Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz barack1997 #8097 üzenetére
Látom megállt az élet , mindenki feszítve várja a folytatást xD,
de legalább össze hoztuk a tornyos témát .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
barack1997
senior tag
haddent live stream kz sf alarm fighting
-
Sonja
nagyúr
-
barack1997
senior tag
Haddent, ha figyeled a fórumot, ügyelj arra, hogy az OWL mindig nyírja ki a riasztókat, mert különben állandóan jönnek az ellenfelek, ha nincs riasztó, akkor nem jönnek
-
Sonja
nagyúr
Valaki kapásból kettőt is vitt. Eszméletlen!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
trufa12
addikt
Lépjetek fel oda chatre (nem tudom a player látja amit ír az ember )?.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #8075 üzenetére
Na mi van, csak késsel mászkálás lesz végig?
(#8081) Sami22
Max. a Netflix nem lesz elérhető, a stream alapfunkció, még külön gomb is van rá.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
haddent, War Thunder-t (f2p) huzzad le, és dobj egy üzit előre, hogy mikor lesz War Thunder stream
-
trufa12
addikt
válasz haddent #8071 üzenetére
Nah el ne vegyed már a moviet
Meg am nem érdekel ki más nyomatta 1 nem láttam, 2 együtt érző lélek vagyok most magyar ember nyomatja .Menjé szúrjad őket szemen !
(de hogy a nigga milyen 1 ellenszenves pofa plusz ratyin néz ki
[ Szerkesztve ]
-
-
krx21
nagyúr
válasz haddent #8064 üzenetére
Na, annak örülök, hogy a Killzone szép!
További élményeket!
Kompetencia nem egyenlő konkurencia!
"A mai köznyelvben a kompetencia szónak kettős jelentése van: 1) illetékesség, hatáskör, jogosultság; 2) szakértelem, hozzáértés, alkalmasság."Megszakadt az adás!!!
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Megy a stream. Minőséget nem tudom, hogy hogy kell állígatni, egyelőre ez lesz. Kommenteket sem tuti, hogy látom http://www.twitch.tv/rowracsgo
Aztán nem kiröhögni, béna vagyok!
krx21 igen izgalmamban gondolkodni sem tudok
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Mrdevil #8060 üzenetére
Shadowfall ugye adódott hozzá, AC4 még "jön" Angliából szintén. Más engem nem is érdekel a Watchdogs / Driveclub- ig
#8061 barack1997 Jöttem magamtól is írni Kerek 5 perc Killzone után muszáj kiöntenem magamból: én játszottam FullHD Crysis 3 kimaxolva és 60FPS megvolt. Na, ez szebb (Jöhetnek a technikai infók, szerintem jobban néz ki). Semmi gond nem volt, 5 perc alatt be volt állítva a gép és ment. Zökkenőmentes volt minden. Killzone lemezt beraktam és néztem hogy kb. fél perc alatt játszhattam
Tényleg nagyon király, nem tudom mit tudhat az XO, de nem is érdekel (és ez a jó, amikor annyira elégedett vagy, hogy a kompetencia nem is foglalkoztat)#8059 SzlobiG UK az EU, tehát beviszed egy Sony szervízbe és át KELL vegyék, törvény kötelezi őket. Húzhatják a szájukat és mormoghatnak, de ez van ezt kell szeretni.
#8057 Herczi de-de van vele(m) baj, dehát ez van Megspórolom máshol / máshogy. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha "cigiznék buliznék naponta mekiznék" akkor
Na de most tényleg egy időre kihalok, ha sikerül akkor streamelek majd és akkor írok ide természetesen
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
annyira nyomjátok már én is beszerzek 1et
-
Mrdevil
addikt
válasz barack1997 #8061 üzenetére
Ááá, most elvesztettük egy időre, van mivel foglalkoznia. De jó neki.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
bolha23
aktív tag
Ne kínozzatok már, még majdnem 2 hétig várnom kell...
-
haddent
addikt
Na ki találja ki, hogy mivel tértem ma haza?
Közérdekű közlemény (tényleg az, nem nyereségeskedni szeretnék, segíteni!). Nincs már szükségem egy Konzolvilag.hu előrendelői kártyára, ami garantált 13. -ai átvételt biztosít egy Killzone Bundle PS4 -re. Eredeti áron, 1 Ft -al sem drágábbért elvihető tőlem bármikor. Remélem segít valakinek
-
Mrdevil
addikt
Warframe PS4 gameplay.
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Tatyla
őstag
válasz allin00 #8037 üzenetére
bolhának igaza van játékokat csak-csak még talán ha van olcsóbban de komplett gépet kizárt hogy vennék tőlük,nagyon nagy haszonra karnak szert tenni nagyon rövid idő alatt minden nagyértékű dolognál...
(#8044) whYz: olyan mint egy piros pokemon figura...
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
whYz
őstag
Itt vannak a kepek a piros controllerrol. Nagyon komoly, tetszik.
-
allin00
csendes tag
Nyíregyházán már kapható!
"Exkluzív , megjelenés előtti nagyon nagyon limitált készletben 2013.11.29.-től már kapható a camelotban az új generációs konzol, a playstation 4 ára: 148000,-"
-
DonDennis
senior tag
-
DonDennis
senior tag
Hát logikus, mert Brazíliában vagy csak mocsadék ultra gazdag van az meg már US induláskor megvetette valamelyik inasával, vagy slum lakos annak meg hát a PS4 a legkisebb baja. Mindezek mellet jó az ár elég best buy
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Tomi13
senior tag
Egy másik magyar fórumon ma jött meg az egyik srácnak a ps4 és döglött, nem indul be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Braziliában nem adtak el hivatalosan egyetlen egy PS4-et sem.
1850$-os ár mellet nem csoda .
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #8023 üzenetére
Jah és ingyenes a posta is.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
Várok persze, nem most azonnal akartam rendelni, csak most nézegettem ezt az oldalt, regisztráltam és igazából azt nem tudom hogy eddig miért nem innen rendeltem, vannak nagyon jó árak. Minden téren, valószínűleg innen fogok ezentúl mindent, ami játék, vagy ha van valami olyan ruha, akkor azt, eléggé baráti árak vannak. Tegnap épp néztem hogy a cod ghosts 11k-ra jött volna ki 360-ra, nálunk meg még mindig 15K (boltba persze)
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #8020 üzenetére
Ha javasolhatom vár pár hetet. zavvi -n elég hamar elkezdenek esni a játékok árai.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
whYz
őstag
válasz gyuribácsi88 #8020 üzenetére
Lehet valasztani, hogy paypallal fizetsz v bankkartyaval. Ha bankkartyat valasztottal akkor arrol.
-
addikt
Little OFF
Regisztráltam ezen a zavvi.com-on, olyan kérdésem lenne hogy amit megadtam bankszámlát, onnan emelik le a pénzt vásárlásnál? Tehát nem kell külön paypallal utalgatni?
Ha rendelek valamit amiben vegyesen lesz ruha/játék/bármi egyéb, akkor azt egy csomagba fogják küldeni?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Mrdevil
addikt
Néztétek mit műveltek Rómában a PS4 prezentáción, ráadásul a pápai rezidencián. Döbbenet, látvány.....
[link]-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
zzola
titán
A 30 dollásros PSN Plus-t sikerült már valakinek megvennie?
Store-ba nem tudok belépni..[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Na bementem par boltba, de sehol sincs mar ps4. Valahol van par darab es £800-ert aruljak oket.
Viszont az osszes kiegeszito van meg raktaron...
-
Herczi
senior tag
Amúgy zavvin van meg bundle, 850 GBP-ért, ha valaki nagyon nem tud várni Itt már egy 10%-os kupon elég sokat számít.
-
Tatyla
őstag
na remélem akkor a nyíregyházi MM is kap annyit amennyit előrendeltek mert én onnan rendeltem és akkor tényleg fel is hívnak nem csak valami parasztvakítás...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
DonDennis
senior tag
előrendelhető itt is nálunk, csak mondom nem mertem pirosat meg kéket előrendelni mert beírtam youtube-a vagy google be hogy red ps4 controller és konkrétan nem ad ki olyan találatot ami ne a sony 3db gyári képén kívül más lenne, ezért gondoltam, hogy ez még US-ba se jelent meg meg sehol szóval ergo nem fog jönni 13.ikáig, nekem meg kell 2 kontroller
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
zzola
titán
Ma voltam E-Digital-nál és Media Markt-ban is.
E-Digital-nál nem tudtam beszélni senkivel sem konzol ügyben, viszont előttem vittek el egy Xbox360-at, amihez E-Digital-os garancia jegyet nyomtattak. Így azért kétségeim támadtak, hogy ők hivatalos Sony garanciával fognak-e értékesíteni..
Media Markt-ban (Pécs) kedvesek voltak velem. Elmondtam, hogy a weben előrendeltem a PS4-et, és semmilyen visszajelzést nem kaptam róla. Az ügyintéző bambán nézett, azt mondta: nem tudtam, hogy a neten elő lehet rendelni". Felhívott 2 embert, utána azt az információt adta, hogy pultra nem lesz kirakva PS4, pont annyi darabot hoznak majd, ahányan előrendelték, megjelenése pedig december 13-a. Amikor át lehet venni, felhívnak telefonon...
-
haddent
addikt
Angliából (UK) származó PS4 -re érvényes itthon a Sony garancia?
-
DonDennis
senior tag
hallod csinálj már róla képet vagy unboxing videót mert én Youtube-on nem találtam egyet se, anno azért is rendeltem inkább feketét be +1nek mert azt hittem nem fognak jönni ezek a színesek 13.ikáig.
-
whYz
őstag
Na nekem megjott a piros kontrollerem. Faszaaa.
-
Mrdevil
addikt
Otherworld bontja a PS4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest