- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ezt valaki behúzza/ta? Kiderülhetne már, hogy van-e benne magyar nyelv, mint a switches verzióban. Anno írtam a kiadónak ez ügyben, de nem méltattak válaszra
-
fausto
addikt
Akciós a Chicken Police, magyar fejlesztés, van rajta magyar felirat és egész jó kritikákat kapott. Ha valaki szereti a kalandjátékokat és/vagy a noir-os hangulatú krimiket, nézzén rá. Plusz Chekpoint Podcast kedvcsináló
-
Frod
addikt
-
penge111
addikt
-
nemorino
tag
A Plague Tale: Innocence mától 4122 Ft, eddig a legjobb ár.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
PainKiller13 #270092 üzenetére
És mik a társai? Mert igy hirtelen a Sony ami közös e kettőben. Ennyi erôvel a God of War is ide tartozik.
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek innen szabad vásárolni? Gyanúsan olcsó...
[link] illetve ha működik, akkor a magyar felirat itt is elérhető lehet hozzá? Köszi! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
PainKiller13 #270089 üzenetére
A GoW szar? lol
Szeretsz te egyáltalán játszani jó videojátékokkal? -
kona005
senior tag
Megvan a Pro
-
válasz
syler123 #270081 üzenetére
Oszt mi lesz ha megjelenik a 2018-as God of War 2021-ben PC-re? Armageddon?
Teljesen jó döntés a sony részéről, sima marketing. Lecsengett uberfasza cimekkel behuznak meg tobb embert az ex cimek kedveloi koze, akik kozul sokan vesznek majd PS5-ot ha a folytatas nem jon majd PC-re csak 3-4 ev mulva. Arrol nem is beszelve, hogy plusz bevetel, amibol utosebb uj cimeket lehet finanszirozni.
-
syler123
veterán
válasz
F-ECT$ #270079 üzenetére
Remélem nem így lesz, mert akkor majdhogynem értelmét veszti a ps... Én kicsit sem örülök, hogy pc-re megjelennek az exclusive játékok. A hab a tortán még az lesz, hogy pc-n jobban is fognak kinézni.
A futottak még exek pl nem zavarnak, hogy megjelennek, de a Days Gone pl akárhogy is nézzük egy húzócím volt, mi lesz a következő, God of War? -
icemad
nagyúr
válasz
ProEvoFan #270072 üzenetére
Egyrészt marketing, másrészt a játékosbázis jelentős része még PC-n játszik. (Ha jól tudom platformok szerint PC a második legnagyobb, a mobilok vannak az első helyen.) Szerintem teljesen logikus lépés, ez is csak bevétel.
Ha meg valaki azon akad ki, hogy az ő kedvencével más platformon is lehet játszani, annak tényleg ez legyen a legnagyobb gondja az életben. -
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
"PlayStation and Insomniac Games will make Ratchet & Clank PS4 available for free download for a limited time through PlayStation Store from March 1 at 8pm PST / March 2 at 4am GMT / 5am CET to March 31, 2021 at 8pm PDT* / April 1 at 4am BST / 5am CEST."
Március hónapban bárki ingyen behúzhatja és meg is tarthatja a Ratchet & Clank-et. (Nem kell hozzá Plus sem)
-
vargalex
félisten
válasz
FunPro #270061 üzenetére
Ha nincs elmentve a profil jelszava, ami elég erős, akkor semmit. Ha a profilnál nincs elsődlegesként aktiválva az adott konzol, akkor még az általa már telepített játékokat sem használhatja a többi fiók, ergo csak a helyet foglalja. Mondjuk screenshot-okat és talán mentett videókat megnézhet...
-
windlord
őstag
Mivel erdemes pasztazni egy pro -t?
Vagy thermal pad a megoldas? -
FunPro
őstag
válasz
ProEvoFan #270058 üzenetére
Én most egy teljesen amatőr kérdést fogok feltenni:
Milyen adatot lehet visszanyerni, ha törlés nélkül passzolja valaki tovább a ps-t?
Mert itt sokan írtátok, hogy olyan feltörhetetlen titkosítás van a merevlemezen, hogy azt nem lehet feltörni. Emlékeim szerint egyik profillal nem lehet böngészni egy másik profil tartalmát, de itt lehet, hogy tévedek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
WhiteWalker #270052 üzenetére
Mint írtuk többen is, nincsenek típushibák és írtunk is és osztottuk meg tapasztalatokat a saját gépeinkről is. Aki vigyázott rá, annak a régebbi szériás gépével sem akadt problémája.
Sőt én anno 500-as Slimet cseréltem el a Pro-ra és a kontit meg is tartottam, ergo a Pro mellé még a Slimem kontiját adtam oda.
-
kona005
senior tag
Ma megvalok slim gepemtol, arra lennek kivancsi hogy valami alap beallitasok visszaallitasa a gepen? Vagy hogy a biztonsagos?
-
kona005
senior tag
válasz
WhiteWalker #270047 üzenetére
Nem is a pasztazas, akarmi tonkremegy kimenet vagy tap akarmi meghal, nem mindegy 5evet vagy 2 evet ment szerintem
-
kona005
senior tag
válasz
vargalex #270042 üzenetére
Csak azert kerdeztem mert az elso szerias vagy elobbi szerias prok mar vagy 5 evesek most a hasamra utok, nem tudom pontosan, aki nyomja rendesen es csak az van neko nem a pc mellett mondjuk ott mar egy jo par orat porgott a gep azert... van e tipushiba arra voltam kivancsi...
Vegil 7216 lesz de csak azert mert az 2 eves gep megis nem 5. -
Bogyi007
veterán
válasz
kona005 #270037 üzenetére
Nem mondanám hogy rommá volt száradva a paszta és hogy kibírhatatlanul hangos lett volna a gépem (7016b) de a pasztázás jót tett az enyémnek, takarítani viszont nem volt mit benne 3 év után. Én a sajátomat 80000 forintért adtam el és adtam hozzá egy Beyond/Heavy Rain lemezt egy Sega Megadrive Collectiont és egy Gran Turismo Sport lemezt is mellé.
A vevő nagyon elégedett a géppel azóta is.
Ha nem akartam volna mihamarabb Nextgen konzolt, akkor talán még is maradt volna.
-
Bogyi007
veterán
válasz
BloodV22 #270033 üzenetére
Ha esetleg egy alap is megteszi, akkor Thrust GXT 310 Radius.
kona005 - nekem 7016b volt, nem volt vele gondom, egyszer kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és takarítást és halkabb lett a korábbiaknál. Jó kis gép volt, szerettem.
-
kona005
senior tag
Hello
Olyan kerdesem lenne hogy Pro-ra szeretnem valtani Slim gepem, a 7016 es 7216 kozott van valami erdemleges kulonbseg? Halkabb a 7216 azt olvastam de amugy valami egyeb ? 7016 megbizhatonak mondhato?
Koszonom a valaszt -
BloodV22
csendes tag
Tudnátok esetleg ajánlani PS konzolhoz max 13 ezerért valamilyen vezetékes fejhallgatót?
-
Öcsém kapott ingyen egy CP2077-et, de nincs benne magyar nyelv. Ehhez is van / lesz vajon language pack mint a Witcher 3-hoz?
-
RangerFox
veterán
válasz
windlord #270028 üzenetére
Hát sok múlik azon, hogy a gyerek milyen magas, a kamera milyen pozícióban van, milyen messze állnak a játékosok tőle, háttérből beszűrődő fényektől stb. Ha túl alacsony, akkor nem garantált, hogy felismeri a kamera, vagy ha igen, akkor elképzelhető, hogy játék közben elveszti a jelet. 7 éves unokaöcsémet felismerte, mondjuk ő magas is a korához képest.
-
windlord
őstag
Probaltatok a Just Dance legujabb (2021) kiadasat?
Amire nekem kellene:
4.5 eves gyerek tudjon tancolni az anyjaval.
Ilyen szinten nezte barki is? -
hombre[EU]
veterán
válasz
Rigormortiis #270022 üzenetére
ja, a guardian ape-pel karöltve
-
válasz
Woodslave #270017 üzenetére
Tegnap épp jól fekrta az agyam az egyik boss, de 4x-re legyűrtem
Kezdem megszokni a játékot, az elején nem tetszett. Csak kevés idő jut rá, általában valami coop móka pörög öcsémmel, tegnap álltunk neki a Borderlands 3-nak. Ami egyébként nekem egyelőre csalódás, ez kb. egy BL 2.5, szinte semmi újítás nincs benne.
-
Woodslave
félisten
Hát ez a control nem is rossz. Volt egy olyan pályarész ami alapján megbocsátottam minden "bűnét" a játéknak brutál jó volt. Úgy gondoltam lenyomom gyorsan a sztorit de aztán még előtte mégis visszamentem megcsinálni pár side missiont. Legalábbis azt hiszem a vége felé lehetek.
-
válasz
frankdelgado #270011 üzenetére
Benne hagyhatod, de nem javítanak itthon konzolokat hanem egyből cserélik. Vagyis ha viszed garanciáztatni, akkor búcsút is inthetsz az SSD-dnek.
-
balazs025
senior tag
válasz
frankdelgado #270011 üzenetére
Ha a gép cseréjére kerül sor (gyakran ez van), akkor nem kapod vissza az ssd-t.
-
frankdelgado
őstag
válasz
RangerFox #270010 üzenetére
Aha....akkor rosszul emlékeztem..gondolom a multi az lesz ps4-re is...
Más:
Olvastam az összefoglalóban, hogy ha cserélem a hdd-t a ps4-ben és gariztatás van, akkor vissza kell rakni az eredetit. Ebben mi a tapasztalat, mert a pro-ból kiszerelt 1 terrás vinyót én nem hagynám parlagon, jó lenne filmesnek. Mit változtat a dolgon, ha az SSD-vel küldeném vissza javíttatni?
-
RangerFox
veterán
válasz
frankdelgado #270009 üzenetére
Nincs semmi bejelentve hozzá. Inkább egy next gen patch/multiplayer mode várható.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #269959 üzenetére
Várós a sorozat, bár én Abby párti, vagyok, titkon abban reménykedtem, hogy elkeni Ellie száját...
.
Nem jön valami kieg a LOU2-höz, mintha valamit olvastam volna korábban erről....
Az igen! Ne törődj az irígyekkel.....
.
-
FunPro
őstag
válasz
#42308056 #270004 üzenetére
Igen, arra tökéletes, hogy elfedje a hibákat.
De valóban, összességében ez is csak egy efekt, ami vagy tetszik vagy nem. Kb. mint a pixelart grafika.
Nekem az all time favorit efektem szerintem az a "fekete-fehér alapból kiemelni egy színt" lesz. Ennek nem tudom mi a hivatalos neve.
Apropó, ha már élesség. Nekem az régi filmeknél hat természetellenesen. Például egy régi fekete-fehér mozi blu-ray-ben. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, de az már tényleg olyan fura.
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre #269998 üzenetére
Azért a film grain a motion blur meg a szappanopera effekt három külön dolog.
A film grain két dologra jó: Fokozza a hangulatot és "sutyiban csúnyítja a képet".
Szerintem horrorjátékoknál egész jó effekt, kalandjátékoknál so-so. De aki a minél jobb képminőségre izgul, annak érthető, hogy veri a szemét a film grain.A motion blur a szükséges rossz. Ha minden kihajtaná a 8k 360 fps-t, akkor nem lenne létjogosultsága. Kivéve az olyan helyeket, ahol tényleg van értelme és kell a blur.
A szappanopera effektnek nem tudom mi haszna van. Mi értelme van felskálázni a 30 fps-t 60-ra? Egyébként azzal vitatkoznék, hogy "hozzászokott" az emberek szembe. Az emberek szimplán észre sem veszik az effektet! Aki észreveszi, az pedig ki is kapcsolja gondolom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre #270000 üzenetére
Azt hittem ilyet csak a fogyatékosok csinálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest