Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz Tatyla #234069 üzenetére
"Úriszten,Úriszten vöröszkód"- hatalmas erő kell, hogy ezt a játékot (FF VII) ne vegyem meg instant. De megfogadtam, hogy míg nem dolgozom le a blacklogomat (már csak 7 játék) addig semmit nem veszek, legyen bármilyen jó, bármilyen olcsó, akciós egy játék.
Más: Istenke áldaj meg azt, aki itt figyelmembe ajánlotta a Hollow Knight-ot. Ez is is egy parádés játék, egyszerűen imádom
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
válasz AxBattler #234095 üzenetére
A célzás mechanikája ettől nem változik meg. Ami megváltozik az az, hogy a hosszabb szár miatt nagyobb úton fog mozogni a gomba így valamennyivel finomabb mozgást lehet velük elérni. Ahhoz, hogy jól menjen a célzás gyakorolni kell, érdemes mindkét kart bevetni, tehát az egyszerűbb/kisebb elmozdulásokhoz a karaktert mozgatni a lehetőségekhez mérten. Tudatosan úgy mozogni, célozni hogy kialakuljon rá az izommemória és amíg ez nincs meg addig el kell engedni a teljesítményt..
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bandi0000
nagyúr
-
bbdzyx
senior tag
-
semetka
őstag
Spiderman Seasonpass akció volt korábban? Most 6k az ára. Megéri?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
saelin
veterán
Az Apex-ről még mindig az a véleményem, hogy ha az ember egyedül akarja játszani, akkor mocsok jónak kell benne lennie. Mentem pár kört és ugyan az volt mint amikor utoljára próbáltam... A cod-on felnőtt emberek széjjel lőnek egy perc alatt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Steve1207 #234071 üzenetére
Lehet róla szó. Nyugi amúgy, én is eléggé esetlen vagyok néhány jó pillanattal.
Tatyla
Gyönyörű játék lesz annyi már biztos. Remélem a bal oldali kép szintjét hozni fogja a Ps5."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
félisten
válasz #20411392 #234075 üzenetére
Köszi!
Huh, ez azért picit drágább... azt hiszem, inkább megpróbálkozok egy pár ilyennel első körben, aztán majd meglátom. Nem vagyok nagy gémer, szóval könnyen lehet, hogy ez is tökéletes lesz.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
-
félisten
DS4-hez milyen thumb grip szettet ajánlanátok? Azt olvastam, hogy a magasított thumb stick-ekkel könnyebb(en elsajátítható) a célzás FPS-ekben, egyéb lövöldékben.
Ez pl. formára meg is felelne (akár apróról is), csak nem elég magas.
Ez, meg ez ugyan magas, de az alakja nem gyerebe.Szóval használ / ajánl valaki ilyeneket?
(#234073) EczkE
Köszi, de hibás a link!
Pár ezres nem számít, DS4-ből az alap kontroller is pöpec, szóval ennyi pluszban nem tétel.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hombre[EU]
veterán
válasz saelin #234066 üzenetére
Nekem a bf5 b.royal is bejött, nem mondom hogy jobb,mint ezek, de hangulatos. Nagyon szép,jók a hangok és van egy feelingje mikor bekempelsz egy házat csipával és a nagy csendben hallod ahogy messzirōl közeledik tank ...majd kilövi az emeletet és 5perc matchmaking
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #234065 üzenetére
De olyan vicces.
Lehet teszek még egy próbát az Apex-el is... csak ott nincs kivel játszani.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hombre[EU]
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz saelin #234057 üzenetére
Egyszer sikerült az utolsó 5-ben lennem, ott abba is hagytam, igaz csak pár napig játszogattam.
Az zavar ezekben, hogy kb többet van kezdőként az ember a menüben, mint a játékban, mert leszednek aztán tölthetek be egy újat.
(Na meg az építkezés... Apex-ben meg csapatjáték kell, ott se rózsásabb a helyzet, bolyongok 10 percet és a semmiből leszednek. Jönne a társ újraéleszteni, de közben őket is leszedik, de ezzel is eltelik vagy 2-3 perc. Szóval negyed óra és senkire se lőttem kb, nagy játékélmény... )Most amúgy újra kedvet kaptam megnézni a Fortnite-ot megint, mi minden változott.
[ Szerkesztve ]
.
-
saelin
veterán
Fortnite-ban de idegesítő amikor rálősz valakire és épít egy tornyot a Lord of the Rings-ből....
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #234048 üzenetére
Amikor normàlisan hozzàszólok, akkor is xy belémköt, làsd Death Strandig. A liszenszprobléma felvetése sem trollkodàs volt, mert nem csak nekem nem tetszett a support vàlasza. A demo végigjàtszàsa utàn nem tudod megvenni a teljes jàtékot vagy bundle-t support segítsége nélkül még mindig probléma nem? Ezt esetleg javítottàk? Még azt is beismertem hogy odaàt sem minden okés, mert ott is pont liszenszprobléma volt/van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #234047 üzenetére
Nincs olyan igazi.
Max ha leírod, hogy szerinted.
Egyedül játszottam végig, nem volt hiányérzetem.A végéhez meg.
Egy épkézláb kommentet nehéz a nevedhez kötni, mert flamelni jársz ide.
Ha ezt csinálnád az xbox topikban is, akkor onnan már ki lettél volna rakva.
Értem én, hogy unatkozol, de a konstruktivitás szikrája sincs meg benned.
Vmiért te vagy frusztrált és itt vezeted le.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Wesder
félisten
válasz S e t h #234029 üzenetére
Dying Light. Egyedül is élvezetes, de ketten vagy csapatban az igazi.
Tudom nektek minden vélemény trollkodàs meg flame ami nem tetszik, itt csak bólogatni szabad mindenre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
VTom
veterán
Egy ilyet tudok mondani, az a Division első része.
Azóta nem multizok, mióta szétszéledt a csapat. Ha egyben lenne, még PC-m lenne, és a mai napig azt játszanának (ha még nem untuk volna a rengeteg csaló miatt)Egyébként nem értem miért mentek bele vele ezekbe a meddő vitába, ő itt a fő troll megmondóember, a hsz-einek 1/3-a flame, 1/3-a trollkodás, 1/3-a meg HSZ gyűjtés.
Ha lenne prémiumom, az első lenne, akit tiltanékEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
S e t h
nagyúr
válasz sp8787 #234031 üzenetére
Kojima elgondolása nem volt rossz , hogy miként ötvözze a single alapú játékot a multival, de véleményem szerint ez ennek még maximum a csírája.
Kicsit röhejes, hogy azért kapsz trófeát, mert kiáltasz egyet a pusztaságban és reagál rá vki.
Egy gépi hang. Mindig ugyanaz, nem másik játékos.
A Death Stranding nem kis mértékben a kapcsolatokról, vagy inkább azok hiányáról szól, de ezt online játékra nem igazán sikerült átültetni, de nem is ez volt a cél. Itt egyedül küzdesz, az online rész csak hab a tortán.A BB hirtelen nem esik le mi az.
A Borderlandset meg szeretném feledni, nem véletlenül nem szerepelt nagyon egy listán sem az év játékai között.
Szólóban kezdtem, coopban folytattam, de egy végigjátszás után kb. nulla motivációm volt a folytatáshoz.
Nálam itt a single, coop rész nagyjából egyenlő, egyik sem több a másiknál.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
sp8787
addikt
A Death Stranding az nem kimondottan ilyen jatek?
Csak kerdezem mert mge nem jatszottam vele de gondolom offline teljesen mas mint online.Vagy vegyuk a BB...etc. ha soloban megy vegig es mindent megcsinalsz a coop az amivel a legvegen ki tudod tolni a jatekidot. Ha nem lenne online nem is lehetne farmolni a BB-ban csak a single reszben ami egy agyrem lenne.
Vagy a Borderlands 3 ha vegeztel akkor egy ido utan dogunalom soloban es ahhoz hozza tudsz tenni coop-al. -
S e t h
nagyúr
Végül 21 óra lett a Resident Evil 2 két végigjátszással és egy idő után már nagyon untam, ami nem jó egy ijesztgetős játéknál. Szó se róla volt nem kevés eltérés az első végigjátszáshoz képest, de annyi mégsem, hogy teljesen lekössön, mert a történetben alapvető változások nem voltak. Azért az említésre érdemes, hogy a Capcom azért odatette magát, amikor a két főszereplővel két fő sztorilájnt alkotott, nem lett tökéletes, de ennél többet kihozni belőle talán nem is lehetett volna.
Mivel egyszer már írtam a játékról nem ismételném önmagam, korrekt game lett, várom a harmadik részt.Viszont a Middle Earth: Shadow of Wart egyre jobban kedvelem, bár a készítők szándékát nem igazán értem, mert a demo ami fent van az 20-as szinttől dob nekünk egy csontot az élményből, az viszont kicsit már magas szint. A játékban mire 20-as szintre érsz addigra kvázi félisten vagy, kapkodod a fejed a sok skill között, hogy ez mi, az mi, miközben tanulnál bele, de folyton legyilkonak, ergo kimarad az oktató rész, a fejlődés. Lehetett volna ezt a játék elejéről, mondjuk egy fejezetig befejezőleg, ahol szintén van fejlődés és a sztoriból is ízelítőt kapunk. Ennek ellenére bejövős, a nemezis rendszer valami elképesztő jó és hát sajnos ilyen az én formám, szinte mindig le van árazva, de most csak az alap verzió, a definitive edition( összes dlc), most nem és aprón sem nagyon van.
Mivel nagy Dragon Ball fan vagyok így óhatatlanul a kislányom is tanúja lett ennek az elmúlt évek folyamán és most, hogy látta ahogyan nézem a játék streamjeit mindig kérdezte, hogy mi mikor játszunk ezzel egymás ellen, mondtam, hogy ezzel soha, mert tudomásom szerint coop nincs benne.
De ennek ellenére megvettem a feleségem unszolására a Kakorottot xboxra és a gyerek rettenetesen élvezte.
Az első igazi bossig, Raditzig. Akkor én majdnem a kontrollert a tévébe állítottam, vagy a kontroller roppant majdnem a markomban, de az univerzum egyensúlyának visszaállítás érdekében inkább elmentem edzeni.Utána elkezdtem tápolni Gokut, almákat gyűjtöttem, mellékküldetéseket csináltam, csillogó biszbaszokat szedegettem össze, amivel lehetett fejlődni, ez lehetett volna unalmas és illúzióromboló is, de mégsem volt az. Egyrészt Goku is idióta, miért lenne gáz ha idióta feladatokat kell végrehajtani? 2-3 óra grind után Raditz ujjgyakorlat volt, felnőttem szintben hozzá.
És most csak egy bajom van, illetve kettő. Nem találok jó árban Shadow of war definitve edisont hehe, meg játszanék tovább a Kakorottal, de ez a kislányom privilégiuma.
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #234011 üzenetére
Látom nehéz volt értelmezni nem az én kérdésemet, de még a saját felvetésedet is, ami nem is csoda ennyi trollkodás mellett.
Akkor még egyszer, hátha.....
Olyan játékot mondj ami jobb lett a multitól, de kb. ne rugaszkodj el el a Zoleee83 által írt kritériumtól.
Tehát olyan game amiben korrekt single rész van és a multitól még jobb lett.
Mellékesen meg az nem az én problémám, hogy a saját felvetésedre sem vagy képes válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Nem klasszikus értelemben gondoltam. Az nem történet, hogy jóska elmegy balra, pista healel, miska meg ledobja az ultiját és bumm nyerünk?A gáztámadás meghiúsítása is egy izgi történet, mert mindig másképpen sül el. Szal ilyenbõl van trillió. Nekem ez bõven elég
[ Szerkesztve ]
-
Shadow44
újonc
Sziasztok! Van egy új ps4-em, és szeretnèm àtvinni az adatokat a règiről. Tudom nem lényeges dolog de ha àtviszem továbbra is csatolva lesznek a kèpek az adott trofeàhoz. Vagy csak simàn a gallèriàba lesznek? Köszi
-
Plague666
tag
A duke nukem 25th anniversaryról mi a ps4 vélemény? Gyanúsan óriási akciót kap, már-már steam vásárokat déző potom pénz. Semmi mást nem szórnak ennyire leárazva a retro és remaster ajánlatok közt. Van vele valami gond? Vagy én gondolom túl?
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #234021 üzenetére
'19 november
-
Carlos Padre
veterán
-
.LnB
titán
válasz Callisto #234019 üzenetére
Mark Apexezik. Az olyanokról írtam. Természetesen amit írtál az igaz. De ő nem ezekre a játékokra gondolt. Elolvashattad volna, hogy miről volt szó.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Callisto
őstag
Ekkora hülyeséget azért ne mondjál. Még hogy minimális lore. Jah. Persze. Pl. a WOW-ban (amit nem kedvelek), Elder Scrolls Online-ban és még sok társában minimális lore van és még történet is alig... Ajjjaj. Van baj. Most jönne az, hogy nem úgy érted, de akkor meg ne általánosíts.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
.LnB
titán
válasz markknight #234012 üzenetére
A multiplayer játékokban, a történet esszenciája: "Pedig van bennük történet, minden meccs egy másik, ráadásul a legjobb történeket.. "
Nem semmi aranyköpés. Ez már most klasszikus.
Nem, nincs bennük, max valami minimális lore fel van köréjük húzva, és ennyi. A multiayer játék megmérettetés, jobbnak lenni másoknál. R6:S-el se azért játszok mert annyira nagy sztori, hogy az egyik csapat gáztámadást tervez, a másik pedig meg akarja akadályozni..[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zoleee83
addikt
Bocsáss meg ha a lelkedbe gázoltam, micsoda történeteket mesélhet el egy-egy meccs.
Én inkább maradok olyan játékoknál mint pl. a Death Stranding, ami valódi történetet mesél el, na annak van mélysége..
Nem akarok senkit téríteni leírtam feljebb hogy számomra.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Steve1207
veterán
válasz Zlcsi #234009 üzenetére
Kicsit megnéztem mi ez, első kérdés, ehhez a kamera is kell mindenképp, nem elég a vr és a fagyi?
Második, ezt ki a fene tudja lekövetni? Amikor lassan jönnek akkor se találnám el tuti, nem még nézni a világító oldalát a kockának, hogy merről kell megütni.
Ettől függetlenül jó mókának tűnik.A héten néztem a Walking Dead VR játékról videót, egyre jobban tetszenek ezek a vr cuccok.
.
-
Wesder
félisten
A multi nem csak PvP random emberekkel. Én megértem hogy ő ezt nem szereti, mert mondjuk nem jó benne. (én sem) Mondjuk ha a topikból összejöttök 4-6-8-an egy Rocket League Party-ra, az is multi és 1000x jobb, mint a gagyi AI ellen tolni.
-
markknight
veterán
válasz Zoleee83 #234002 üzenetére
Pedig van bennük történet, minden meccs egy másik, ráadásul a legjobb történeket az élet írja, nem a sík hülye mi. Lenyomni egy nehéz játékot semmi ahhoz képest amit a multikban el lehet érni.
Ha meg párbeszédek érdekelnek benyomok egy filmet, legalább annak van mélysége is. Csak ugye nyilván nem vagy jó multiban, ezért inkább single player botok ellen.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Zlcsi #234009 üzenetére
Nincs meg, de követem a játékot, szoktak hozzá jönni music pack-ek, az egyik legígéretesebb a Monstercat zenei csomag.
Ez meg a másik.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Zlcsi
senior tag
az lehet tudni, hogy Beat Saber-hez jönnek új számok? ha igen mik?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Zoleee83 #234005 üzenetére
Egy multiplayer játék nem egy számról szól, hanem arról, hogy játéktól függően mit tudsz felmutatni magadból, és hogy mit tud felmutatni a másik. A kettő találkozik, melyből tapasztalat nyerés, fejlődés és verseny alakul ki, egyfajta sport, melyben ha megfelelő minőségben vagy jelen, akkor sok esetben többet ad, mint az, hogy pár tucat AI-t versz szét. Aki pusztán számokat lát a sportban, a versenyben, az tévúton jár, és igazából sosem lesz sikeres benne.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
-
Zoleee83
addikt
válasz lazioforever #234000 üzenetére
Én sem játszom multis játékokkal, SOHA.
Egyszerűen nem köt le, számomra értelmetlen időtöltés, story nélkül egymást kergetni.
De kinek mi.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #233995 üzenetére
A Nioh-t? Halálomat kívánod?Az nekem túl hc, nem szeretem szopatni magamat.Ha lenne benne normal nehézségi fokozat, már kijátszottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest