jàtékmòdot.Miért érdemes azt bekapcsolni?Nekem most ezen a tv-n ki van kapcsolva és minden O.K.
Viszont ha ràmegyek a menüben azt írja,hogy a bekapcsolàsakor "...gyengülhet a grafikus minőség."
Akkor miért jò ha be van kapcsolva? -
oriic
HÁZIGAZDA
Hát vannak itt fura számok.
Live-Die-Respawn
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #76711 üzenetére
"...vagy észre vélsz venni..."
Ez tetszett! :-)))
Osztom a véleményed. :-)Bàr egy komolyabb plazma és egy hasonlò led között picit làtni a különbséget.
Hdmi.Sajnos tényleg haza lehet vàgni ezzel az eszközöket.Ha vki ferdén helyezi be a csatlakozòba ezzel biztosítvàn a fixebb behelyezést akkor sajnos hibàt követ el.Én is hùztam màr le/dugtam be menet közben,de ha lehet kerülöm ezt.
Mijos: Ahogy írtàk a többiek is,írd be nyugodtan a kòdot majd O.K-zd le,ezutàn kiírja,hogy mit fogsz aktívàlni,ezutàn nyomhatsz confirm-ot amivel véglegesíted a dolgot vagy nyomhatsz cancel-t,ekkor nem aktívàlod e és a kòd felhasznàlatlan marad.Így megtudod nézni,hoy ad-e vmit a kòd.
Ez 100%,hogy így van,sokszor megcsinàltam màr. -
LeventeV
senior tag
Az aktiválás két lépésben történik:
1. Beírod a kódot, a PSN rendszere ellenőrzi és továbbít egy másik képernyőre.
2. A képernyőn megjelenik, hogy érvényes-e a kód, és hogy mit kapsz érte. Itt lesz lehetőség aktiválni a kódot.Neked értelemszerűen be kell írnod a kódot, és megvárni, hogy mit mond a PSN. Ha a 2. lépésben azt a választ kapod, hogy érvényes, akkor lépj vissza és ezáltal a kód nem kerül aktiválásra.
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #76784 üzenetére
Menjetek ide
Még a 3hoz nyitottam ezer éve de direkt nem írtam részt.
Szerintem belefér a beszélgetésetek is[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Phobion
őstag
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mindenképp 1216a-s gépet érdemes vásárolni?
illetve, hol lehet most a legolcsóbban megkaparintani akár régebbit is -ha azokat is érdemes vásárolni-?válaszotokat előre is köszi!
-
nismoka
addikt
válasz FIREBLADE78 #76786 üzenetére
Nem tud 4K-t 1080p/60Hz max. Még a több százezres video kártyákat is megviseli a 4K komolyabb beállításokkal...
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ps4 megtudja jeleníteni a 4k-t? Tv vásárlás miatt kérdezem. Vki szerint full hd 30 fps tudja csak
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mijos
senior tag
Hogy tudnek ellenorizni PSN 12 month kodot, hogy ervenyes e, anelkul hogy aktivalnam?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Tuomas
addikt
válasz Tegla80 #76779 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok biztos benne, hogy az USB leválasztása megszűnteti az áramellátást.
Pld. ha én tv-re kötöm az USB-s külső vinyómat, a led még akkor is világít, ha a tv-t lekapcsolom, azaz áramot kap a tv felől.
Ennek sokkal inkább az a funkciója, hogy merevlemez esetén a cilinderek leálljanak, az olvasófej pedig alapállapotba térjen vissza, pendrive esetén pedig simán csak az adatvesztést előzi meg azzal, hogy lezárja a munkafolyamatot.
De igazából ez most mindegy is, a lényeg, hogy vigyázzunk Persze ha úgy dugdosunk, hogy nincs áram alatt a készülék semmi rossz nem történhetWe were here
-
Tegla80
addikt
Nem vok ennyire benne,de tv-s topikokban es a tv-s hibatopikban is ez a szakmai hozzaallas.(a hibatopikban tobb ilyen hiba is fellelheto es a szerelo is aramtalanitva ajanlja,mert cserelt mar eleg alaplapot miatta.)
Tuomas
usb: pl samu tv-n van szakszeru usb levalasztas is,csak sokan nem is tudjak....usb bemeneten tools gomb es ott kell lennie a felugro menuben.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
Tuomas
addikt
Persze van rá példa, hogy egy nem szabványos, vagy rossz USB kábel is kinyírhatja a gépeket.
Ha a HDMI kábel is ilyen volt, akkor megtörténhetett. Persze azt nem magyarázza, hogy a korábbi eszközt mért nem vágta tönkreWe were here
-
Cleveland
csendes tag
Sziasztok!
Elnezest eloszor is az ekezet nelkuli irasomert.Magyarorszagi accountom van, es szeretnek vegre PSN tagsagot venni, de valamiert nem akarja engedni. Mikor tolteni akarok a tarcamba, az az uzenet fogad, hogy nem lett hozzaadva a tarcamhoz az osszeg..MasterCard, a szamlan van penz, stimmel minden adat...[ Szerkesztve ]
"A méz nem ital, a medve nem játék!"
-
A`rpi
addikt
válasz Tegla80 #76767 üzenetére
Minimális feszültség és áramerősség van HDMI esetében, mivel csak jelet "szállít" így nagy áramok ott biztos nem folynak, meg ha folynának is, akkor se lenne ennek jelentősége szerintem.
Sztatikus kisülés bármilyen gyengeáramú elektronikát megölhet de ez már megint más kérdés. Ez bekövetkezhet akkor is ha te kikapcsolt állapotban csatlakoztatod az eszközöket. Bár a csatlakozó kialakítása végett ennek nem szabadna bekövetkeznie. (Ugye a test kapcsolódik először.) Szóval én nem tudom, fentebb általad felvázolt okot én nem tartom banálisnak.
Például PS4 kézikönyvében az ajánlott sorrend: először HDMI kábel, majd csak azután a PS4 tápkábele.
Érdemes lenne egy két TV használati utasítását is megnézni, bár a fentebbiek alapján akár egyértelmű is lehet a helyzet. Viszont még egy kérdés felmerült bennem, mi van a HDMI választókkal, kvázi azok is azt csinálják hogy az egyik kábelt lehúzzák a másikat meg bedugja, akkor ez is káros lenne? Ezekből is lehet venni több fajtát van pl hivatalos Sony is...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ebben a pillanatban landolt a postaládámban a hivatalos közlemény:
"2016. 01. 18. Budapest, a PlayON Magyarország Kft nagy örömmel
jelenti be, hogy a Tom Clancy’s The Division, magyar felirattal fog a
hazai boltok polcaira kerülni. A játék tervezett megjelenése
2016.03.08. PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra."
Ez az amit már rég tudtunk.
Live-Die-Respawn
-
Tuomas
addikt
válasz Tegla80 #76767 üzenetére
Lehet, sőt biztos igazad van.
De ha azt nézzük, az USB is szállít áramot, azt is mindenki használja menet közben. Szóval én már ezért is kételkedtem abban, hogy emiatt teljesen tönkrevágja a TV-t, nem csak a be/kimenetet
Persze nem vagyok mérnök, szóval lehet, hogy az elv más meg minden, én csak józan paraszti ésszel gondolkozva indultam ki az USB-ből[ Szerkesztve ]
We were here
-
james001
veterán
válasz sovinho #76736 üzenetére
és (#76739) Nayrobi: Judas Priest - Painkiller már megy expert-en 100%-ra? Elvileg azt mondják a legnehezebbnek.
Nekem az a legnagyobb bajom,hogy szerintem rosszul fogom a gitárt,meg a pánt is lehet rosszul van beállítva azért bénázok sokszor. De nagy valószínűséggel ott van főleg a bibi,hogy még nem gitároztam soha,ezért szokatlan az egész. Az első játszás után konkrétan begörcsölt a csuklóm,alig tudtam mozgatni. Ezért is bízok benne hogy idővel "hozzászokik" a kezem és át merek lépni nagyobb szintre.
Most arra hajtok amúgy hogy a Slipknot - Before I Forget számot 100%-ra toljam,de mindig elcseszem valaholhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Tuomas
addikt
Osztom a véleményedet, ez olyan mintha egy usb-t csatlakoztatnál használat közben. Sokáig egy HDMI kábelt használtam és menet közben húztam ki és dugtam át az eszközök között, egyszer sem tapasztaltam semmi hibát, károsodást, nem hogy ilyen mértékűt.
Habár nem tudom mekkora áram, feszültség megy át rajtuk, de kizártnak tartom, hogy emiatt valamit kisütne a tv-ben, ráadásul ilyen szinten, hogy az egész alaplapot tönkretegye.We were here
-
A`rpi
addikt
válasz Osiris #76763 üzenetére
Nem követendő példa, a hivatalos álláspontot nem tudom, hogy illik csatlakoztatni HDMI-s eszközöket, nálam többször is elfordult már hogy menet közben húztam le vagy csatlakoztattam a kábelt. Idáig nem volt problémám. Persze lehet csak szerencsém volt. Többször felmerült már a téma, esetleg ha valaki tud linkelni ebben a témakőrben szakirodalmat, azt örömmel fogadom.
Szóval, én inkább véletlen egybeesésre tudok gondolni, mintsem arra hogy pont a PS4 nyírta ki a TV-det.
(#76762) chosa91
Köszönjük az irományod! Tanulságos.Jól összeszedted a történetet, és igazából jól is jártál el, sajnálatos hogy ennyire lassúak support terén, de szerencsére akkor minden jóra fordult esetedben.
Ami kínos lett volna, ha jelszót módosítanak és nem tudsz hozzáférni a fiókodhoz.
Ebben az esetben régi email, vagy jelszó alapján esetleg azonosíthatnak, de ami a legfontosabb érdemes valós születési dátumot megadni, továbbá a pontos PSN-ID-t is érdemes észben tartani, mert ID alapján találják meg legegyszerűbben a kérdéses fiókot.[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
válasz Osiris #76643 üzenetére
Megjött az "eredmény" a szervizből a hdmi port problémával kapcsolatban: a tévém hdmi bemenetét a tévé processzoráig kinyírta valahogy a ps4-el való első találkozás, érdekes, hogy a másik tévével nem volt gondja (ps4 és tévé is ki volt kapcsolva, de be voltak dugva a 220v-ba). Most már mindegy: alaplapcsere a tévében, aztán újra megpróbálom összekötni őket, hátha most nem lesz gond.
Mindenesetre ezentúl mielőtt bármiket hdmi-n összekötök, előtte kihúzom az összes ezközt a konnektorból és leföldelem. (Bár szerintem illene azért ennyire bolondbiztosnak lennie ezeknek a drága cuccoknak.)[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
TL;DR story
November vége felé történt velem egy nem igazán pozitív történés.
Feltörték a fiókom és vásároltak a fiókomhoz társított MasterCard kártyával. Szerencsémre csak PS Store-on belül (FIFA 16 pontokat vettek, de nekem nincs is FIFA 16-om), viszont én ebből egyből arra következtettem, hogy ez csak egy teszt lehetett, hogy valid-e a kártya. Mindez történt egy pénteki napon délelőtt ~10 óra tájékán.
Egyből a belogoltam és kártya eltávolítása, jelszó változtatás. Ezt követően a bankba siettem letilttatni a kártyám, valamint megtenni a "kárbejelentőt". A bankban az ügyintéző készséges volt és segítőkész. Mint egy 3/4 óra alatt le is lett papírozva minden (letiltás, új kártya igénylés, kárbejelentő).Ezután ide a fórumra fordultam kérdeztem, hogy ilyen esetben milyen illetőségeknek írjak PS háza tájékán. Az angol supporthoz irányítottatok. Levelezésbe kezdtünk (ami igen lassan ment, 1-1 heteket kellett várnom a válaszokra). Ez eltartott január elejéig, amikor is azt az instrukciót kaptam, hogy a helyi supporttal vegyem fel a kapcsolatot.
Az előzményekkel együtt fel is kerestem a magyar ps supportot itt először azt a választ kaptam, hogy várjak.
Ez a "várakozás" közel 2 hétbe telt, míg a (mint később kiderült az angol) központ válaszol nekik és ők írnak nekem az eredménye pedig tömören annyi volt, hogy megoldható és visszautalják a kártyámra.
Mindeközben a bank visszautalta az említett kár összegét (~23k huf) az incidenst követő 2. héten.(Itt áttérnék kérdezz - felelek-re mert hosszú lenne)
VÁ: "de az el lett távolítva a fiókinformációk közül".
RE ~1 hét után ismét: nem gond, mert az adatbázisban ettől függetlenül még benne van.
VÁ: "mint korábbi levelemben említettem, nem csak eltávolítva lett onnan, hanem le is lett maga a kártya tilttatva"
RE: szíves türelmét kérjük a központ válaszáig
RE: megérkezett a központ válasza (legutóbbi levelemet követő 2 hétre rá), attól hogy le van tiltva a kártyája még fogadhat rá.Szumma szummárum a support nagyon lassú mindkét oldalon (EN - HU), nyögvenyelős és nem kellőképp részletes. A pénzt visszakaptam, duplán is (?!).
Konklúzió:
Használjatok webkártyát és ne tartsatok rajta egyszerre sok pénzt.
Online is le lehet tiltani a kártyát (ez még gyorsabb mód tud lenni).
Érdemi infót én ezentúl nem tárolok a PS fiókomhoz csatolva."Find something boring, and make it funny!"
-
A`rpi
addikt
válasz kovacsroli #76759 üzenetére
Hardveraprón kiváló értékelési rendszer található ami alapján visszakövethető minden eladó. Ár, város, és név szerint is lehet szűrni, szóval én biztos vagyok benne, hogyha keresel találsz számodra megfelelő eladót.
Vásárlás előtt ellenőrizd, csak olyantól vásárolj akinek nincs negatív értékelése.Szakmai topikba hirdetés, és eladó ajánlás nem kerülhet.
Bővebb ok okozatról itt olvashat akit érdekel a téma. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kovacsroli #76759 üzenetére
Nézz fel a hardverapróra, oda kerül fel minden használt játék.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
ismertek itt PH-n valakit akit érdemes megkeresni használt játék vásárlás miatt?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Tegla80
addikt
-
titi1990
tag
Sziasztok, headset vásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni. Amiket eddig kinéztem az a Sony Wireless Gold headset, amiről itt sokan pozitívan nyilatkoznak, de ma megláttam egy HyperX Cloud II-t, ráadásul olcsóbb majdnem 5000ft-al, mint a Sony Gold.
Youtubeon gyorsan néztem is videót a Hyperx-ről, hogy ps4-el működik-e a 7.1 és elvileg tökéletesen működőképes.Szerintetek melyiket válasszam? (nem ülök messze a konzoltól, mert monitorral használom jelenleg, szóval a wireless jelleg annyira nem fontos feature...)
-
marilllyo
veterán
válasz szasanyi #76749 üzenetére
Igaz. Én most csak digitális vásárlásra gondoltam.
(#76750) Osiris: Attól függ, hogy meg szeretnéd tartani vagy sem. Az új címek 20 körül nyitnak storeon. Lemezesen 17 körül mozog a pre order. A dlc-ket rendszerint csak store-ról tudod megvenni. Azok rajtad maradnak mindenképp. Nekem az a tapasztalatom, hogy vársz ...2 hetet. Akkor már 15-ért lesz fenn jatekaimon a Division. Ha gyengén sikerül akkor 1-2 hónap múlva már 13 körül is hozzájuthatsz.
NFS-t 2 nappal a megjelenés után már 14-ért meg lehetett venni.
Division az Ubisoft cím. Ha jól sikerül akkor jó darabig nem lesz storeon eksönben.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Muad_
csendes tag
Sziasztok,
Most gondolkozok PS4 vasarlasan aztan hallottam, hogy neha vannak olyan akciok, hogy +1 kontrollert adnak az alapgepes csomaghoz a gyari 1 melle. Tudtok most ilyen akciorol? Kb milyen surun szoktak ilyen akciokat csinalni? Most ilyen 1TB-os MegaPack ami ugy tunik elegge megeri az arat. Vagy rosszul latom?[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
válasz szasanyi #76749 üzenetére
Azt hiszem én is maradok a sarki üzletnél és veszem lemezen ami ott olcsóbb. Mondom ezt annak ellenére, hogy jobban szeretem, ha nem kell lemezeket pakolásznom a konzolba, még ha így eladni nem is tudom a megvett játékokat. A kérdés, hogy a boltban vásárolt alapjáték és az utólag megvásárolt DLC-k ára a végén mutat e majd akkor a különbséget, hogy megérje lemezekkel babrálnom. 2eFt megtakarítás már megérné. Nemsokára kiderül...
-
szasanyi
félisten
válasz marilllyo #76748 üzenetére
Ez csak részben igaz. Miért? Mert amíg számos játék megvásárolható (néha jóval) olcsóbban mint a Store árai, addig nem ott veszem meg. Aztán a dobozos verzióval el is dönthetem mit csinálok később, tehát ez is plusz érv. Persze mindenki ott vásárol ahol akar (meg a buxánk, preferenciáink sem azonosak) de az akkor is egy (rossz) vicc.
-
marilllyo
veterán
válasz szasanyi #76747 üzenetére
Hát ha magyar profillal akarsz játszani akkor sajna ez van. Nekem is megfordult a fejemben, hogy csinálok egy CAN profilt és azon venném meg...de mindenképp a magyar profilommal vinném és félő, hogy nem húzza át az SP-t. Egyébként meg nem a játék drága hanem a fizetésünk kevés.
-
Osiris
őstag
Divisiont milyen "kiszerelésben" érdemes megvenni? Storeban a Season Pass-os verzio 30eFt, a normál 20. Esetleg érdemesebb akkor lemezs bolti verziót venni? A Season Pass-ban mi várható?
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #76726 üzenetére
Hát nekem 15 megányi Alien Isolation mentést 2-3 perc alatt másol ki pendire.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Megköszönném, ha segítenétek.
Vásároltam egy PlayStation Silver Wired Stereo Headset-et. A füles tökéletesen működik, egy problémám van csupán: Headset Companion App-hoz csatlakoztatva, miután kiválasztom az ideális hangsémát és elfogadnám, azt jelzi, hogy csatlakoztassam a fülest a konzolhoz USB kábelen keresztül.
A probléma csak az, hogy az már csatlakoztatva van...
Előre is Thx
[ Szerkesztve ]
Zolka
-
flegga92
senior tag
válasz Adam_Shepard #76732 üzenetére
Nekem a magyar ilyen.
-
sovinho
tag
válasz james001 #76735 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy azért elég nagy különbségek vannak a szintek között. Én most advanced-on nyomom, ott már általában 95% felett mennek a dalok, bár ami ötös erősségű, az még megfektet. Lassan átállok az expertre, mert amúgy is kell egy-két trófeához, meg a 100.000.000 pont is hamarabb meglesz.
Hakuna Matata
-
james001
veterán
Van aki amúgy már expert-en tolja itt a GH Live-ot? Én még csak casual-on bénázok,de kezdem észrevenni hogy egyre jobban megy. Mondjuk 100%-ra még egy szám se sikerült sajna...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
azt meg lehet csinálni,hogy a cd-s játék ne kérje a cd-t?
Konkrétan a mortalra és a bf4-re gondolok.
Lusta vagyok felkelni cserélgetni -
Adam_Shepard
addikt
Gondolom, hogy a PS4 nél nem jellemző, de van itt olyan akinek nem volt még PS Plus előfizu (sem a 14 napos trial) aktiválva? Vagy tervez EU-s fiókot létrehozni?
.
-
sutyesz96
őstag
válasz DM-Fan #76709 üzenetére
Azért írtam direkt hogy szvsz.
Nyilvánvaló, hogy 100 ezerért mindenképp kompromisszumokat kell kötni. És ahogy a kollégák is mondták, zöldfülű juzereknek megfelel ez a kategória is, mert még nem tapasztaltuk milyen élmény lehet egy csúcskategóriás tévén játszani ugyanazokat a játékokat amiket eddig "csak" a belépőkategóriás megjelenítőkön tapasztaltál meg. De azért azt merész kijelentésnek érzem átlag userek közt ezt kijelenteni hogy mindegyik ~100 ezres tv kaksi. Inkább nevezném kompromisszumos megoldásnak. És abból a jobbat kell választani.No matter what, you keep finding something to fight for.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen az 3.0
"Connectivity 802.11 b/g/n Wireless, Bluetooth 2.1, USB 3.0, Ethernet 10/100/1000"
Live-Die-Respawn
-
shunter
aktív tag
Igen, 3.0às
Am próbáltátok már a Gunsup ot? Kis ingyenes PS ex minijáték. Elég szórakoztató
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Csak, úgy érzésre... Létezik, hogy 3.0-ás USB van a gépen? Észrevehetően hasít minden backup, meg másolás rá.
.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Adam_Shepard #76724 üzenetére
sajna azon is lakat van még.
itt van valami videó nem tudom mennyire hiteles.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Aki, preózta az Unravelt az megmutatná, hogy milyen theme járt hozzá?
Ripper03: Jamerthogy 09
[ Szerkesztve ]
.
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #76720 üzenetére
K*rva kreatív vagyok mi? Tudnád hányan lelopták már...
Jajj bocsánat. Még szerkeszthettem volna az előzőt is.
[ Szerkesztve ]
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
A BF4 Battlelogba, hogy tudok belépni? Van már accountom, de azt xbox360-as profilhoz csináltam. Most a PS4-es verziós fegyvereimet, felszereléseimet szeretném alakítani, eredményeimet nézni. A boxos profilt tudom változtatni vagy újat kell csinálnom? Ha újat kéne csinálnom, akkor mire figyeljek, hogy a mostani profilomat lássam?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
marilllyo
veterán
válasz Sirandrish #76714 üzenetére
Inkább azt mondanám, hogy 100 körül több lehet a kompromisszum. Nem sokat... Max 50-et kéne rádobni. Abból már simán lehet venni egy középkategóriás TV-t amin tökéletesen lehet játszani.
-
Sirandrish
legenda
válasz Tegla80 #76712 üzenetére
Láttam már jobb TVket és nyilván észre is veszem hogy az szebb de a "100ks tv-kel csak melleloni lehet " akkor is erős.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Madwe
nagyúr
válasz Tegla80 #76712 üzenetére
Ami egyébknt azért vicces, mert a 2x annyi Hznek a feleannyi input lag lenne az egyik lényege, csak a tv gyártók trükközésének hála csak ront a helyzeten
Egyébként ha jól értem a kollega tvje 100k és csak 720p, azok közül az már "drágábbnak számít". Ettől függetlenül iszonyat milyen tré tvket tudnak árulni ebben a kategoriában 1080pben (mást ma nem is érdemes már venni), sztem érdemes kicsit utánajárni, nézelődni élőben. Ha az ember nem lát különbséget, akkor mindegy végülis, de azért ezeket hamar ki lehet szúrni, h panel s panel között mi az eltérés sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz kentucky #76710 üzenetére
Azert nem veszel eszre input lagot,mert 100e be az a sharp is csak valos 50Hz-es....ezen tv-k meg altalaban jo input lag-al rendelkeznek. A "valos 100Hz"-et tudo tv-knel jellemzo a magasabb input lag,mert az elektronika mar jobban beleszol itt a kepminosegbe.....persze vannak gyartok akik ezen megoldas mellett is jo erteket produkalnak.
Sirandrish
En is neztem/jatszottam evekig alsobb kategorias tv-n,nem volt vele gond.....De mikor latsz egy jobb kepminosegu tv-t es feltunik,h miben is gyengebb a sajatod,akkor mar latni/erteni fogod.(es vagyni ra) Ettol fugetlenul nezheto/jatszhato minden tv-n minden,csak van aki maskepp latja azt amit Te....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Sirandrish
legenda
válasz DM-Fan #76709 üzenetére
Azért az sem mindegy hogy ki mennyire veszi komolyan ezt a témát. Te nagyon benne vagy és biztos vagyok benne olyan olyan dolgokat is eszreveszel vagy észre vélsz venni amiket innen sokan nem, vagy ott sincs.
Nekem a leggagyibb Samsung TV-m van amit ti a tv-s topikokba kenyér mellé sem javasolnatok, nekem mégis tökéletesen megfelel minden szempontból.
Oh bocsi. ..hdmi portot meg raknek rá de ezen kívül nekem nagyon is okesEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sutyesz96 #76706 üzenetére
"Szerintem egy kutya. De mondd, te miért gondolod másképp?"
Az egy dolog, hogy szerinted mi van, meg egy másik, hogy mi a valóság.
"De mondd, te miért gondolod másképp?"
Mert úgy TV éve követem a TV-piacot és ezen idő alatt láttam már pár készüléket, magam is a harmadikat koptatom (nézz át mondjuk a plazma-topicba). Végigjártam az utat (42" -> 50" -> 65", volt belépő kategóriás, középkategóriás és csúcskategóriás TV-m), tudom miről beszélek. Jelenleg sincs olyan LCD, ami 100 eFt-ba kerül és azt merném rá mondani, hogy minden szempontból oké.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Jhonny06
veterán
Nem tudja valaki, hogy holnap hány órától tölthető magyar accounttal a Firewatch?
-
A`rpi
addikt
válasz vonSux #76703 üzenetére
Grat a munkásságodhoz!
Ha egy kicsit hosszabb lélegzet vételű írást írnál ide a topikba beilleszteném a többi cucc közé, bár, majd 40 ezres fejhallgató szerintem már túlzás... (Minőségben biztos jó, de árban...)
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz soultrapp #76699 üzenetére
Szerintem manapság már a belépő kategóriánál se lőhetsz nagyon mellé tévéknél, 100 ezer körül vedd azt amelyik elsőre megfog mind képileg, mind stílusilag. Ha a józan ész keretein belül maradsz (lsd: nem veszel számításba mindenféle keleti "márkát"), szvsz nincs nagy különbség köztük ilyen árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
vonSux
őstag
Turtle Beach 500p vezeték nélküli headset tesztje, hogy ha valakit érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest