- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ez a HP... Azt mondja: "A Forza az egyetlen meghatározó játék ebben a generációban." A mostaniban, platform függetlenül...
Igazából Sasa a 44 percben, azzal a gondolatmenetével elmondja a lényeget. Onnantól semmi újdonságot nem tartogat ez az egész. Persze röhögni lehet jókat alatta.
De a lényeg szerintem ott volt. -
saelin
veterán
válasz
Peace #246061 üzenetére
Ú, pedig Lady Butterfly és Genchiro mekkora harcok voltak! Mondjuk a nehézségük igaz, én is majdnem 10x kaptam strokeot alattuk... Azt viszont jó ha tudod, hogy a Nioh csak az elején igazán nehéz, mert ahogy elkezdesz buildezni úgy megy át egy skill based diablo-ba és loot vadászatba. Nem mondom hogy utána nincs benne kihívás, mert ez így nem igaz, de milliószor élvezetesebb pár óra után a játék.
Én az első nehézségen végigvittem 2x a játékot. Kétszer... Plusz még multiban is egy csomó encounter-en vagyok túl.
Tényleg ha már szóba került a Nioh! Akik játszottak az elsővel ők mennyivel jobbra értékelik a történetét mint az előzménynek?
-
Peace
nagyúr
Nálam szerencsére nem volt semmi ilyesmi. Asszem az utolsó fejezetben voltak frame drop-ok, ott érezhető volt. De az tény, hogy technikai szempontból kellett volna még gyúrni a fejlesztésre. Remélem tanultak a hibákból és egy szuper második részt kaphatunk majd pár év múlva!
-
ldave
félisten
válasz
ProEvoFan #246082 üzenetére
A Days Gone egyike azon ritka játékoknak, ahol Metacritic oldalon az user score magasabb, mint a critic metascore. Valamiért azt a játékot (főleg az amcsi oldalak) a legtöbb tesztelő alacsonyabbra értékelte, mint maguk a játékosok.
-
ldave
félisten
válasz
Mr Chapel #246077 üzenetére
Ki mit keres egy játékban.
Nekem kifejezettem tetszik a Bloodborne-ban, hogy a tárgyak leírását olvasva lehet pl. teljes egész pályákra találni, nem pedig egy quest log bejegyzés ugrik fel, amikor megtaláljuk az adott tárgyat.
A pályadizájn szintén ebben a játékban nekem az arany középút, a Dark Souls első részében (sokat nem játszottam azt), gyakran nem éreztem, hogy hol is vagyok, merre is kéne menni. Itt sosem volt ilyen érzésem.
Az íratlan szabályod pedig nyugodtan felejtsd el, sokkal boldogabb ember leszel, ha nem parazolsz időt olyasmire, ami nem élvezel. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Jelen pillanatban a család igényt tart a TV-re, ezért a PS4-el a TV és monitor között költözöm, attól függően, hogy melyik szabad.
Hogy könnyítsek ezen a problémán, szeretnék egy megbízható HDMI Splittert venni, ami a PS4 outputját ketté osztja és egy gombnyomással tudom állítani, hogy a kép a monitoron vagy a TV-n jelenjen meg.
Tudtok ilyet ajánlani? 4k 60 FPS-t kellene tudjon.Előre is köszönöm.
-
Lackooo84
nagyúr
Ha netán valakinek lenne meghibásodott, törött, stb. magyarul többé használhatatlan Astro A10 vagy A40 fülese valahol a sarokban dobjon már egy pm-et, kösz!
-
ProEvoFan
nagyúr
Days Gone.Hévégén kezdtem bele.Erre jött ez a Twitter üzenet.Ugyan ezt gondolom én is.Remek játék, durván alulértékelte a sajtó.
[kép] -
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy headsetem, ami a "klasszikus" 2 kábeles (külön mikrofon, külön a hang) megoldást használja. Ha egy ilyen átalakítót veszek, akkor fog menni egyszerre a hang és a mikrofon a kontrollerrel? Vagy van valami, amire külön figyelni kell?
Köszi előre is! -
Mr Chapel
tag
válasz
Peace #246057 üzenetére
Nem igazán értem én sem hogy mire ez a nagy felhajtás ezeknek a soulslike játékoknak. A Bloodborne-t kitoltam de igazából nem volt egy nagy szám. Van egy fajta hangulata, kicsit ilyen Van Helsing - vámpír - vérfarkasos téma. Ezt az érdemet azért nem venném el tőle. Ezen kívül sok jót nem tudnék elmondani róla. Nem vágom mi az a hatalmas katarzis amit át kéne érezni egy szörny pakk vagy egy bossfight után. Én inkább csak elvesztegetett időnek érzem, amit akár szórakozással is tudnék tölteni. Ehelyett, hogy mondjuk 2 órát elvett az életemből egy bossharc pl. Idővel minden lemegy, nem lehetetlen megcsinálni a harcokat. De ez a 2 értékes óra ez akár lehetne egy estés mozi, vagy egy értelmes játék is akár. Időmillimosok előnyben. Én csak hétvégente tudok javarészt játszani, azt sem nonstop 8 órában. Na hát szóval alig vártam vége legyen. Amúgy engem legjobban nem is a harcok milyensége bosszantott. Ezt ki-ki döntse el, vkinek ez élvezetes, pont. De ez a történetvezetés.... jobbanmondva ennenk hiánya. Ez inkább borzalmas volt. Az hogy feljegyzèsekből ollózom össze a storyt, meg innen onnan foszlányokból. Ilyen más játékokban is van, nem ez a gond. De ott csak kiegészítő elemként vannak jelen az ilyen "ministory legózások" Hasamra csapva, pl a fallout játékokban. Ott is van kismillió feljegyzés, audio log stb. De nem ez adja a story fő gerincét bazd...
Igazából már itt elvesztett a játék. Nem szoktam spoilerezni magamnak, úgy hogy ez meglepi volt hogy ez ilyen lesz végig. Aztán ha kicsit mélyebbre ások, ha már az istentelen nehéz harcokon van a hangsúly. Akkor nem ártana vmi mozgás animációt is pakolni alá. Úgy mozog a karakter mintha 2d-s terepen egy darab fatuskó csúszkálna a talaj felett 10 centivel. Ilyen megoldásokat még a 2000-es évek elején láttam. Eskü, nézzetek meg egy Max Paine-t, abban is jobb animációk vannak.
Most attól hogy elémdobál félképernyős monstrumokat, még nem lesznek látványosak a harcok. Úgy hogy ezeken a harcokon inkább csak nevetni szoktam. Mondjuk csak addíg amíg a szánalmas hitbox miatt fényévekre az ellenféltől, is betalál valahogy. Van egy íratlan szabályom hogy ha belekezdek egy játékba, félbe nem hagyom. Summa summárum, kötlességből letoltam, de hanyatt nem estem. Egynek elment, volt egy két szép pillanat, a katarzis elmaradt, ennyi.
-
FunPro
őstag
válasz
penge111 #246070 üzenetére
Jaa, én most csak a souls vonalon mozogtam.
Hollow Knight az jó volt, de talán a Cuphead nehezebb nála.
Nálam az életem legnehezebb játéka címet egy kis szutyok slip viszi, ami szerintem meg sem jelent ps-re. Ezután meg talán a hasonló koncepciójú Outland.
De ezek már tényleg csak a szívatásra mennek.
-
FunPro
őstag
válasz
Szabi® #246069 üzenetére
Én a lords-al kezdtem, így sem az irányításra sem a karakterre nem volt panaszom. Arra emlékszem, hogy amikor elkezdtem a solus 3-at utána, mennyivel "simábbnak tűnt" a lords után.
Amúgy ezt így nehéz rangsorolni. A bloodborne-t azért mondom könnyűnek, mert ott tele vagy potival. A lords-ot azért, mert azzal kezdtem, és nem emlékszem úgy, hogy megszenvedtem volna vele. Talán azzal a bossal, amikor a falak mögé kellett rohangálni, hogy ne legyen instant kill.
A nioh-ban kb. nem buktam "lelket", kivéve egy pályán, ahol mindig beleestem a vízbe, és instant meghaltam. Amúgy van benne néhány szívatós boss.
A dark souls-okat viszont nem vittem volna ki guide nélkül. Még a 3-ban sikerült eligazodnom, de a másik kettőnél az életben nem jöttem volna rá, merre kell tovább haladni.
Nomeg a 3-ban tudsz mozogni potizás közben, nem leszel zombi, és még a fegyver sem törik. Meg valami 6 esztuszkal indítasz? Könnyű! -
Sordoran
addikt
válasz
Peace #246061 üzenetére
Én sztori központú játékokat szeretem, és ezeknél értelemszerűen haladni akarok vele, nem ugyanazon a bosson szenvedni órákig vagy akár napokig. Persze néha azért túl könnyű, de nem zavar. Tokyo Mirage Sessions #FE Encore-t (Nintendo Switch játék) is elkezdtem easy-n, aztán így is sikerült egyszer halnom, amire rögtön felajánlott egy addig rejtett még könnyebb módot, szó nélkül elfogadtam.
1-2 mellék küldetés így is nehéz volt, de csak mert jóval magasabb szinten kellett volna nekifutnom (nem is értem miért volt elérhető olyan hamar, yt-n videón láttam hogy +10 szinttel futnak neki), és bár nem volt kihívás de azért nem volt eszetlen így se a harc.
-
FunPro
őstag
válasz
Peace #246054 üzenetére
Ha nekem nehézség szerint kéne besorolnom az általam játszott souls típusú játékokat (legkönnyebbtől a legnehezebbig, alap fokozaton, semmi ng+):
Bloodborne/Lords of the Fallen -> Nioh-> Dark Souls 3 -> Dark Souls 2 (bossok) -> Dark Souls 1 (játékmenet)
Szóval a Nioh egy egész könnyű játék volt.
(Aztán lehet nehezebb mint a souls 3) -
Woodslave
félisten
látom akciós a Sinking City. Néztem anno pár videót elég felemásnak tűnt... Múltkor kérdeztem ezt a nyomozós dolgot. Játszott vele vki?
-
bagyulajuve
addikt
azért nagy csalódás lenne, ha túl nehéz lenne
ez nem szokott az ow játékokra jellemző lenni -
penge111
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz
Sordoran #246058 üzenetére
Én a Fallen Order-ben is felemelőnek éreztem, mikor a még bébi fokozaton is cheatelő boss végre megpusztult! Örömtáncot jártam a szobában és ordítottam rá, hogy "meghaltál, a k*rva anyádat!!!!!"
De ugyanezt nem lennék képes más játékban. Próbáltam DS1-3-at, BB, Surge 1-2, Nioh, Sekiro játékokat, mind ment a kukába, mert egyszerűen EZT NEKEM NE!!!!
Fallen Order is csak azért ment végig, mert SW, egyébként hozzá nem nyúltam volna.
-
ldave
félisten
Manapság minden közelharc fókuszú játéknál jön ez a szöveg, hogy Souls nehézségű lesz... Mintha valaki meglátna két másodperc gameplay-t, ahol a játékos karddal támad az ellenfélre, és máris felkiált, hogy Dark Souls!
-
Sordoran
addikt
válasz
Peace #246054 üzenetére
Ezt én is remélem. Megvan a varázsa azoknak a játékoknak, de én nem a kihívásért akarok játszani, hanem a jó sztori, élvezetes gameplay. Ebbe pedig nálam nem tartozik bele a szívatás (millió hp-s ellenfél, te pedig egy rossz lépéssel halott vagy), bármennyire is felemelő mikor végül sikerül legyőzni. (nincs bajom azzal, ha egy csapás vagyok, ha cserébe nem kell ultra gyors reflex hozzá, és nem meglepetésként érnek a támadások)
-
Peace
nagyúr
válasz
Imilenni #246051 üzenetére
Rohadtul remélem, hogy lesz benne nehézségi szint választó!!! Egyetlen dolog miatt vártam ezt a játékot. Mert azt nyilatkozták, hogy végre a béna casual játékosok is élvezhetik a játékot. Nioh és Sekiro féle szörnyűségek közelébe nem megyek, viszont szamuráj témát imádom.
-
Imilenni
addikt
-
Mr Chapel
tag
Sziasztok.
A hétvégén picit meghülyült a bal analóg kar a ds4-en. Felfelé meg balra néha random mocorog. Mondjuk ezt csak a "fantasztikus" Breakpoint alatt csinálja. Először a menüben kotorászás közben vettem észre. De aztán random, játék közben is látom hogy egy egy pillanatra mintha mocorogna a karakter, mikor kvázi hozzá se nyúlok. Ez a Breakpoint amúgy is fura ilyen szempontból. Mintha folyamatosan lenne vmi delay vagy nem tudom, az irányításban. Ezt betudtam a fos teljesítményének. Ilyent még ps4-en nem láttam hogy még a v-sync is ki van kapcsolva. Anno ettől tartottam hogy ha veszek konzolt, vajon mennyire fog tearingelni a kèp. Szerencsère erre figyelnek a készítők. No, ennél a Breakpointnál sztem még ezt is ki kellett kapcsolni hogy egyátalán megmoccanjon. Borzalmas sokszor a teljesítmény. Elég csak elővenni a drone-t, és a pásztázandó terület felett körbeforogni. :) Visszatérve az anomáliámra, érdekes hogy pl Far Cry 5 alatt meg nem csinálta. Csak ezeket tesztelgettem a hétvégén. De majd megnézem több játékkal is hogy mit produkál. Lehet aggódni? Mennyire jellemző ez a jelenség a ds4-nél? Kb fèl éves a cucc. Az xbox kontrollereim, egyik 5 másik 3 éves, semmi bajuk. -
.LnB
titán
Tényleg hátast dobunk a next-gen konzoloktól? | Game Pass Online Fesztivál
(Stöki, Sasa, mazur, Grath, HP) -
hombre[EU]
veterán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De pontosan erre
egy gépbōl inkább hozzanak ki mindent,minthogy benne hagynak 30-40%-ot
-
Roland18x
tag
Esetleg valahol elő lehet rendelni 20 ezer forint alatt a Last of Us 2t ? Konzolvilágnál 19 volt, de felemelték az árát.
-
S e t h
nagyúr
Mivel a Dishonored, Final Fantasy akárhányadik rész remake nem nagyon kötött le, a havonta akciós AC Syndicate meg most pont nem az, ezért egy év után leporoltam az Odysseyt ha már az AC III miatt megvettem a season passt.
Pikk-pakk elment vele a hétvégén 15 óra és azt kell mondjam, hogy az ubi bár elcseszte a főszálat, de mellékküldetések terén nem kicsit gurított.
Így 160 óra játék után azért már sok újat nem tud mutatni, főleg nem harcok, fejlődés terén, de azt vettem észre, hogy a küldetések miatt ment el most is vele az idő, mert érdekeltek a történetek.
Időnként szakadtam a röhögéstől olyan humoros jelenetek, párbeszédek zajlottak, mintha a Monthy Python tagjai írták volna őket.
Ha a Valhallában kipofozzák a főszálat és legalább ilyen side questek lesznek, akkor rossz szavam nem lesz. -
bagyulajuve
addikt
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #246028 üzenetére
De a Last of US 2-nek sem.
-
BoneDragon
veterán
válasz
hombre[EU] #246020 üzenetére
Ennek a játéknak nem erre a genre kellett volna megjelennie.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre #246023 üzenetére
Grat neki.
Xaels
A zene is piszok jó. Egyik youtube videó alatt én is megjegyeztem ezt. -
ProEvoFan
nagyúr
Farming Simulator 19 Trophy Guide [link]
A hétvégén dobták fel, hátha kell valakinek.Láttam innen pár ember játszik vele.Nálam is sorra kerül majd. -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #246020 üzenetére
Engem a múltkori gameplay-ig nem is érdekelt annyira a játék. A full fantasy-tól mentes gyönyörű világ viszont felkeltette az érdeklődésem és a harcrendszer sem az a kaszabolós agymenés mint amire számítottam, sőt, egy kicsit talán a Sekiro-ra emlékeztet néhány eleme.
A halál unalmas AC Odyssey-be is bele tudtam ölni sok sok órát, hát még akkor itt mi lesz! Csak legyen jól megtömve tartalommal.
-
hombre[EU]
veterán
-
válasz
Gigicuci #246017 üzenetére
Persze, hogy érdemes. A régebbi játékokhoz ott a teljesítménynövelő mód, az újabbakhoz pedig a szuper-mintavételezés és potenciálisan a performance vagy resolution választási lehetőség. Ráadásul ha VR-ben is gondolkodik valaki, akkor oda tényleg jobb, mert kevésbé lesz homályos és recés a kép.
-
Steve1207
veterán
Dragon Ball FighterZ-esek, ki hogy áll BP ügyben? Nyomom az online meccseket, most vagyok 300.000-nél, de azért eléggé neccesnek érzem így is az 530.000-et összeszedni.
-
csab2
veterán
válasz
Rage47 #246006 üzenetére
Világos.
Az összeset megöltem: 51/51. Meg is kaptam érte a trófeát. A Céloknál a teljesített feladatok között szerepel. Megkaptam érte a jutalmam.
Ennek ellenére Midgardnál 42/43-at mutat, tehát egy még hiányzik.Közben meglett a hiba.
Kőgátnál még 1 felfedezetlent mutatott a térkép. YouTube-os segítséget vettem igénybe. Ez alapján kiderült, hogy itt egy hollót még nem öltem meg (Emlékeim szerint igen, de mindegy.). Amikor (szerintem újra) kinyírtam, jobb oldalt nem jelent meg a szokásos üzenet (ami mindig megjelenik ha valamit teljesítek, vagy új infót kapok), viszont a térképen Kőgát 100% lett és Midgardnál is a kinyírt hollók 43/43-ra váltott.
Tehát valami bug ez, vagy nem jól számolt a program, vagy 2x kellet ugyanazt a hollót kinyírnom.
A lényeg, hogy megoldódott. -
AshaNoR
tag
Sziasztok, milyen népszerű játékok vannak, amelyeknek a multihoz nincs szüksége Ps Plus elofizetesre? Jól tudom, hogy a Warzone ilyen?
-
csab2
veterán
Kb. két hete GoW-ozok. Fantasztikus egy játék. Teljesen magával ragadott. A sztorit most vittem végig, az egész játéknak a vége felé járok.
Egy hibát vettem észre. Odin összes hollóját kinyírtam (51/51), játék közben megjelent, hogy a feladat teljesítve, "A mindenek ura megvakult." (vagy valami hasonló), a trófeát is megkaptam érte. A céloknál is a teljesített feladatok között szerepel.
A térképen azonban Midgard összesítésénél Odin megölt hollóinál 42/43-at mutat.
Ez egy bug?
Másnál is így volt? -
Mezcal
addikt
válasz
eladogeppc #245992 üzenetére
Tavaly 100 alatt árulták, úgyhogy ahhoz képest nem jó vétel.
Amúgy grt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged