Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
ws-37403-7
What this?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
Szerintetek lehet a pad hibája, h akadozik a parti hang (főleg az én hangom mások fele) és állandóan szétkapcsolódik a géptől? Ilyenkor ps gomb, visszakapcsol és pár perc múlva megint szét. Ha egyedül játszom (nem vagyok partiban, nincs chat) akkor tök jó egyébként.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz kentucky #171281 üzenetére
Az L3 vacakol. Nem akar futni a kari. Vagyis elkezd futni de meg-meg áll. Kicsit idegesítő Ez még az eredeti pad, amit a géphez adtak jó lenne megcsinálni.
(#171290) marilllyo: Szétszedni szétszedtem - természetesen, de itt megállt a tudomány
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Joy szerelot keresek!
ThxMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
Destiny 2 dlc-ket hol lehet jóáron beszerezni? A store-os deal se rossz, csak lehet tud valaki attól is jobb áron
-
addikt
Kis infó azoknak akik a kedvezményes spotify-t fizetnék elő, de már van előfizetésük:
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
A jelenlegi promóció csak azokra érvényes akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel és most fizetnek elő Spotify-ra. Tehát, ha Önnek van jelen pillanatban már spotify előfizetése, akkor nem tudja érvényesíteni a kedvezményt.
Amennyiben lemondja a jelenlegit és megvárja, hogy ténylegesen lejárjon az előfizetés ideje, akkor utána ha előfizet PS4 konzolon keresztül (folyamatban lévő PS+ előfizetésnek kell lennie), akkor megkapja a 10% kedvezményt. Az akció 2018.10.10.-ig érvényes.
-
addikt
válasz SH4D0W2011 #146512 üzenetére
Köszi, akkor a ps-n keresgélem
Nekem az 5 emberes csomagom van, ott gondolom majd meglátszik a 10%Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
1 hónap múlva újítanom kell a plus-t. Tudtok most akciósan?
-
addikt
-
addikt
Megérkezett a külső vinyóm. Szeretnék pár játékot átköltöztetni rá. Milyen file rendszerre kell formázni? Vagy a ps is meg tudja csinálni a formázást?
-
addikt
Bővítenem a ps vinyóját. Ez ajánlott?
Seagate laptop SSHD FireCuda 2TB
Vagy felesleges sshd? Jó neki a sima is?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz ViktorHUN79 #134809 üzenetére
Azok a küldik csak a bemelegítések Csapatban adja igazán (akár randomokkal). Meg a betöréseket - vagy ha nem vagy elég tápos még a kihívásokat sem - tudod megcsinálni egyedül
-
addikt
-
addikt
Két barátomnál érdekes anomália van a net-es kapcsolatukban, leírom hátha valaki tud neki segíteni:
A jelenség: GT-ben ha én csinálok lobby-t én látom mind2 egyént de ők nem látják egymást a pályán. Ha ők csinálnak lobby-t nem látják egymást. Partyba van, h nem hallják őket más játékosok - egymást hallják de csak sokadjára tudnak úgy belépni, h ne legyenek "NAT"-osak.
- szolgáltató: mind2nél DIGI
- amelyiknél problémásabb ott dinamikus, publikus IP (szolgáltató nem tudja fix IP-re tenni), olyat mondott neki a szolg., be tudja állítani NAT-osra 2500 Ft / hóért - de azt is mondták, h ettől lehet csak rosszabb lesz a helyzet...
Szóval, mit próbáljanak meg?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
Nézem az összefoglalót de nem látom. DS4-hez kellene új analóg kar. Milyen típusú (és honnan) ajánlott beszerezni?
-
addikt
A gt sport dobozában van kettő kód. Mik azok? Még tegnap bontottam ki és nem volt időm bepötyögni a store-ba...
-
-
addikt
Ha ráteszek egy külső vinyót a gépre mennyire fog tőle függeni a ps? Értem ez alatt mivan ha lehúzom róla? Már nem menet közbe természetesen. Az világos, h az oda telepített játékok nem indulnak ha nincs ott a vinyó de ha rábökök valamelyikre kettéfagy az egész vagy csak közli, h csatoljam vissza a tárolót? Mennyire intelligens ilyen szempontból?
-
addikt
-
addikt
Az 2 dolog miatt se jó:
1. Fent kellene maradnom éjfélig, h elindítsam a letöltést
2. Kicsit barbár módja az áramtalanítás a letöltés megállításához
Egyébként lehet járható úgy, h a gépet rest mode-ban hagyom, a router elé beteszem az időzítőt ami bekapcsolja majd reggel kikapcsolja a router-t. Csak nem tudom, h a gép majd figyelgeti a hálót alvó módba, h van-e net és elindul a letöltés vagy hülye ehhez és csak állni fog...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
Be lehet úgy állítani a gépet, h csak egy bizonyos időintervallumban (00.00 - 06.00) töltsön? Gondolom nem, próbálkozzak a router-al, de azért megkérdeztem
-
addikt
-
addikt
Az androidos war robots-hoz hasonló robotos lövöldét tudtok ajánlani?
-
addikt
válasz WhiteWalker #122389 üzenetére
Lehet a trial-osok jobb szervert kaptak
-
addikt
válasz WhiteWalker #122387 üzenetére
Jah nekem is, a for honor-al nem is lehetett játszani úgy le voltak terhelve a szerverek
-
addikt
Tovabb fejlesztettem a ps tudasom. Rajottem, h ha tobb kontrollere van az embernek akkor azt / azokat hozzarendeli egy felhasznalohoz. Es alig enged belepni az o joyukkal, pedig enyem mind
-
addikt
Tudtok ajánlani vmi jó kis építgetős stratégiai játékot? Vagy a Kerbal Space Program-ot honnan tudnám megvenni? Magyar store-on nincs...
-
addikt
válasz N.YCityBoy #118565 üzenetére
Najó, ez se rossz
-
addikt
válasz Adam_Shepard #118524 üzenetére
Aztak.va Itt ellenék egy pár napot
-
-
addikt
Rendeltem múltkorában egy tac grip-et. Hááát én azt úgy visszaküldtem mint húzat Ezt a cuccot annak ajánlanám akinek van kedve teljesen újratanulni az irányítást. Az a baj, h ugye egy fél ds4 van a bal kezébe az embernek a másik kezébe meg egy egér. Itt a bal mutatóujjal (ahol az L1, L2 van a ds4-en) kell lekezelni az iksz, háromszög, kör, kocka gombokat és pluszba még egy gombot (aszem az L2-t). Na ezt teljesen újra kell értelmezni az embernek, nekem nem ment (nem is nagyon akaródzott, 2x futottam neki ). Az egér része tök jó egyébként - pc-n kell kalibrálni mert az alap beállításokkal használhatatlan. Szóval visszaküldtem és rendeltem helyette egy pro-t, remélem ezzel több sikerélményem lesz
-
addikt
válasz body007 #114682 üzenetére
hopp, egy megoldásféleség:
[–]GrizzlyBear74 3 pontok 5 hónappal ezelőtt
First of all, you will need to download it from the store, even though purchased. If that doesn't work, reset your licenses ( Select (Settings) > [PlayStation Network/Account Management] > [Restore Licenses]) and reboot your PS4 for good measure.
permalinkembed
[–]skubie-dooSMALL. ARMS. FIRE. 1 pont 5 hónappal ezelőtt
Good tip here. Restoring licenses has helped DLC show up for me in the past.
Na, este kipróbálom.
-
addikt
Division-be van egy bug, h a dlc-ket nem akarja "kezelni". Van erre vmi megoldás vagy töröljem le (megint) és töltsem le újra. Az a gáz, h most tettem újra, mert megvettem digitálisan a gold-ot és előtte töröltem a lemezest... Szóval a 3 dlc-ből 2 megy, a survival nem akar. Egy haver azt mondta, h neki is 2x kellett újrarakni mire minden ment.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz PowerBuldog #114136 üzenetére
A paypal-os "hibáról" hallottam - bár teljesen érthetetlen számomra, a magyar acc-ommal minden gond nélkül szoktam vásárolni a világ minden részéről - de, h a "nagy" bankkártyákat se fogadja el, az már durva
De biztos így van, elnézést a félretájékoztatás miattMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz SoundBox #114133 üzenetére
Szerintem nincs olyan, h magyar kártya. Ha a kártyád visa / mastercard / american express simán menni fog. Ezekkel a kártyákkal bárhol vásárolhatsz a világon, miért lenne kivétel a store? De a legjobb csinálni egy paypal-t és akkor biztos, h nincs semmi akadálya.
-
addikt
válasz body007 #111260 üzenetére
Megkérdeztem, h átküldik-e ide, de nem
Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával az E****** Műszaki Áruházlánc központi ügyfélszolgálatát.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy üzleteink között sajnos nincsen lehetőség árukészlet átszállításra. A weboldalunkról nem rendelhető, csak és kizárólag üzleteinkben elérhető készülékek általában kifutott, utolsó darabos termékek, melyek többnyire az eladótérben kihelyezett pultokon találhatóak meg. Ezért sincsen lehetőség a termékek másik üzletbe történő átszállítására.
Amennyiben a jövőben a segítségére lehetünk, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!
-
addikt
válasz SH4D0W2011 #108382 üzenetére
Csak rest mode. Ha jön frissítés hadd szedje le / telepítse mire hazaérek Lassú a net...
