- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Belépek én is a klubba,ma megérkezett a slimem.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
#44416768 #142095 üzenetére
A 27" FHD nem mindenkinek jön már be, mások szerint viszont ezen a méreten még nincs értelme a 4K-nak. Ha van lehetőséged, nézz meg szerintem ilyen és olyan monitorokat is.
Ugyan a kereteden kicsit felül van, de én tavaly év végén vettem egy Dell SE2716H-t, olyan 1.2 - 1.5 méterről nézem játék közben, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Talán ezek is segíthetnek még.82020, 82026, 82062-82067
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akármilyen COD-ot és BF-et kapunk idén, erre mindenképp érdemes lesz odafigyelni:
Továbbra sem tudjuk mikor jelenik meg.
(valamikor idén)
-
saelin
veterán
válasz
csemiubi #142069 üzenetére
Dragon Quest Builders, Plants VS Zombies Garden Warfare 2, Child of Light Easy módban, Stardew Valley (ha van türelme), Infamous Secound Son, Sky Force, Giana Sisters, Paladins, Worms, Gravity Rush, Ratchet and Clank, Journey.
Szerintem egy gyereknél nem az a lényeg hogy direkt nekik készült játékot ajánljunk, hanem hogy gore free legyen. Én lehet nem örülnék, ha ott van otthon a konzol, de én csak Minecraftot játszhatok rajta, mert apa azt mondta. Bátran mutass neki játékokat, csak ne mortal kombatot és hasonlókat!
-
Biztos jó az egy 7-9 évesnek? Vagy csak én vagyok olyan béna ugrálós játékokban hogy az első résszel is küzdenem kellett?
Szerk:
Pulffy
Akkor én vagyok bamba mert azért még nem vagyok jó fortniteba sem. Mondjuk ez az első konzolos multis lövölde amit játszom, de pc-n is több mint 10éve játszottam ilyet. -
saelin
veterán
válasz
#44416768 #142066 üzenetére
Olyan húdejó monitorokat nem tudok ajánlani. Nekem egy asus vg sorozatú gamer monitorom van. 75 hz, 27" fullhd IPS, "jó" színmélység, 1 ms válaszidő és 2 HDMI bemenet. Ja, és beépített hangszóró.
Monitorban nem lehet olyan jókat ajánlani, mert elérhető áron nincs akkora különbség, max panelben, de ott sem egetverő.
-
prokxy
veterán
válasz
Schweini #142079 üzenetére
Nálam az autósál egy lényeg van, vagyis 2: ne kelljen azon pöcsölni, hogy milyen kerék dőlésszög, mekkora hasmagasság, X kör trialt nyomni mielőtt versenyzek, ne csak szalagkorlát között kelljen furikázni + kikapcsoljon akár egy maihoz hasonló agyzsibbasztó nap után.
Külső csicsa ha van, az ok, szárny meg festés, felni módosítás, stb, de az, h bármi komolyabb technikai tudást igénylő dolog legyen benne, na az nem tud érdekelni. Menjen, gyorsan, stabilan!
Kormányom sincs, nem is kell, lehet NFS-eznem kéne! -
Schweini
tag
Én csinálgatom majd, engem felvehetsz mert nekem sincs rajta senki.
Maccsu31 -
sutyesz96
őstag
Felvehetnék még pár embert innen a topikból aki tolja a GTS-t? Nem egy nagy élvezet így a kampány, hogy még a barátlistán se látok senkit. Vagy a campaign módot ennyire nem nyomja senki?
-
prokxy
veterán
Közeleg a Way Out, úgy hallottam, h elég 1 vkinek megvenni és be lehet invelni ismerőst és úgy végigtolni a játékot.
Vagy ez hibás infó? -
csemiubi
tag
Mindenkinek köszönöm a tippet!
Úgy látom segítségben nem lesz hiány.
Akkor most okosítsuk ki apát, (aki utoljára a Quake III arénát tolta, mielőtt bejöttek a képbe a pofátlan kis pöcsök)
Tehát apa megveszi az alap vasat (mindegyhol?), gondolom ez elég egy divatjamúlt fullhd tv-re:500 GB Slim
Nem felejt el venni még egy kontrollert, hogy a másik szaros is bekapcsolódhasson.(+mégegyet ha lehet hárman is tolni. lehet?)
Aztán a játékok: bótból köll lemezt venni, (idejét múlt megoldásnak tűnik) vagy letölthető minden?
-
Csabee86
senior tag
válasz
L_ajos #142065 üzenetére
Pont szombaton írtam le szomorú tapasztalatomat velük. Bemásolom ide is neked.
"Sziasztok.
Szeretném megosztani veletek ezt a történetet. Szerdán vásároltam konzolokszervizétől digitálisan Rainbow six Siege Year 3 Passt. Digitális vásárlás, azonnal kifizettem. A weboldalon ugyebár az olvasható, hogy fizetés után már kapod is a kódot. Eltelt egy kis idő, de nem kaptam kódot. Felhívtam őket, azt válaszolták, hogy az automata küldőrendszer meghibásodott, holnap küldik a kódot. Napközben dolgoztam, este mikor ránéztem sehol a kód. Tegnap hívtam őket, azt mondták küldjek e-mailt. Megtettem. Ma reggel azt a választ kaptam, hogy hamarosan küldik a kódot. Most hívtam őket és az volt a válasz, hogy az automata küldő rendszer meghibásodása miatt ma már nem tudják küldeni. Nagyon kedvesen felajánlotta, hogy visszautalják az összeget.
Kérdem én. Ez mi? Ezek nevezik magukat szolgáltatónak? Ez volt az utolsó, hogy tőlük vásároltam.
Valaki nem menne be hozzájuk és írna be a panaszkönyvbe a nevemben?"
Az oldaluk elmondása szerint azonnal meg kell kapnod a kódot. Gondolom majd az automata küldő rendszer meghibásodására fogják ha még nem kaptad meg a kódot. Ilyen esetben a kolléga (sosem az beszél aki ezt intézi) manuálisan küldi ki a kódokat de mivel annyi kódot vettek ez eltart egy ideig.
-
törölt tag
Játszik valaki 1080p monitoron ps4pro játékokkal?
Melyik monitort ajánljátok mellé?Köszi!
-
L_ajos
őstag
Helyreállt a rend a ps store körül.
Nem tudjátok aki már rendelt tőlük hogy a Konzol Szervize digitális vásárlásról megjött a "számla" hogy megkapták a pénzt, de még a visszaigazoló emaileken kívül semmit sem küldtek.
Mennyi idő még a digitálisan vásárolt kódot megkapom? vagy írjak rájuk?
Ha majd valaki szeretne a későbbiekben játszani örülnék ha felvennétek PSN-en : Foxxika
-
-
válasz
#42308056 #142049 üzenetére
Én hardon kezdtem mert szt mondták az alatt unalmas. Na hát hogy én mit szívtam mire végigjátszottam. De az biztos hogy nem volt unalmas.
Aztán mikor végre sikerült végigjátszanom beadta a very hard fokozatot én mrg nyomtam egy close applicationt.
Nem az volt a baj hogy nehéz volt,hanem hogy ilyen dark soul utáni könnyed szórakozásnak terveztem.és sut hittem tényleg olysn egyszerű hogy kell a hard. -
prokxy
veterán
válasz
#42308056 #142049 üzenetére
Amúgy érdekes, mert van hogy 3x futok neki egy résznek, majd lerakom, 1 óra múlva simán átmegyek rajta. De kötsög a játék, viszont az lehet, h csak mi vagyunk a núbok!
Este megnézem, h módosítható-e a szint, de ha nem, akkor is végig fogom vinni, ha már elkezdtem, csak tovább tart.(#142050) WaterWave: CS:GO-t meg a PUBG-t kihagytad!
-
törölt tag
válasz
prokxy #142048 üzenetére
Hát ha már ilyen nehézre csinálják legalább lehessen lejjebb venni
Nyomnám tovább normálon hogy megnézzem mennyire durvul be, aztán levenném ha már tényleg kizsigerel, de azt biztos nem fogom megjátszani hogy megyek tovább aztán ha túl nehéz újrakezdem könnyűn... Szerintem még ma elölről kezdem akkor, úgyis csak a tutorial van kész a csodás mentési rendszer miatt.
-
csemiubi
tag
Sziasztok!
7 és 9 évesek a fiaim. Most tervezzük a PS4 vásárlást. Milyen játékokat javasoltok ennek a korosztálynak?
-
válasz
Shamat #142043 üzenetére
Tényleg nem értem, pedig Pro-n toltam én is. De most kíváncsi vagyok, majd délután ránézek. Már régen játszottam vele (hónapokkal ezelőtt), azóta lehet, hogy valami frissítéssel változott meg a helyzet. De VR-ban tényleg vajsima, azt már egy ideje mad' minden nap elindítom.
-
Shamat
aktív tag
Megvettem pár napja a Skyrim-ot digitálisan. Nem kellett volna.
Pro-n tolom, de botrányosan szaggat egy csomó helyen.
Legszívesebben refoundolnám mert ez egy igazán trehány munka a fejlesztők részéről... -
-
prokxy
veterán
válasz
#42308056 #142034 üzenetére
10-11 óra, asszem 11 fejezet.
7-3-nál tartok. Levezetésnek kezdtem el játszani, de eddig ez az egy játék cseszte fel az agyam PS-en...normal fokozaton. Lehet, h én vagyok a béna, de olyan idegesítő tud lenni, hogy én most több napra biztosan letettem. Tegnap remegett a kezem a törlésen és az elrejtésen is.
Van 2 kisemberünk, velük próbáltam ezt játszani, mert szeretik az ilyen fajta játékokat, de ez nem erre való. -
sting2
addikt
válasz
TazLeacher #142026 üzenetére
-
törölt tag
A Knackhez van valami tippetek? Egyelőre tetszik, de már látom hogy komoly rage-ek lesznek. A legalapabb ellenség is majdnem kinyír egy ütéssel, és ha jól látom nincs mentés pálya közben...
-
30z.Samu
félisten
válasz
marilllyo #142006 üzenetére
"Én a kezdetekkor nyálcsorgással vártam minden akciót... És el is vertem egy valag pénzt olyan játékokra amiket szinte ki sem próbáltam."
Nálam is ez volt januárban, jött a nagy akció, eltapsoltam 35k-t játékokra (ami amúgy 50k lett volna).
Viszont olyanokat vásároltam, amikről biztosan tudom hogy előbb-utóbb előkapom, ha lesz rá időm. Mert most abból van elég kevés.
Tavasztól javul a helyzet és szépen lassan megnézegetem miket is vásároltam. Kapásból tudok írni 3 játékot, amit egyáltalán meg se néztem, ebből egy lemezes és még bontatlanul hever a többi között.
De pl voltak most az EA játékok akciósak, azokból pl nem vásároltam egyet sem, mert nem keltette fel egyik sem az érdeklődésem. Talán a BF 1 lett volna, de az PS vásárlásakor megvettem, viszont az áprilist várom a GOW miatt. Tavasztól lesz mit pótolni, addig szerintem játékra nem is igen fogok költeni, max akkor fogok körbenézni, ha januárihoz hasonló akció lesz. Addig a mostani játékokkal el vagyok.
A Dragon Ball-ban van valami szankció, ha az ellenfél kilép a meccsből? Erről valaki tud valamit? Tegnap este minden harmadik ember kilépett amikor úgy érezte hogy ez a meccs már elment neki.
-
törölt tag
Hát az alja jobban szellőzik állítva, az biztos. Meg kéne nézni a vertical standet, hogy mennyire tud hatékony maradni az alulra kerülő oldal légbeömlő nyílása.
Nekem a PS3 Slim hűtése amúgy szimpatikusabb volt. Nem egy keskeny résben szívott alul-felül, ahol simán megül a por ha nem használja az ember, hanem lentről szívott fel. Bekapcs előtt letörölte az ember azt a részét a polcnak és sokkal kevesebb port evett a gép.
-
válasz
szzoo #142027 üzenetére
Szia! Egy USB kábel van benne amit arra a porta dugsz amelyik szimpi.
AZ nem zavar, hogy baloldalt van, jobb helye lenne mint a most ahova esik az asztalon úgy puffanik.
A hűtés viszont valóban fogó kérdés, nem tudom .Osztályzatot néztem róla, 8.5 pontot kapott itt illetve a hangereje.[link] -
freakydave85
újonc
válasz
TazLeacher #142026 üzenetére
Ez volt szerintem: https://www.rtings.com
-
szzoo
tag
Én nem látom értelmét az ilyen megoldásoknak. Alapvetően hangosabb működés mellett alig szokott mérhető javulás lenni. Ebben a megoldásban rossznak látom, hogy:
- mintha még kevesebb hely lenne a beáramló szabad levegőnek.
- miért nem a hátsó USB portot használja?
- miért balról vannak a kontrollerek és jobbról a konzol, esetleg "balkezes"?(#142026) TazLeacher
Lehet erre gondolsz. -
TazLeacher
nagyúr
Múltkor linkelt valaki egy olyan oldalat, ahol mindem TV specikfikácója fenn volt...elkérhetném a linket?
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem a héten szerdán egy ps4 slimet az alzáról, ami meg is jött péntekre.
Azt vettem észre, hogy másfél óra játék után az alja már nagyon meleg. Ez másnál is így van, vagy hibás a készülék?Illetve ha hibás, akkor ki cserélik vagy csak el küldik javíttatni?
-
WaterWave
veterán
válasz
FollowTheORI #142018 üzenetére
nah de a high speed az lehet 2.0 ás is, de a sima 2.0 nem viszi át a hdr-t 6o hz-en... vagy rosszul tudom?
-
válasz
WaterWave #142016 üzenetére
Nincs verzióval ellátott HDMI kábel... High Speed van, és azt adnak.. az jó hozzá, 4K-ra is.
De ha nagyon tutira akarsz menni akkor vehetsz Premium vagy Ultra Premium High Speed kábelt, ha találsz valahol... külön.
(#142019) WaterWave
Kábelben nincs ilyen, mert ilyen rövid távokon (1-1,5m) általában nem számít annyira... szóval az 1.4-el behozott High Speed elég szokott lenni. Azért adják ezeket a konzolokhoz is.
Ettől független, ha tutira akarsz menni akkor ott a Premium és az Ultra.
De azt neked kell venni külön.A legjobban ahhoz tudnám hasonlítani mint az Ethernet... ott is ugye az Cat 5 csak 100Mbit volt, mégis rövid kábellel hozza az 1G-t is. Inkább a végpontokon múlik mit tudnak.
Meg ugye átspecifikálták 5e-re, kis trükkel, hogy ne kelljen lecserélni a kábeleket és tudják az 1G-t.
Ettől független az igazi 1G kábel a Cat6.Szóval hivatalosan a High Speed HDMI nem tudja, de gyakorlatban meg igen, ezért egyelőre nem foglalkoznak vele.
-
WaterWave
veterán
egy kérdés... Ps4 pro mellé sima 2.0 hdmi kábelt adnak vagy 2.0a típust? hdr miatt kérdezem
-
CsonkaImo
addikt
válasz
adamssss #142010 üzenetére
Ja, amúgy most olvastam én is utána jobban a PS Plus-nak.14 munkanapon belül lemondhatod a megújítást is, csak nem teljes refound-ot kapsz, hanem időarányosan a felhasznált napokat levonják. Legalábbis Angliában így működik. Rendesek voltak, ha visszautaltak mindent.
-
Sziasztok!
Pár napja írtam, hogy a Sony leemelt 18000-et a számlámról mert elfelejtettem kikapcsolni az automatikus PS+ megújítást. Írtam a supportnak egy kulturált levelet, és egy héten belül visszautalták a pénzt.
Nem gondoltam volna, hogy valaha is viszont látom azt meg főleg nem, hogy ilyen gyorsan.
Le a kalappal a Sony előtt.Csak gondoltam megosztom mint pozitív esetet.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
pulyka jocó #142008 üzenetére
Nálam jó minden, nem laggol
(Bocsi, lejárt az idő) -
birorichard
őstag
válasz
freakydave85 #141951 üzenetére
Elsőt (6LR7 NHNA TDM9) köszönöm!
-
marilllyo
veterán
válasz
TazLeacher #142005 üzenetére
Én a kezdetekkor nyálcsorgással vártam minden akciót... És el is vertem egy valag pénzt olyan játékokra amiket szinte ki sem próbáltam.
Aztán tavaly kattantam be és szépen sorba elővettem őket. Végigvittem...ami olyan azokat meg platizom. Annyira rákattantam a "lomtalanításra", hogy most bőség zavara van és azt se tudom mibe kezdjek bele..
1-2 új címet húztam csak be. Mondjuk úgy "spóroltam". Terveim szerint egy promós GOW-on kívül idén nagyon nem veszek új játékot.
Jó hát persze ehhez az is kellett, hogy számomra a Battlefront 2-n meg a Payback-en kívül semmi olyan cím nem jelent meg ami érdekelne...
-
freakydave85
újonc
válasz
dvd24 #141984 üzenetére
Én kb. 1 hónapja pasztáztam újra az enyémet MX4-el. Észrevehetően halkabb lett, még Witcher 3 (in-game) és CoDMW Remastered-nél (menü) is, amik mellett korábban fel akart szállni... portalanítás szempontjából kb. felesleges szétkapni, a ventilátort leszámítva tiszta volt (mondjuk én hetente takarítok...), de nekem megérte újrapasztázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged