Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#76049) Balinov válasza konyi79 (#76041) üzenetére


Balinov
félisten

Mik a konkret datumok? Szoktam kapni innen-onnal kupont, hatha tudok segiteni.

Par extra dolog, amire erdemes figyelni:

1) Desk at terminal: nincs annal gec*bb dolog, mikor N+1 ora szardiniazas utan meg transzfer buszra is kell varni, hogy elvigyenek az alsobivalybasznadi depojukra . Malagan MARBESOL-al volt ilyen, vagy 15 perc buszozas a repteri dzsungelben, cargo reszen, azota kosz nem, inkabb csak terminal pickup, ott jellemzoen a terminallal szemkozti parkolohazban van a pickup/drop off
2) Fuel policy: full-full, minden mas lehuzas adott esetben.
3) Korlatlan KM, bar ez Madeiran valszeg meg akkor sem lenne gond, ha napi x100 KM lenne a limit.. Kollegamra huztak ra vagy 150€-t az olcso helyi spanyol kolcsonzok Barcelonaban, mivel kb 150km-el tulleptek a km limitet.

Europcarhoz van 30% off ha aug 11-ig foglalsz, 2020 marciusi pickup datumig.Argus carhiren is van most pormo. Esetleg Ryanair car hire, ebookers.com.

Erdemes megnezni az adott repter honlapjan, konretan milyen kolcsonzo cegek mukodnek es mi a nyitvatartasuk. Nekunk pl Pálmán kiesett az ott szolgaltato cegek fele, mert a jaratunk este 10.30kor landolt (volna, ha nem kesett volna 1 orat a lantos szuzmarjaja). Goldcaron kivul csak a Hertz standjat lattuk nyitva, pedig ott aztan van dogivel mindenfele szolgaltato.

Ha megvan, hogy X helyen kik szolgaltatnak, es a jarat varhato erkezesekor ki lesz nyitva is erdemes megnezni az adott ceg honlapjat direktbe.

Mi utolso 3 alkalommal Hertz.ie-n, direktbe foglaltunk, olcsobb volt par 10€-val, mint a tipikus gyujtooldalakon. Elso alkalomnal checkin online email, par alap dolgot kellett elkuldeni es mind Pozsonyban, mint Pálmán kezunkben volt a kulcs, papirok, stb 5 percen belul.

2 jelenlegi kollegam is a Hertz-nel dolgozott, itt a szomszed uzleti parkban, claimekkel foglalkoztak. Ok kifejezetten ajanlottak, hogy ha csak picit dragabb is, erdemes direktben foglalni, mint pl. ryanaircarhire.com-on keresztul. Azok mind a Cartrawler B2B platformot hasznaljak es kb 30 napon tul semmi eselyed nincs az aktualis szolgaltatoval, ha valami karigenyt miatt baszakodnak. Direktben altalaban hosszabb idod all rendelkezesre panaszt tenni.

3 dolog meg;

1) Hitelkartya kell es zarolnak is X €-t rajta, tobbnyire akkor nem, ha megveszed a vese araert kinalt sajat biztositast. Tapasztalataink szerint kategoriatol fuggoen 6-800-1000€-t. Tenerifen valami 850 volt az IX35-ert, Pozsonban picit tobb, mint 600 a 308SW-ert, legutobb meg valami 900 valemennyi a Tucsonert.

2) Alap, hogy papirozasnal nezd meg, mit iratnak ala veled, addig nem hagyni az ugyintezot nyugton, amig nem az van, amit foglaltal (pl. extra navi, kutyafasza, amit 3-4-5 ora repules utan csontnelkul alairsz faradtan, csak hogy mar vegyed at a kocsit). Atvetelnel kolcsonszerozdesen feltuntetett hibak leellenorizese, akar telefonnal videozva, ha talalsz valami extrat, ami nincs rajta a papiron, jelezd, es irasd ra veluk a szerzodesre

3) (Sajnos) sajat tapasztalat, kar eseten az extra biztivel is megterhelik a hitelkartyat. Minden esetben kell szamlat adniuk errol, ami kelleni fog a biztositasho.

Sok sikert!
B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.