-
addikt
válasz body007 #107289 üzenetére
Meglett a megoldás. Tényleg a gomb beragadás volt a ludas. Méghozzá úgy, h a tab/teló tartó nyomta vmelyik gombot... Bár az még mindig rejtély számomra, h működött a kontroller le-fel csatolás után
Szal a verdikt: Ha vkinek hasonló problémája akadna (csak a menüben megy a ds4, játékon belül nem) ellenőrizze / tisztítsa meg a gombokat[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz A`rpi #107284 üzenetére
A xda-s app-ot használom mert nem sony eszközeim vannak hanem a xiaomi. Azért nem értem mert se bluetooth-on se kábelen nincsenek összekötve, de törlöm majd este az összes eszközről.
Szigma70: A profil hozzáférés bennem is felmerült mert volt olyan, h bekapcsolás után megkérdezte, h melyik profillal akarom használni a ds4-et. Egy profil van a gépen, mellette meg megjelent, h hozzáadás. A sajátomat választva ugyanazt csinálja és ha hozzáadok akkor is (bár a hozzáadást csak initializálás előtt próbáltam)
-
addikt
válasz body007 #107211 üzenetére
Este nyomtam egy reset-et (adatok törlése) > semmi változás, majd egy full initalizálást > semmi...
Kezdem teljesen nem érteni Olvastam pár hasonló esetet , itt szétszedték és megtisztították. Olyat is olvastam, h az aksit le majd fel kötötték. Hát nem tudom, ha vmi gombbal lenne gubanc akkor gondolom nem menne le-fel csatolás után. Mindegy, rendeltem egy másik kontrollert, ezt meg majd szétszedem (vagy elviszem szervizbe).Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
válasz body007 #107167 üzenetére
Látom nem hallott még ilyen anomáliáról senki, leírom még egyszer (kiegészítve egy "fél"megoldással).
Szóval a probléma:
A kontroller (ds4) csak a ps menüjében hajlandó működni. Amint elindítok egy játékot nem reagál semmire csak a ps gombra, amivel ugye visszalép a menübe és ott megy megint rendesen. A kontroller világít közben folyamatosan, hátralépve a menübe (settings) jelzi, h csatlakozva van.Arra gyanakszom, h a remote play elveszi a konzoltól a ds4-et, mert ha összekötöm (vezetékkel) a kontrollert a tab-al (vagy telóval, mindegy) akkor azt irányítja. DE. A fenti anomália közben nincsen kapcsolat semelyik eszközzel (repülő módban vannak), vezetékkel meg főleg nincsenek összekötve...
Amiket próbáltam:
- remote play a ps-en kikapcs, majd reboot ps
- lekapcsoltam a hálózatról a ps-t (settings - network)A félmegoldás:
Elindítom a játékot, ps gomb hosszan, controller settings, kikapcsolom a kontrollert, ps gombbal vissza kapcsolom és megy... De ha hátralépek a menübe, elindítok egy másik játékot megint nem megyMit csináljak??? Már arra gondoltam, h resetelem az egész ps-t (ezt nem szeretném)...
-
addikt
-
addikt
Sziasztok,
Vmit nagyon elnyomkodtam a remote play-ben... Szal, a kovi a jelenseg:
- a ds4 csak a ps menuben mukodik, amint belepek egy jatekba nem csinal semmit. Csak a ps gombbal tudok visszalepni a menube, ott megy megint
- ha radugom a ds4-re a tabot/telot akkor a telot tudom iranyitani a ds4-el ES KOZBEN a ps4-et is (a jatekon belul is)
- emint kihuzom a ds4-bol a tabot/telot megint csak a menuben tudok navigalni, jatok belul semmiSzal, mi az eget nyomkodtam el????
Amit problatam:
- ds4 reset (kikapcsolt ps - ps button + share button)
- ps menuben letiltottam a remote play-t (volt reboot is utana)
- kotottem ossze kabellal is a konzolt es kontrollert
- raolvasas...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
addikt
-
addikt
Én is értetlenkedek kicsit
Csináltam egy US acc-ot - a nagy akciókat látva - a HU mellé. Namost ha haza megyek a géphez (itt a meló helyen csináltam), csinálok rajta egy új felhasználót amivel belépek az új US psn fiókomba. Ha veszek vmit az US acc-on az megjelenik a HU acc-om játékai között? Vagy, h van ez?
-
addikt
válasz gianni85 #98332 üzenetére
Az LG UH77xx széria HDR Super w/ Dolby Vision™-os, és 55 col-ba megveszed 340 környékén. Mondjuk én 55 után csak 60-ast fogok venni
-
addikt
Aki WoT-ozik annak egy jó hír (és Pro gépe van / lesz / szeretne):
World of Tanks: Enhancing the Battle with PS4 Pro
Én megvárom az edigital-os pénteket hátha leakciózzák az új gépet, de utána muszáj lesz vegyek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest