- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Egy ilyen takarítás / pasztázás lassan lehet az enyémre is ráférne. Mennyi idő egy ilyen, illetve van aki vállalja bérben?
-
Neoteric
addikt
válasz
AxBattler #236081 üzenetére
Memóriákra rakta a thermal grizzly padot, és mx4-et a magra. Másfél hete én is megcsináltam, igaz én thermal grizzly pasztát használtam nem mx4et, de kb ugyanazt tudom mondani én is, hogy a gyári paszta elég tré. Előtte egy jet engine hangjával vetekedett 4k heavy load alatt, most teljesen elviselhető, kérdés meddig. Nálam azért volt dzsuva a hűtőlamellák között is. PS5-ig remélhetőleg kibírja újabb takarítás nélkül.
-
törölt tag
válasz
markknight #236078 üzenetére
Valszeg ugyanaz mint ami 2 hónapja volt
Nem kell itt nagy újdonságokra számítani akciók terén.
-
markknight
veterán
Jön ma valami akció? Tudja valaki?
-
syler123
veterán
válasz
Omateee #236076 üzenetére
Szia!
Ami lemaradt az a tapasztalatod, sokkal csendesebb lett?
A legnagyobb baj az egésszel, hogy a garancia miatt nem lehet megbontani, pedig pont azzal kínozzuk a gépet, hogy nem cseréljük le a gyagyi gyári pasztázást.
Én mivel valószínűleg fogok váltani PS5-re, ha az rendben lesz, akkor meg már hagyom így ahogy van. Bár a Ps5-el lehet érdemes lenne kivárni 1 évet. -
Omateee
tag
Sziasztok!
Korábban ígértem egy kis összefoglalót PS4 Pro szétszedésről, takarításról, pasztázásról.
Nekem egy 2018 novemberben vásárolt 7216 Pro-m van, elvileg már a "csendesebb" kiadás. Ez már az elején megdőlt. Egy GoW/HZD térkép elég komoly hajtóművet csinált a gépből, pedig szabadon van a nappali bútor tetején, minden adott a jó szellőzéshez. El sem merem képzelni milyenek a korábbi kiadások.
A művelethez kell T8-as security torx és egy csillag csavarhúzó, Thermal Grizzly Minus Pad 8 1mm-es hővezető lap és én személy szerint egy Arctic MX-4 pasztát választottam.
A szétszedésről elég sok videót lehet találni, néhány képet beteszek azért a lépésekről.
Alapvetően a burkolat leszedése nem bonyolult, a tetejét csak pattintani kell, az alja a hátulján található garis matricák alatti csavarok kiszedésével szintén leszedhető. A hátul található műanyag takaró elem kipattintása után a HDD ki is szerelhető, csak 1db csillag csavar tartja.
A fém burkolat amivel először szembesül az ember egyből vegyesen csillag és torx csavarokkal van lefogatva. Amennyiben nem jegyzed meg honnan vetted őket ki, akkor is könnyű megállapítani. A csillag csavarok az túloldali fém burkolattal fogják össze, a torx-ok pedig a műanyag házzal. Leemelés előtt a Bluetotth és Wifi antenna kábeleket le kell húzni az alaplapról.Ezek után egyből elérhetővé válik az alaplap, következőnek a szalagkábeleket kell lehúzni, illetve a ventilátor csatiját. Utána én megfordítottam a gépet és a táp következett. Ezzel játszani kell kicsit, csak függőlegesen felfelé lehet normálisan kiemelni, itt figyelni kell a csatlakozójára is. Egyszerűbb a táp oldaláról kihúzni, olvasható sok helyen, hogy az alaplapi csatlakozót könnyen le lehet törni. Amint ez megvan, vissza az alaplap oldalára, az S alakú leszorítót ki kell csavarozni és már ki is lehet emelni az alaplapot.
Ahogy a képeken is látszik a gyári pasztázás minősége és mennyisége finoman szólva is minősíthetetlen, nem teljesen értem ez hogy jöhet le így a szalagról. Az APU-t fülpiszkálóval megtisztítottam, a réz hővezető lapot pedig alkoholos kendővel. Ezek után feltettem a helyükre az új méretre vágott Minus Pad lapokat és a kb. borsónyi pasztát (aki pasztázott már újra PC-t/laptopot az érezni fogja a mennyiséget.)
Végezetül a ventilátort kicsavaroztam, a lamellákat ecsettel és sűrített levegővel megtisztítottam, valamint a tápot is kifújtam picit. Az meglepő volt, hogy a por mennyisége a gép belsejében elenyésző volt az eltelt másfél év használathoz képest.Legvégül a szétszedés fordított sorrendjében minden visszakerült a helyére.
Az egész művelet kb. másfél órát vett igénybe, aki szedett már szét néhány notebook-ot, annak könnyen abszolválható a művelet, akinek viszont nincs olyan nagy érzéke hozzá, annak nem javasolnám, inkább bízza hozzáértőkre.
A képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Kicsit hosszúra sikerült, de remélem hasznos volt. Bármi kérdés van, szívesen segítek.
-
Wesder
titán
-
Szilágyi84
senior tag
THRUSTMASTER ESWAP PRO- t vásárolt valaki esetleg?
-
Deck
titán
Másnál is áll a PSN?
-
marilllyo
veterán
Kimaxoltam a Borderlands 3-mat.
Hát nem tudom.... Valahogy...sokkal kevesebb volt benne a humor, vagy inkább nem ütött akkorát mint 1-2 side quest a második részben. Nem volt rossz...de a második része szerintem jobb volt. -
.LnB
titán
Az sose segít rajtam. Ráadásul az csak a HUD-ot módosítja. A skineket nem. És ha a zöld/barna árnyalatokat keverem akkor mindegy is. Sok játékban van, de nekem egyik se jó. Nem az indikátorok színe a baj a HUD-on. De annyira nem vészes a dolog, nem szoktam ezen kattogni. Siege-ben meg nem is emlékszem más ilyen szitura. Egy Battlefield játék már más azért, az annyira színes...
-
.LnB
titán
Mától, március 2-ig ingyen kipróbálható a The Division 2: [link]
-
.LnB
titán
Korábban írtam a Shadow of the Colossus-ról miután végigjátszottam, esetleg ha érdekel valakit itt olvashatja: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #236043 üzenetére
Nekem annyi a hátrányom, hogy kicsit színtévesztő vagyok. Tegnap volt is egy szitu, hogy nem láttam az ellent a fenyőfa tövébe gugolva. Mire megláttam már lőtt, lőttem én is de késő volt.
De tényleg ki volt centizve, mert tegnap az utolsó győzelem, a 100. Az hosszabbításban lett meg, és a mindent eldöntő körben támadóban 2v3-ban maradtunk a társammal, de megoldottuk.
Az utolsó 10 meccsemből 9 győzelem, 1 vereség jött össze. Abszolút örülök ennek. És egyre jobban "beleszeretek" ebbe a játékba.
-
syler123
veterán
De jó hogy nem vettem meg a Shadow of the colossus-t :D Pedig közel jártam hozzá. Oké, akkor mostanában nem kell játékot vennem, utol kell érnem magam.
-
saelin
veterán
válasz
Zsolty20 #236014 üzenetére
Tegnap csak beletekergettem és azt láttam, hogy egy bazi nagy robot harcol egy Kaiju-val. Ma újra megnéztem és most láttam, hogy egy ember "átváltozik" azzá a robottá. Ez tényleg inkább Ultraman szerű lesz. Annyi a hasonlóság, hogy meg sem lepne ha tényleg az is lenne.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #236032 üzenetére
Pont most kellett nekem is ezt beírnom.
-
.LnB
titán
R6 off:
Jubileum: 200. meccs. 100 win / 100 L
[kép]
Most hozom be a kezdeti bukott meccseket. -
james001
veterán
Shadow of the Colossus az egyik legjobb játék a világon,szerintem. Én nagyon örülök neki
Ez a Sonic meg azért jobb mint a Sonic Boom volt pl. -
Deck
titán
Ki hitte volna, hogy lesz olyan akinek nem tetszenek a ps+ játékok. Pedig ilyen nem szokott lenni..
-
F-ECT$
titán
válasz
BoneDragon #236033 üzenetére
Inkább 1 jó és 1 fos, mint 2 középszar.
-
BoneDragon
veterán
Mar megint egy f*s sonic jatek? Edes istenem...
-
saelin
veterán
Star Wars battlefront 2-ben elvileg vannak új reinforcement, de capital supremacy alatt nem találkoztam még velük. Mégis melyik módba kerültek be?
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #236022 üzenetére
Azok nem idei bejelentések.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #236022 üzenetére
Sokra megyünk a Bayonetta 3-al ha továbbra is Switch ex.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #236006 üzenetére
Nem értem teljesen a Platinum Gamest. Nagy elánnal bejelentették, hogy idén akkora bejelentésekkel készülnek, hogy az agyunkat eldobjuk. Oké, hogy még sok van az évből, de eddig sikerült egy crowdfunding-os kis projectet belengetniük, meg ezt. Amin jelenleg 15 fejlesztő dolgozik. Az meg is látszik ezen a teaser-en, mert baromi gagyi. Még ha a téma jó is, és a rendező személye is biztató. De mikorra lesz ebből játék? Egy Nier bejelentés elférne nagyon már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Insurgency Sandstorm - Augusztus 25. Közel 2 évvel a PC-s premier után.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
hombre[EU] #236015 üzenetére
De nagyon dulván....
Várós lesz ám, az egyszer tuti -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #236006 üzenetére
Úúú, bakker! Csak nem egy Kaiju vadászós valami lesz mint a Pacific Rim?
-
hombre[EU]
veterán
Project G.G. Teaser Trailer (PlatinumGames, Hideki Kamiya)
-
saelin
veterán
Elérhető Overwatch-ban az experimental mód. Itt 3 dps, 1 tank, 2 supp van. Picit borul a meta, de a que time-ok dps oldalon így kb 2 percre redukálódtak.
-
.LnB
titán
válasz
Madoc #236000 üzenetére
Ha jól emlékszem, bár meg nem esküdnék rá, amikor én változtattam meg, akkor volt olyan, hogy random nem engedte. Próbálgattam párat, mert nem akartam xXxSexyrexy_LnBxXx lenni. És ami végül lett, azt egyszer elfogadta. Aztán próbálgattam párat, majd mikor végül elődöntöttem, hogy akkor az lesz, akkor meg nem akarta. De egy böngésző restart elég volt. Utána ment megint. Csak alátámasztva, hogy van amikor szarakszik a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest